דנדשות

1AnastaciA1

New member
../images/Emo6.gif...

ודני לא של אפאחת. דיברנו על זה 100,745,834 פעמים XD חחחח, אני לא חוששבת שבכל הודעה שהיא תכתוב יהיה כתוב: "אני לא אוהבת את דני"... אז את סתם עושה עניין..^^ נמנמ
.

butbut

New member
חח למה את צריכה להעלב בובה?היא בסך

הכול מביעה את דעתה האישית-זכותה:]

butbut

New member
סקסיתתתתתתתת..את ערה בשעות כאלה?

סתם אני צוחקת>< ~אל תדאגי,אני כבר לוקחת כדור ועפה למיטהה~

mcfly danna

New member
ברוכית

אהלן, דנה משום-מקום (כן כן חסרת בית) לפני שבועיים 14, והפייב שלי הוא כולם.. (איך את לא אוהבת את דני?! הוא כזה שקס מהלך)

יעליקק

New member
כנסו ..

תודה לכווווולם ^^ ותקשיבו, אני לא אוהבת את דני ^^ הוא חמוד לא יותר מזה ^^ אולי לאט לאט אני אתחיל לאהוב אבל אל תעשו סיפור ^^ 3>

יעליקק כנסי ... [פליזז]

יודעתת מה.. ? את ממש צודקת.. ואני ממש מצטערתת... אני יודעת שזכותך לאהובב את מי שבאלך.. רקק היה קשהה לי שזה דווקא היה דניי
איי אמ סורייייייייייייייייי
ו... ברוכה הבאהה
חח

יעליקק כנסייייי ! [פליזזזזזז]

יודעתת מה.. ? את ממש צודקת.. ואני ממש מצטערתת... אני יודעת שזכותך לאהובב את מי שבאלך.. רקק היה קשהה לי שזה דווקא היה דניי איי אמ סורייייייייייייייייי ו... ברוכה הבאהה חח

יעליקק כנסיי פליזזזז פליז פליז אני מתחננת !!!

יודעתת מה.. ? את ממש צודקת.. ואני ממש מצטערתת... אני יודעת שזכותך לאהובב את מי שבאלך.. רקק היה קשהה לי שזה דווקא היה דניי
איי אמ סורייייייייייייייייי
ו... ברוכה הבאהה
חח

1AnastaciA1

New member
ברוכה הבאהD:

אני נסטיה, בת 15, מרעננה. הפייבוריטים שלי הם טום ודאגי
. אין לי שום בעיה עם דני
. השתלבות מהירה
.

McFly rullz

New member
היי^^

אני מורן בת 13
דאגי
וזכותך לאהוב את מי שאת רוצה:) השתלבות מהירה

יעליקק

New member
חח כנסו ^^

ממ הילדה שהתחילה לכעוס, לידיעתך אני מתחילה לחבב את דני, הוא דווקא נראה די חמוד. [ולא, לא בגללך!] ונגיד שלא הייתי מחבבת אותו, מה, היית צורחת עליי כי אני לא ? תסלחי לי על הגסות אבל את לא תחליטי מי הפייבוריט שלי או לא. כי את אוהבת את דני אז אני חייבת לאהוב אותו ? ל א ! ומצדי אל תכנסי לי להודעות זאת כבר בעיה שלך. לכל השאר- תודה [ : 3>

ברוכה! ../images/Emo24.gif

למה לעזאזל כמעט כל הבנות בפורום הזה ובכלל אוהבות את דאגי??? אני לא יכולה לשמור אותו לעצמי??? [אני יודעת שאני רכושנית אבל זה נובע מהאובססיה אליו... אם מישי הבינה את מה שכתבתי שתסביר לי
] אה.. חוצמיזה אני אור בת 13 מנס ציונה נממ.. ואני גם לא שפויה במיוחד.. ואני לא מסתובבת עם ילדות שפויות במיוחד אז תיקחי את זה בחשבון.. וגם את זה שלא מבינים על מה אני מדברת [כולל אני] תהני=]

just orr

New member
הלווו D:

היי אני אור, בת 15.. והפייב שלי דווקא זה דני XD חעח כל אחת והטעם שלה [?]
השתלבות מהירה

kelly7i

New member
ברוכה הבאה!

אני קלי קידיס, עוד שניה 16, ממודיעין HAVE A GOOD TIME

Shir Girl XD

New member
ברוכה הבאה

אני שיר בת 15 פייב דני
וגם דאגי
איך קוראים לך ? בת כמה את? את מי את אוהבת ממקפליי (פייב)? השתלבות נעימה.... P:

kelly7i

New member
אז.. מי את? מה את? מאיפה באת?XD

טוב שספרת קצת משו
כלמקרה, היי לך, ברוכה הבאה וזה, אני קלי קידיס, עוד 25 פחות 7 ימים אני בת 16[כאילו ב-25 זה היומולדת] ממודיעין, Have A Good Time

למעלה