ומעשה שהיה - כך היה:

אם פי 3

New member
מיילדת עם רשיון

כי בארץ צריך רשיון בשביל לילד. בלעדיו, היא בדיוק כמוני, שנקלעתי ללידה במקרה (או בעצם, במקרה בלי שהיתה שם גם מיילדת, כי ללידה עצמה הוזמנתי), והעדות שלי היא כמו של כל שכן. (לא מבוטלת, אבל גם פחות בת-סמכא). מסכימה שזה לא צריך להיות השיקול המוביל בבחירת המיילדת (להסמכה יש עוד משמעויות, אבל הצד הבירוקרטי הוא לא הקובע). וברור שהמיילדת צריכה לידע מראש, כדי שהמשפחה תוכל להחליט האם הולכים לבי"ח או מתעקשים משפטית, וגם להתארגן עם מסמכים מתאימים.

mise

New member
אין ספק -

אם היא והמיילדת בסינכרון, הרשיון לא צריך לעמוד באמצע, רק חשוב שהיולדת תדע מה המשמעות של "אין רשיון". במקרים שאני מכירה, המילדת לא יידעה את הזוגות במה שכרוך לאחר הלידה איתה, סירבה לתת פרטי לידה מחשש שזה יגרום לה נזק (גם בלידה של אחותי) והזוג שלא ידע את משמעות הדברים (להגיע תוך 24 שעות לבי"ח או להבדק ע"י רופא תוך 24 שעות, לקבל אישור הריון אחרי שבוע 28) לא פעל כמו שהחוק דורש על מנת לרשום את הילד. התוצאה - ילדים לא רשומים וזוגות תפרנים שממש לא יכולים להרשות לעצמם טרטורים בבתי משפט והוצאות מסוג זה. חבל.

mise

New member
../images/Emo13.gif

לרגע חשבתי שאני לא פייר באיזושהי צורה

p e a c h i t

New member
מעולה!!!../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif

איזה סיפור מדליק! נכון שאומרים שלידת בזק זה לא אידיאלי, אבל אין אישה שלא משתעשעת ברעיון של צירים + לידה במשך שעה... כל הכבוד ומזל טוב להולדת הארנבון
ורק בקשה קטנה... אני יודעת שלא התכוונת אבל אם אפשר לא להשתמש בביטוי לידה שקטה - זה עושה לי צמרמורת

אהבת M

New member
האמת היא שממש התלוצצתי עם נושא

הלידה השקטה. אולי זה היה יותר מדי.... אגב, הארנבון בן שלוש כבר
היום בבוקר הוא אמר לי באוטו שהוא "מריח את הריח של התינוק", כן, של "חבל הטבול"
קופיקו - שמו מעין...

p e a c h i t

New member
../images/Emo192.gif מתנצלת על הבלבול

חשבתי שהחתימה מעודכנת
בכל מקרה אני התאהבתי בארנבון שמריח את הריח של התינוק
מאוד שמחה שהייתה לך לידה חרישית (אה - איך זה?)

swann

New member
וואו, איזה Mדהימה את!

שיהיה פוסט קל ושפע חלב

אם פי 3

New member
ברוכה השבה השווה!

(זהו, חצית את מחסום הקומה השניה?) טוב לקרוא את הסיפור, אפילו סכבר סמעתי בעל פה... <אמפי בקול מתפנק> מצטרפת לאזהרות משמן קיק. הוא מזרז חזק, אבל יש לו השפעות שליליות - שרובן לא באו לידי ביטוי בלידה שלך, תודה לאל
והכאב, כן, נו - יותר ידידותי (עדיין בחתימה שלי). הוא לא נעלם, ממש לא, ובכל זאת, הוא אחר. יותר בר-התמודדות, יותר חיובי. לא לגמרי ברור מהסיפור שלך, אבל גם לא ברור לי לגמרי שהיה צורך בפעולות לגרום לתינוק לבכות. אחד הדברים היפים בעיני, בלידות רכות, זה שהתינוקות לעיתים קרובות לא בוכים בלידתם - ולרוב (שוב, לא יודעת מה בדיוק היה אצלכם), זה בסדר גמור, והם נושמים נפלא. ועוד הערה סמנטית - אל תקראי ללידה שלך לידה שקטה. לידה שקטה זה משהו אחר לגמרי. לידה שלא שומעים קולות של תינוק בסופה (ובד"כ כשיודעים את זה מראש). מקווה שתתגברו על התלאות הבירוקרטיות, ושהתגברתם על תלאות החלב, ושיהיה הרבה הרבה טוב!

אהבת M

New member
אכן חציתי. הכושר היחיד שאני עושה

כרגע... אילו עוד השפעות שליליות יש לשמן קיק? ספרי לי שאדע להזהיר אחרות. אצלי - אפילו פעילות מעיים לא היתה! לכן גם הגברת לא חשבה בשעה תשע ורבע שאני קרובה ללדת. היא שאלה אותי אם הייתי בשירותים ואמרתי שלא. היא אמרה שלו היתה יודעת ששתיתי שמן קיק - היתה מגיעה מיד. שוין. (ואיך לא שמתי לב שזה בחתימה שלך עדיין? חשבתי שזה היה רק בקודמת..) אני חושבת על מה שכתבת לגבי הבכי שלו וגם גאני אומרת שהיה לה דבר דומה. לא יודעת. באותו רגע זה היה אה ביסלע מפחיד וגם כך גימל הסתובב סביבנו כמו פורפרה עוד מהרגע שצעקתי לו לתמוך בראש אז ברגעים האלה היינו קצת מוטרדים. האפגר היה חמש - שזה לא מדהים. אחר"כ כבר עשר. וכמו שכתבתי לאפרסקית - לוקחת בחזרה את נושא הלידה השקטה. להתעלם. צודקות. תלאות החלב - הידעת שהמפקחת על טיפות החלב שלנו (צפון) היא יועצת IBCLC? ועוד בחינם (מה יותלר טוב מזה?) אז כן. והיא ראתה אותנו ולא שחידשה לי יותר מדי - אמרה לי לשים יותר לב לתפיסה. ואכן השתפרנו משמעותית! טוב. מישו קורא לי למטה... טה טה

bluehorizon

New member
ואו!

מזל טוב וחלב בשפע! אני לא הייתי מייחסת את העניין במלואו לשמן קיק. אצלי לקח 2 מנות ויותר מ-24 שעות לתחילת הצירים, התקדמות איטית איטית, וקיסרי בסוף...

אהבת M

New member
מ'תומרת?בסוף קיסרי? (מתי ילדת?

נדמה לי שהיינו בערך אותו דבר...) גמני לקחתי שמן קיק פעמיים. בעשר וחצי בבוקר ובחמש וחצי אחה"צ. לא הרגשתי יותר מאשר שהוא כאילו זז לי באופן מוגבר בבטן.בתשע בערב הכנתי סנדביצ'ים לילדים והתקשרתי להגיד לגיסתי, שיידעה אותי על השמן, שנראה לי שיש משהו בזה ואולי עד מחר אלד. לא חשבתי שבעשר ועשרה הוא כבר יהיה לי בידיים...אני חושבת על זה ומצטמררת כל פעם מחדש.

bluehorizon

New member
די מזמן... ../images/Emo13.gif

הזוטא בן שנה וחודש. שמן קיק בבוקר יום שישי, בבוקר יום שבת, צירים משבת בערב, ובבוקר יום שני ניתחו אותו החוצה. כיף חיים.

אהבת M

New member
אבלאבלאבל חשבתי שאת בהריון עכשיו

לא יודעת איך הבנתי את זה...כנראה טמטמת הריון. מזל שהוא הסתיים
מיודע לאן הייתי מגיעה הפעם

למעלה