ומעשה שהיה - כך היה:

bluehorizon

New member
../images/Emo6.gif

לא, לא בהריון בכלל, רק בונה את המוטיבציה לאט לאט לכיוון ההריון הבא. בכל מקרה, כלום לא מתוכנן לשנה הקרובה...

g a n i

New member
../images/Emo2.gifידעתי! ידעתי! ידעתי!../images/Emo24.gif

ככה עושים?! וואו-וואו-וואו! איזו וולדנית מצטיינת
מיילדת דייקנית (הגיעה לרגע הקובע
) וגימל עם סדר עדיפויות גברי בריא
קחי לך זמן לעכל. היקום חייב לך כמה שעות
את יצאת בטוב? גמצלנו היא הייתה קצת המומה מפריצתה לחיינו, אבל כנ"ל הדופק בחבל היה חזק וטוב ועם קצת ליטופים היא התרצתה גם בלי חמצן, רק קצת סקשן. אבל אצלנו לא קושרים תינוקות בחבל
ולגבי הפרטים, תקשיבי מותק: בקרוב יהיה מפגש באזורך. שומרת לך מקום לידי על הבמה
אני אראה לך אם את תראי לי
(גימל ירשה?)

אהבת M

New member
פספסתיותך היום בבוקר../images/Emo4.gif

חבל. זפזפתי בסוף ודווקא הופתעתי מגילוי הלב של הדוקטור (שהודה שבתי חולים נוטים להתערב יתר על המידה. זו פעם ראשונה ששמעתי רופא מודה בכך).

g a n i

New member
מה זה, כולם ידעו חוץ ממני?

ראיתי בדיעבד הודעה ב-110, ונעצבתי שאין שידורים חוזרים באינטרנט (אבל שידור של סיגליות עם סיגל שחמון ב-3 בבוקר זה הגיוני מאוד
) זהר, זה לא בסדר שאת לא נותנת לו"ז
ואת (תתחדשי על החתימה
), מזתומרת פס"ד הצהרתי? מה, אם למיילדת אין רשיון הילד לא נולד? מה עם מסמכי מעקב הריון וכולי? MG, איזה דפ*^&ם! ומה עם טיפ"ח בנתיים? וממש השבוע אמרתי למישהי שמעיין זה שם מקסים! ביקר לי

אהבת M

New member
הילד שלי לא קיים - קולטת?

החוק קובע שצריך אישור מיילדת (שאין. למרות שיש את כל הניירת שלה מפורטת מאוד), מעקב הריון (
) ובדיקת רופא תוך 24 שעות מהלידה (
- לתומי או טמטומי חשבתי שמעקב ההריון יספיק להם.) ונגיד שאני מבינה לחלוטין את החוק - א"א להקל למשל במקרים בהם בני הזוג מוכיחים שהם נשואים אחד לשני? ושיש להם שלושה ילדים נוספים? בטיפת חלב עשיתי PKU וכרגע (ולתקופה ארוכה מאוד) זה הכל (חוץ משקילות ומדידות כמובן). אם היית יודעת כמה שברנו את הראש לגבי שם - תאמיני לי - הריון ולידה זה בקטנה אצלנו...

g a n i

New member
מתיש ../images/Emo4.gif תוספת לא מבורכת לפוסט

עזבי, מה אכפת לך? כל עוד נותנים לך ללכת לטיפ"ח - אצלנו זה היה הזרז היחיד לרישום - הכל בסדר. בימ"ש? יום חופש לגימל ואחריו ארוחת בוקר בבית קפה ב
שיחכו עד שיהיה לך כח.

וואו ../images/Emo13.gif

משהו בסיפור ריגש אותי בצורה בלתי רגילה. עד כדי כך שזו הפעם הראשונה שאני מגיבה לסיפור לידה פה.... שיהיה לך רק טוב

debby12

New member
מנהל
נו ברור - כי זו M הגדולה מכולן שכתב

אותו. הרי היא כותבת בחסד וגם צופיה כל הליכות ביתה! (שנקי הרבה יותר מהאורווה שלי
)

debby12

New member
מנהל
שלום מאמי ../images/Emo24.gif

סאחה עליך! 4 קילו בסלון ביתך - פשיייייי האמת היא שהייתי צריכה לקלוט כי היו לך כמה פליטות קולמוס מקלדתיות שנגעו לחיבתך היתרה לסדר ונקיון ע"ע נקיוןן פאנלים, שלבים בתריסים ושאר דברים כאלה שאצלי לא ייראו (אם כי בעלי היה שמח מאוד אם הם כן היו נראים) במילה אחת: מ-ד-ה-י-ם. התרשמתי עד מאוד. לא רק לידת בית אלא אפילו כמעט unassisted. את בחורה רצינית את! כדרכי אני סקרנית מה אמרה המשפחה המורחבת (הורים שלכם וכאלה). אני מקווה שהם לא בקטע של: "איזה נס קרה לנו - 99% סיכוי שהייתם מתים מזה" וכאלה.... חוצמזה מזל גדול - שבוע 41 +3 בבית חולים לא ממש מבטיח טובות הרבה הרבה מזל טוב ונשיקות גם ד.

אהבת M

New member
../images/Emo24.gifאני אומרת לך - הוציאו דיבתי

רעה עם הפנאלים האלה...אל תאמיני למה שאומרות לשונות קנאיות. אז ככה - הדבר האחרון שחשבתי זה שאני סוחבת קרוב לארבעה קילו. גם כשיצא הוא נראה קטן כזה. חשבתי גג שלוש שש מאות. כשהיא שקלה אותו גם היא שרקה. פשוט לא האמנו. השקילה בטיפת חלב ארבעה ימים אחרי כן הראתה 3850 כך שאין מה לפקפק בראיות. להורים שלי לא סיפרתי מה התכנון, אבל בגלל שאמא שלי גם ככה נמצאת ועוזרת לי כל הזמן, אז שבועיים לפני הלידה (אזור התל"מ, כשגימל היה אמור להעדר בשבת שלפני התל"מ) כשהיא שוב שאלה אותי מה יקרה אם תצטרכי לנסוע (והכוונה - לבי"ח) פשוט פלטתי שאני בכל מקרה לא מתכוונת 'לנסוע'. היא הביטה בי, אמרה לי שאני משוגעת וזהו. מסתבר בדיעבד שהיא לא ממש הפנימה. חשבה שאני צוחקת עליה. ביום הלידה, היא עזבה אותי בשמונה ורבע (PM) ולא חשבה אפילו על לידה כי גם אני לא חשבתי, הרי זה בא ממש בהפתעה.אז בעשר וחצי כשגימל התקשר ואמר לה שמגיע מזל טוב היא שאלה אותו על מה. היא פשוט לא האמינה! ביקשה אישור להגיע במיידי (הם גרים עכשיו ברחוב שלי) וקיבלה. היתה ב-ה-ל-ם! יותר מההורים שלי - הפתיעה אותי התגובה 'ברחוב', כלומר במקום ישובנו הקטן. חשבתי שאנשים פתוחים יותר, קצת לפחות. התבדיתי. התגובות שקבלתי נעו מ-"לא נורמלית", "לא שפויה" עברו דרך "פרימיטיבית" וקינחו ב (גולת הכותרת מבחינתי) "אינדיאנית"!! והכי מוזר לי שהתגובה הראשית היתה שאני "אמיצה" ומאיפה הגבורה. מה שרק מוכיח שיש עוד דרך רבה לעבור בעיצוב דעת קהל, זאת אומרת, אם מעוניינים בעיצוב שכזה.

אלמה1

New member
אני שומעת את זה הרבה

וכמו שאת יודעת אני עדין לפני... הענין הוא שזה בכל זאת לא מחמאה כי זה בד"כ נאמר במין טון כזה של "משוגעת". אבל להפתעתי, אני שומעת את זה פה ושם גם בטון של קנאה "איזה אמיצה את - אני רציתי ולא היה לי אומץ".

אינדיאנית!!! ../images/Emo6.gif

בחיי, אני הייתי לוקחת את זה כמחמאה. (מה לא ברור פה? הסיפור הכי הכי הכי הכי הכי הכי, אבל *הכי* אהוב עלי מימי הילדות היה "אינדי-אינדי", על ילד אינדיאני שרוצה נורא סוס. לאמא שלו יש סוס, לאבא שלו יש סוס, לאחיו ולאחותו יש סוס. בסוף הוא מוצא סוס פצוע בנאות הדשא, באור הבוקר (שפה פיוטית היתה שם), איפה שאבא שלו חשב שזה רק תעתועי דמיון, מטפל בו, מאכיל אותו, משקה אותו ובסוף מקבל בעלות רשמית עליו. והכל עם ציורים מדהימים של אינדיאנים, אוהלים וטבע. משום מה כשאני חושבת על זה עכשיו הסיפור נורא עושה לי אסוציאציה של לידה בבית... משהו רך כזה ואוהב ומכיל. הדרך שבה הילד יוצא בעצמו מוקדם בבוקר כדי לבדוק את השמועות על הסוס, מטפל בו ומביא לו עשב ושתייה...).

debby12

New member
מנהל
בדיוק רציתי לומר שפוקהונטס

נראית לי חתיכה מדהימה וגיבורה הוליוודית של דיסני - אז זו יכולה להישמע כמו מחמאה. אבל גם לדעתי זו לא. זכור לי איזה סלנג צבאי על מחזור מאו-מאו...

למעלה