עכשיו תורי
וואו וואו כמה הודעות... טוב אני האחרונה אני חושבת. טוב אז הינה: שם: דיאנה גיל: עוד חודשיים 14 עיר/אזור בו אני מתגורר: באר 7 (אבל עכשיו חודש באילת) מסן: אין לי אייסיקיו: 204753209 תמונה[?]: אמ אין לי פה אולי בסקר הבא יהיה לי תמונה נורמלית במחשב. היסטוריית הכינוי: טוב החלפתי כינוי חדש והכינוי הקודם שלי אל תשאלו... סתם חברה דפקה לי כינוי מימזמן כשה הרשמה אותי לתפוז אז לא היה לי אכפט איזה כינוי יהיה לי. אבל עכשיו הכינוי החדשה זה סתם שם שניכנס לי לראש. ^^ החיות אהובות עליי: ארנבים!!!!
ואז חתולים!!! מתוקים כול כך! (גם אוגרים) מאכל אהוב: ג'נק פאוד, והאוכל של סבתא! מאכל שנוא: דגים וסושי.
מיצטערת יפנים שלי זה פשוט הדבר היחידי שאני לא אוהבת אצלכם! ממש סליחה אל תחשבו שאני בוגדת בכם פשוט אני שונאת ת'ריח ואת הטעם של עיצות ים וכול זה........... ממש ממש מצטערת! גומנה....
הצבע אהוב עלי: ורוד ובז'. מוזיקה מועדפת עליי: פופ/רוק יפני! והיפ הופ. גם שירים בסינית (יש כמה זמרים שאני אוהבת) וקוראנית (קצת רק ביגלל בואה). תחביבים: לישמוע מוזיקה (חיים שלי) להסתכל סרטים. לרקוד, ליגלוש באינטרנט להוריד שירים ולהכיר סלבז יפנים חדשים.
מעריצה את: ayumi hamasaki namie amuro koda kumi boa aya ueto (מעידפה אותה כשחקנית אבל כזמרת גם שווה!) ai otsuka ועוד כמה... טוב זהו.