../images/Emo79.gif"היה לא מזמן את מצעד המכנסונים
ולמי הכי לא מתאים ללכת עם מכנסונים אז מירי הייתה במקום שלישי...אני הייתי במקום הראשון..התקשרתי למירי להגיד לה שיש מצעד אחד שהיא מקום שלישי ואני מקום ראשון
" קרן את הורסתתתתתתתתתתתתתתת אותי
היה היום כל כך מדהים.. וואאאייי מה שעבר עליי לפני שנכנסתי..אבל עזבו..סיפור ארוך (אם יהיה לי כוח אח"כ אז בבלוג
) טוב אתם יושבים
לא כי זה קצת מפתיע.. בכיתי בהופעה בואו אני אספר לכם משו על עצמי אני מאוד אוהבת ומתחברת (באופן כללי אוהבת להתחבר) לשירים שהם מאוד חזקים ועמוקים ונוגעים כאלה אני זוכרת שכששמעתי את הדיסק של איה (אני אחזור אליה אח"כ) בפעם הראשונה גם נורא התרגשתי מרוב השירים וקורה לי שאם אני שומעת את השירים בלייב הם מאוווד מרגשים אותי אז אצל קרן כאמור לא הכרתי את השירים לפני שבאתי והיא מבצעת אותם..כל כך מהלב עם כל הנשמה אז בלי קשר לזה שאלה שירים שבד"כ סוחטים ממני דמעות גם ראיתי ביצוע לייב..לשמוע את הזמרת מבצעת את זה מולך ולראות את התנועות שלה וההבעות ולשמוע אותה מכל כך קרוב שרה את השיר הכל כך מרגש הזה.. התוצאה..אצלי..היא..בכי *מרכינה ראש* באמת שהשתדלתי שלא אבל מה לעשות (טליהיא כל ההופעה צחקה עליי
) השיר הפותח של המופע היה שיר חדש (לא שזה שינה לי הרבה..אבל עדיין זה היה מגניב
) ותקשיבו..השיר מהמם.. באמת שהוא היה אחד החזקים מבחינת עוצמה ומילים לא קלות בכלל הוא היה מושלם.. "תפארת הפתיחה" כמו שאומרים אני מקווה שהשיר ייכנס לדיסק
כי הוא חדש מאוד..ממש טרי..אז לוידעת מה יעלה בגורלו (קרן תכניסי את לדיסק
נקודה.) וככה היא המשיכה ועברה משיר חזק כזה לאחד אחר והיו גם את השירים הקלילים שהונסטלי היו רק בשביל שאני ארגע ואקח נשימה עמוקה השיר שמעון השכן מאוד הפתיע אותי.. כאילו הבנתי שהוא על שכן שנפטר (פשוט כי קשה להבין מהמילים
) וחשבתי שזה יהיה שיר כזה עצוב ועמוק אבל הוא חמוד כזה..זורם..קליל..אני ממש אוהבת אותו רגע..שנייה.. אני אוהבת את כולם
לא היה שם אפילו שיר אחד שיכולתי להגיד "הוא פחות טוב" קרן הייתה עוצמתית ומרשימה קטעי הסטנדאפ שלה
כפרעליה
אז זהו..כל ההופעה התנדנדתי בין דמעות לצחוק מתגלגל (אופוריה מטורפת ומתוקה..אחת ההנאות היותר גדולות של החיים) הביצוע ל"ואת" נו אמרתי לכם שאני אוהבת את השיר פשוט..סקעת לא משו קרן
הביצוע ל"לשם" היה אף הוא מושלם כמובן שלקחו אותו למקום מאוד שונה ורחוק מהגרסה המקורית של מירי כי גם בשירה אין מה להשוות ביניהן זה לא היה קאבר זה היה ביצוע אחר לגמרי אחרי ההופעה נשארנו קצת כדי לדבר איתה ואז היא יצאה וראינו אותה (אני ושירן) ושירן אמרה "טוב יאללה בואי נלך אליה" ואני כמובן התביישתי אז היא משכה אותי (אין כל כך מה לעשות נגד הביישנות הזאת שלי) ואמרתי לעצמי "טוב מה אכפת לך..היא בטוח לא זוכרת כמו שאת תמיד אומרת" והיא..כן זוכרת
היא אמרה לי "בטח שאני זוכרת..רחל" כפרעליה
היא הייתה ממש חמודה דיברנו על השיר החדש ועל הסינגל החדש המדהים (אם אלו החיים) ואיכשהו הייתה מין מיני שיחה על ביאליק (אני יודעת..הזוי..כמוני
) היא כל כך יפה ומקסימה
אהה כן.. כשחיכיתי לשירן בחוץ ראיתי את איה נכנסת עם חבר שלה ויורדת לאולם אז חשבתי להגיד משו אבל לא רציתי לצעוד או משו כזה ואחרי ההופעה היא עמדה בחוץ וכולם דיברו איתה אז גמני ניגשתי ואמרתי לה כמה שאני אוהבת אותה ואת הדיסק שלה שיחה זורמת כזאתי
היא ממש ממש חמודה ולבבית והיא חיבקה אותי
נו בקיצור..היה מושלם
|מתעלפת|