קרן היום בצוותא

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאת בכלל לא מתחילה../images/Emo15.gif

להבין כמה היא התרגשה כשבאתי ואמרתי לה את זה היא חייכה כזה וכל הזמן אמרה "תודה תודה איזה חמודה" חחח כפרעליה

בגלריה תמונות מההופעה,

אני אכתוב כמה דברים אבל נראה לי שמחר... לילה טוב

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחחחח אני זוכרת../images/Emo15.gif

שהתלהבתי שיצא לנו לתפוס אותה ככה עם היד בשיער אני אוהבת פוזות טבעיות (מין הסתם כל התמונות ככה אבל זאת..לוידעת..מיוחדת)

איך רואים מה את צילמת

ומה אני צילמתי... לפי המרחק.. אני צילמתי רק מקרוב...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחחח../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

אני עשיתי גם וגם שיחקתי עם זה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifתמונות באיכות ../images/Emo15.gif

מעולה יש לך מצלמה ממש ממש טובה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif2 נראלי../images/Emo15.gif

כמו שאמרתי מצלמה מעולה הפלאש סתם הורס
באמת שאיכות מעולה ורואים כל כך טוב
|גאה|

הייתי אתמול בהופעה בצוותא...

חבר - הביא אותי, זמרת כובשת, כריזמטית, מצחיקה, יוצרת מדהימה, וקול שמיימי. הסאונד בצוותא קצת גדול עליי, ולא נקי ביותר, אבל קרן פלס, עוקפת "זוטות" שכאלה בהופעה אינטימית שחודרת ללב. צעירה, שגרמה לי להרגיש צעיר, ולהצטער שאני לא בן דורה. צביק

חבר חכם יש לך

גם אחותי הביאה חבר טוב שלה. ואחרי שהיא סיפרה אליה כ"כ הרבה היא פחדה שהוא התאכזב... והוא יצא פשוט המום.. בכל שיר הוא התלהב יותר.

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif"בכל שיר הוא../images/Emo15.gif

התלהב" נו איך אפשר שלא שאני אזכיר לך איך אני הגבתי לכל שיר מה שיפה אצל קרן זה שהיא באמת מפתיע בכל שיר מחדש

הרגת אותי בתגובה שלך...כשקרן שרה

"שמעון השכן נפטר..." היית בשוק כזה... חחח.. זה היה ממש מצחיק, איך היית בהלם פתאום שהוא נפטר...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifלא לא..../images/Emo15.gif

לא הייתי בהלם שהוא נפטר אני ידעתי שעל זה השיר מדבר (עניתי על השאלות להזכירך) פשוט..היא התחילה לשיר שיר מגניב כזה..דילגה מעל עיתונים..נשפך עליה קפה..היא לבשה חצאית מיני (למרות שאמרו לה שלא) ופתאום בפזמון גיליתי שזה השיר "שמעון השכן" כאילו..את זה לא ראיתי מגיע..כאילו שמעון השכן..עם הנושא שלו..אמור להיות שיר עצוב אז הייתי בשוק כשגיליתי שזה השיר הזה
מבינה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

את יושבת בהופעה של קרן ובסופו של דבר כל ההופעה מה שקרע אותך מצחוק..זה התגובות שלי
(מחמיא לי למען האמת
) אמממ כן הייתי בהלם (היי זה היה או זה או לבכות...חח סתם
)

את יותר מצחיקה..חח

את רוב הבדיחות של קרן אני מכירה.. למרות שהיו הרבה חדשות ולמרות שאני צוחקת גם מאלה ששמעתי כבר 1000 פעם ואני לא מגזימה בכמות הפעמים.. תשאלי את רינת..חחח

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאני יותר מצחיקה../images/Emo15.gif

מקרן
חחח |הגזמה| תראי זה לא רק הבדיחה..זה איך שהיא מספרת אותן היא ממש מקסימה וזה לא שהיא ממש מנסה להצחיק..היא פשוט..בחורה מצחיקה אז טבעי שתצחקי כל פעם

למעלה