קרן היום בצוותא

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifכן שהיא רצתה../images/Emo15.gif

שהוא ישמע את השיר ו"לשלוש דקות..נהיה שוב ביחד" (משפט חזק ביותר היא אמרה אותו כזה בדרמטיות
)

שגעוגי

New member
אהמ,אהמ..

אני מרגיש לא קשור כשכולכם מספרים חוויות
.
נו טוב, העיקר שנהנהתם. פעם הבאה אני אצטרף

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifואתה יודע מה../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

זאת בדיוק המטרה
כדי שבהופעה הבאה אתה תבוא

חחח...

טוב אני צריכה לעוף לא היה לי זמן לכתוב וגם המחשב שלי עדיין לא החליט אם הוא עובד. כשאני אחזור אני מקווה שאני אזכור כל מה שהיה אתמול.. אני מניחה שכן...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifכן אני מאתמול ../images/Emo15.gif

מחכה כבר לסיכום שלך

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

דה וואן אנד אונלי
חח אני יודעת שבשבילך לקרוא את זה זה כמו שידור חוזר של השיחת טלפון הזאתי..אבל לא אכפת לי
(בהנחה שבכלל ישבת לקרוא הכל
)

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo15.gif

ייייייאאאאאאאאאאאאאאא
|בוכה|
כפרעליך
זאת המגמה הזאת של להתחיל לקרוא ההא
טוב מקווה שלפחות נהנית מהחפירות שלי

hilali1

New member
../images/Emo24.gif את משו...

אני אומרת רק לקרוא את הסיפורים שלך. אני מתרגשת בשבילך
שמחה שנהנית

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

חחח נו יודעת מה..לפחות אני מוכשרת בלזיין את השכל
איזה מאמי..את מתרגשת בשבילי

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifיוו איך שכחתי../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

גליה חי המהממת שמנגנת על הויולה אז היא גם הייתה בחוץ עם קרן (כאילו עוד לפניה) אממ גם מיקי היה אבל הוא הלך מהר אז לא דיברתי איתו בקיצור אחרי כל השיחה עם קרן ועם איה וכולם כשכבר הייתי בשוונג של לדבר על ההופעה
גליה ישבה ואמנם דיברה עם מישי אבל בקטנה (לא כמו קרן שתימרנה בין 47 איש ביחד) אז ניגשתי אליה ואמרתי לה שאני חושבת שהיא נורא נורא מוכשרת ומדהימה ומנגנת מהמם ושאולי חלק לא מעריכים אבל כל הקטע של הנגינה הוא מין הסתם חשוב (קיצור התחנפתי קשות) והיא כולה התרגשה המאמי וחייכה ואמרה לי תודה וחיבקה ונישקה אותי כאילו תחשבו..אפחד מהמעריצים לא בא ספציפית אליה ולי דווקא היה חשוב להגיד לה (וגם לבדוק אם היא אכן כל כך יפה...התשובה היא כן..אפילו יותר ממש שחשבתי
) ואז בסוף גם מלמלתי במהירות כזה "ואת גם מהממת אבל בלי קשר" והלכתי זה ממש חמוד בעיניי איך שהיא התרגשה (מזכיר לי מישי
)

נראה לי ששכחת עוד מישהי...

דיברת עם עוד מישהי ממש בהתחלה כבר שכחת... (אמנם לא ידעת מי זאת כשדיברת איתה, אבל עדיין)

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחחחחח כן../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

אמא של קרן כפרעליה היא מאמי כמו הבת שלה לא הבנתי למה את מציגה אותי בפניה איזה חמודה היא הייתה וואאייי אני לא מבינה את ההתלהבות שלכם עד כדי כך מרגש את כולם שאני הראשונה שבכיתי

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

אני יכולה להגיד שגמני התרגשתי במידה מסויימת...ראו את זה עליי
וואיי אם זה ריגש את קרן..אז...ווואאאיייי נדיר

למעלה