איך היה השבוע שלי?

../images/Emo141.gifאיך היה השבוע שלי?../images/Emo141.gif

עוד שבוע עבר ואתן מוזמנות לכתוב מה הוא טמן בחובו. תהנו!

neta2

New member
אפשר להתחיל?

היינו בחופשה משפחתית באילת, שם הגוזל שלי שהוא רק בן חצי שנה גילה שהוא יכול להעמד בעזרת רהיטים, חפצים ובני אדם, ולעלות מדרגות (כמובן שבתמיכתנו).. היה נפלא! זימנו אותי לראיונות עבודה סופסופ
ומהבנק התקשרו שוב לומר לי שכדאי מדי פעם גם להכניס כסף ולא רק להוציא

ו שתי

New member
../images/Emo122.gif

ילדה חולה במקצת אני עם בחילות ומיגרנות ניר עובד יותר מדי שעות לטעמי, ופחות מדי שעות אבסלוטית הבייביסיטר שלנו חולה גמכן ואני לא מספיקה לעשות כלום. ויש לי המון מה לעשות. זה בטח נשמע נורא, אבל אחרי השבוע החולף, אני קצת מקווה לכמה דקות של "ברך-בלי-ילדה-תלויה-עליה" כן, וגם חם.

hagaram

New member
../images/Emo6.gif אהבתי את ה"ברך בלי ילדה תלויה

עליה" - באמת גדול. הייתי משדרגת ל- "מותן בלי ילדה יושבת עליה...." או רגליים בלי ילדה מסתובבת בינהן.... אני חולה עליה!!!!!!!!!

השבוע שלי

בריאות - לא משהו. אני מקוררת נורא. אדר עם חום אחרי חיסון גיל שנה. כבר יותר מ-24 שעות. לא חום גבוה וגם נראה שמח ועליז. ובכל זאת... עבודה - הספקתי המון במעט מאוד זמן. כמעט סיימתי פרויקט חדש, אחריו יהיו שבועיים לנוח. זוגיות - לא רע. רואה את בן הזוג הרבה פחות כי הוא עובד קשה, אבל כשאנחנו ביחד כיף מאוד. בסך הכל שבוע סביר לגמרי. בלי הפתעות - לטוב ולרע.

ספר מצוין מכמה בחינות

החרוזים משעשעים ולא כבדים (ולשלונסקי יש נטיה להיות כבר לפעמים ודווקא כאן הוא לא מימש אותה).
ההתייחסות לילדה. קשה למצוא ספרי ילדים מהתקופה ההיא שמתייחסים בהומור מעורב בכזו רצינות לשאלות של ילד. הלא מבחינת טלי, השאלות שהיא שואלת קיומיות מאוד, מהותיות מאוד. שלונסקי "עונה" לה בצורה כל-כך יפה וכנה, להתעלף.
הדמויות - מתוארות דרך הדיאלוג בצורה כל-כך משכנעת ונגישה. בתור ילדה אבא שלי היה אומר שאני בדיוק כמו טלי שבסיפור. שואלת ושואלת ולא שבעה לעולם. ספר שהחיבור שלי אליו קרוב מהרבה בחינות.

הקטנה עדיין לא יושבת לשמוע סיפור

מהתחלה עד הסוף, אבל רק בבית, בגן כן, אבל אני אתן לגדולה לקרוא. יום ראשון אקנה אותו.

lulyK

New member
לא מאמינה שאני כותבת את הזה,

אבל היה שבוע בסדר. עננת הדיכאון התפזרה, שוב יש לי אנרגיות ואני אפילו מצליחה ליהנות מהבקרים בגינה (כמובן ששכנעתי את עצמי שמצבי הוטב כי ההריון הפסיק להתפתח, כך שעל השבוע הטוב הזה אני אשלם ביוקר אחרי שהעובדה המרה הזו תתגלה בקרוב באולטראסאונד....). אבדתי שליטה על מה שאני אוכלת וכבר חטפתי כמה "מזל טובים" (מזל טוב, אני רואה שאת מצפה לבורקס בסוף ינואר). מנסה לאגור כוחות לשבוע הבא: הבייבי סיטר בתקופת בחינות, יש לי בדיקה ערב אחד ו-MMR בוקר אחד. חוץ מזה, אהובי שיחיה יחגוג 36 קייצים - יעילה שכמוני, אפילו מתנה הספקתי לקנות לו
.

hagaram

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי עם הבורקס........

דווקא עליי נחה עננת דכאון לא מוסברת כבר כמה ימים כך שאני לא משתתפת בשרשור

למעלה