איך היה השבוע שלי?

yaelia

New member
אני עובדת בגבעת רם

כך שאנחנו לא באותו צד של האוניברסיטה. השכלול של כל הבדיקות עם הגיל שלי יצא לא מוצלח בלשון המעטה. מקווה שהמי שפיר תהיה מוצלחת. הללי קשקשן בלתי נלאה מהרגע שהוא התחיל לדבר הוא לא סתם, אבל ליד אנשים הוא משתתק בביישנות.

yaelia

New member
תודה../images/Emo24.gif

נרגעתי בינתיים. בטח ככל שיתקרב המועד אני אלחץ שוב, אבל בינתיים אני נשארת אופטימית או לפחות מנסה.

טיפוטף

New member
אם זה מעודד

לי היה חלבון עוברי קטסטרופלי ומי שפיר תקינים (וילד בן 7 מדהים היום) אז עדיין לא עשו שקיפות.

simoneta

New member
אותו כנ"ל אצלי.

חלבון עוברי משוקלל עם שקיפות 1:11, ומי שפיר תקינים. וילד מופלא.
שיהיה בהצלחה!

lulyK

New member
איזו באסה.

בטוחה שאחרי המי שפיר הכל ייראה טוב יותר
. מה עם סיפורי הומור של הללי? דוגמאות? משהו?

האמת - מפתיע

חשבתי אפילו לפתוח הודעה נפרדת באיזה שהוא שלב. אמא שלי היתה באילת השבוע אז אני והלל הלכנו הרבה לבקר את אבא שלי שלא ירגיש עזוב. זה מדהים אותי כמה אבא שלי אוהב את הלל. מחבק אותו, מנשק אותו, מנשק! אבא שלי! אני זוכרת רק נשיקה אחת שקיבלתי ממנו כשנסעתי למזרח והוא נורא דאג. ואיזה שמחה הלל גורם לו. אני כמעט דומעת כשאני חושבת על זה. אבא שלי זורח כשהם נפגשים. אמנם הלל לא נכד ראשון, אבל באופן טבעי בת-אחי בילתה יותר אצל הסבים מהצד השני בגיל הזה. גם היא גורמת לאבא שלי לעשות דברים שלא יאמנו (כמו למשל סלסלת פירות מפלסטלינה), אבל אבא שלי תמיד הסתדר עם ילדים מדברים (במיוחד כאלה עם חוש הומור). עם תינוקות דרי שטיח בחיים לא ראיתי אותו מתקשר. ואבא שלי מרגיש כל-כך גרוע בזמן האחרון. זה ממש קסם סבים ותינוקות. זה הצד הטוב של השבוע. ה
הגדול שייך למלחמת הכוכבים החדש. בטח שהלכנו לראות. חולים על הטרילוגיה הראשונה, ובעלי בתור עתודאי חתום על חוזה לכל החיים עם הסרטים האלה. וגם אמרו לנו שזה יותר טוב מהסרט הקודם. אז אמרו. נורא ואיום. המשחק מזעזע, הטקסטים מביכים והאקשן משעמם. כמו שאבא שלי אומר, גורנישט מיט גורנישט. טוב עכשיו נותר לנו רק לראות את מדריך הטרמפיסט, להוציא את זה מהמערכת ולהתחיל לראות סרטים שווים.

אלינה12

New member
התחיל ב-../images/Emo122.gif

ביום שישי רצתי בבית יחפה וקיבלתי מכה באצבע הקטנה של הרגל. היה כואאאאב. כל היום צלעתי. בשבת יצאנו לבריכה עם חברים ובכניסה הרמתי עגלה עם בועז ופתאום היא התחילה להתהפך ואני כדי לתפוס אותה נפלתי על הברך. למזלי הספקתי לתפוס ובועז לא נפל, אבל אני שיפשפתי את הרגל מברך עד למטה. אז עכשיו אני עם רגל פצוע, בקושי מחלימה וכל אחד שואל אותי "וואו, מה יש לך עם הרגל...". יפעת סיימה כיתה ב'(איזה כיף!). היתה לה מסיבת סיום בספורטן בפ"ת, קרוב לבית. היה מגניב. למרות שאני בגלל הרגל לא נכנסתי למים. אבל העיקר שהיא נהנתה ובעלי נכנס למים עם בועז במקומי. השיחה עם חמותי לא התקיימה. בעלי רק התעצבן עליה, שבוע לא דיבר איתה ונראה לי היא נרגעה. כי היום כשהיינו אצלה היא לא התלבשה עלינו כמו תמיד. ומשהו שמח: כבר יומיים שבועז התחיל לעמוד. היינו מה זה שמחים. בגדול, הזמן טס ואני לא שמה לב וכבר יום חמישי...

טיפוטף

New member
היה שבוע טוב

(נו ברור, השבוע אחרי שהמחזור נגמר הוא הכי טוב) אבל באמת בעבודה היה מצויין, ועם הילדים כל יום היתה מסיבת סיום של איזו כיתה, גן או חוג וממש התגאיתי בילדים שלי. ומתחילים להריח את החופשה בחו"ל המתוכננת לאוגוסט...

עבר עלינ ו שבוע רגיל לחלוטין

שבוע שקט ושליו . שום דבר לא חריג לסיום השבוע הנחמד הזה חגגנו לאלה יומולדת שנה אצלנו בחצר היא היתה כזו מתוקה, נודיסטית פרצוף מלא שוקולד וזר על הראש....

boringvered

New member
היה סביר

סופשבוע נפלא בטבריה מטעם העבודה של רועי. גל חוותה בריכה לראשונה ובכלל היה לנו כיף ורגוע ונעים. ממש בא בזמן. השבוע התאפיין בתחושה שדברים קורים פה בעבודה... כל הצוות כתב מכתב למנכ"ל בתלונה על מנהל התשתיות. הנושא הגיע לידיעת הסמנכ"ל שכנראה דיבר איתו ולא בצורה עדינה (בלשון המעטה). למרות זאת, סגור שמגיע בן אדם חדש לתפקיד שלו ייחלתי ולצערי הרב למרות שחזרו אלי מספר חברות כ"א, בינתיים לא זומנתי לשום ראיון עבודה... זהו... נראה מה ילד יום... ורד

למעלה