איך היה השבוע שלי?

sipi1

New member
הסוף טוב ../images/Emo13.gif

בעבודה היה רע... אני מעריכה שבשבוע הבא אוכל כבר לכתוב יותר, ואולי עם חיוך. אבל החדשות הטובות - עוד 5 ק"ג למשקל הכבוד ! יותר מחצי הדרך כבר מאחורי. איזה כיף לגלות בגדים ישנים מחדש, ולהתחיל להצר את הבגדים של השנים האחרונות ! אם יתפנה לי קצת זמן בקרוב - זו המשימה הבוערת ביותר, ואני שמחה מאד שהגיע הזמן להתחיל אותה.

בלינקה

New member
אני לא זוכרת ../images/Emo163.gif

היו את הבשורות הטובות משניידר, שהסירו אבן מהלב (נשאר עוד קצת חצץ). הייתי קצת בעבודה. לא הרבה, רק להראות נוכחות ולעשות קצת סדר בבלגן. נפגשתי עם חברות וילדיהן (חבל שאין לי מצלמה דיגיטלית
) והיה כיף. קשה להאמין כמה יכול להיות נחמד להעביר שעתיים על ספסל במרכז המסחרי ובסמטאות הסופר המקומי כשהחברה היא החברה הנכונה. שחר הצליחה להוציא אותי משלוותי, בכך שחזרה לסורה השובבני (לטפס על כיסאות ולהעיף סירים מהכיריים, בלי אש, כשאני שוטפת כלים) תוך שהיא מתרגלת את המילה "לא" על שלל גווניה. רק כשהיא ישנה אני מצליחה לחשוב גם על הצדדים החיוביים של העניין (שזה טוב, לא?). אני משתעלת כמו כלב. היום קצת פחות, אבל כל השבוע לא הצלחתי לישון בגלל השיעול. אה, וגם בגלל הפיאמאס, שגרם לי למרר בבכי בשתיים לפנות בוקר בגלל כל העוולות שנגרמו לי במקום העבודה הקודם שלי, שבו אני לא עובדת כבר מעל לחצי שנה
עוד מחכה לנו סופ"ש משפחתי מורכב (משני הצדדים, כולל אינטריגות, אבל מהסוג הלא מזיק לנו), מה שאומר ימים מוצפי מזגן ואוכל

נונינקה

New member
שבוע שבו שני ליליות ישנו ברציפות

שזה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע אחרי שנה וחודשיים. מעבר לזה בלי שום תכונה ניכרת. מפחדת להצהיר אבל מקוה שבשבוע הבא כבר אוכל לכתוב שעבודה אחת סיימתי להגשה באוניברסיטה. אההה, כמעט שכחתי. מצאנו עוזרת מוצלחת והבית מבריק. זה באמת עשה לי את השבוע. שבת שלום לכולנו

hagaram

New member
../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif

על הלילה כמובן.......

יעל י

New member
שלי לא משהו...

לא מצליחה לסגור את הפה מספיק כדי לרדת במשקל (ויש לי המון מה לרדת) בעבודה המצב ממש בלתי נסבל הילד האמצעי הביא תעודה לא משהו ומתחיל להתמרד לנו אין לי כח הכי נורא בעיני שכמה שאני אוהבת את בעלי אני מרגישה שאני לא יכולה לשתף אותו הפעם כבר אמרתי שאין לי כח

אפרת12

New member
היה שבוע בינוני ברמתו

בלי טרגדיות (טפו-טפו-טפו) ואפילו (מרפי
תסגור את האוזנים
) נושא ההשכבה והשינה אצל סיון קצת השתפר. אבל יש לי תופעה של דברים נחוצים שנעלמו ואינם - שקית עם ביגוד ראשוני לתינוק, מה שאילץ אותי להוציא שוב איזה 200 ש"ח (ועדין יש בשקית ההיא דברים שווים ואין לי
לקנות שוב דברים כאלה), מכתב שחרור ממקום העבודה לשעבר לקרן ההשתלמות שצופנת בחובה המון כסף וצריכה להיפתח בימים אלו ממש - מה שאילץ אותי לפנות למקום העבודה ואין לי חשק שיעשו לי טובות. יש לי בחינה בשבוע הבא ואני לא ממש מצליחה ללמוד ברצינות כי פה ושם יש צרצורים וזה מרגש אותי, וגם יש סידורים שאני חייבת לעשות במקום להקדיש את הזמן ללימודים. הדבר הכי טוב שקרה השבוע זה שהערב הייתי אצל הספר - צבע ותספורת. יצא טוב, ואם להשתמש במונחים של היידי - הפעם לא אגיע מוזנחת ללידה...

../images/Emo6.gif שהתינוק לא יכנס חזרה מרוב בהלה

תבואי לראות את העריסה! ואחותי גם החזירה לי שקית עם ביגוד ראשוני- אז כל מה שלא ורוד- את יכולה להשאיל.....

אפרת12

New member
עכשיו אני מבינה למה סיון לא רצה

לצאת... אכן רציתי לבוא מיד אחרי הביקור אצל שלומי - אבל לא היתה תשובה אצלכם. אגיע השבוע.

אצלי היה שבוע די שיגרתי

התחיל עדין עם קצת חיוך משבוע שעבר, אבל לצערי מאתמול אני עם עצבים, כמו שהיה לי בחצי שנה אחרונה (או יותר), צורחת על הבנות ועל בעלי בלי חשבון. כל דבר הכי קטן מקפיץ אותי ואני לא מצליחה לשלוט בזה. המשקל לא רוצה לזוז, אם זז משהו כבר, אז רק כלפי מעלה. ואני מחכה בקצת לחץ לשבוע הבא שבעלי ילך לנוח במילואים וישאיר אותי להתמודד לבד עם 2 בנות.

מעיןבר

New member
PMS?

כשאני צורחת בלי חשבון או מתעצבנת ממשהו שברור לי שלא מצדיק את זה, אני יודעת שתוך יום, מקסימום יומיים, הווסת כאן.

לא, אצלי אולי משחק של בלוטת התריס

או הבלוטה שיושבת עליה (שכחתי כרגע את שמה).

סך הכל היה בסדר

די מעייף- המון בעיות שינה של הבנות- וגם שלי. קצת עצבים בנושא תעסוקתי תסכול בנושא אלקטרוני בעיות בריאות קלות אבל העיקר שעבר.

ציף שלי

New member
אמא שלי נתנה לי במתנה סדנת איפור

אישית של 3 שעות והיה מאוד כייף ומעשיר
. אבא שלי היה בחופש וההורים שלי בילו איתנו הרבה והשתדלו כמה שיותר להקל עליי ולטייל עם ישי בלעדיי, לקלח אותו, להאכיל ולהרדים
. לאט לאט הבית שלנו קורם עור וגידים (סיד ומשקופים...) ועוד מעט אפשר יהיה להרכיב את המטבח, לצבוע קירות, להרכיב ארונות ו...לעבור דירה!
מצד שני...אני עייפה ולחוצה ויש ימים שבהם אני לא מבינה איך אני אסתדר עם שניים
אוטוטו מתחילה חודש תשיעי

yaelia

New member
לא משהו בכלל

המון עבודה שזה טוב. המון סטודנטים לחוצים שחושבים שיכולים להגיד לספרנית הקורסת (והמשתדלת להיות קורקטית עד מאוד יאמר לזכותי), כל מה שהם חושבים עליה בפרצוף. חוץ מזה יצאה לי שקיפות עורפית לא משהו והמלצה חד-משמעית למי שפיר, מה שהעכיר את המצברוח קשות ויגרום מן הסתם לסטרס בבועות הבאים. ומה שלא שיפר את העניין זה שש. אמר בהיגיון בריא (ומרגיז ביותר), 'נו, אם המי שפיר בעוד כמה שבועות, לא יעזור לך ממילא להילחץ כבר עכשיו'. גררררר. הוא גם עובד עכשיו כמעט כל יום משמרות כפולות ואני משתגעת (ורק רוצה לישון כל הזמן), בקיצור קשה לנו קצת. דבר אחרון ונחמד מאוד הללי התחיל לחבר משפטים של שלוש מילים; 'אמא פיים ממש' (אמא משקפיים שמש) או 'אבא ניים דומים' (אבא אופניים אדומים), הוא מדהים-מדהים. ויותר מזה הוא מגלה חוש-הומור לא רע באופן כללי, דבר שמשמח אותי קשות. זהו. מקווה לאופטימיות רבה יותר בשבוע הבא ולקצת יותר מנוחה. אויש, איזה קיטור ארוך.

משוש30

New member
קודם כל מחזיקה אצבעות לתוצאות

תקינות. מה היה בשקיפות? הבעייה בבדיקת הדם או בעובי? (בלי קשר תדעי לך שאני כל הזמן מנסה לנחש מי מהספרניות זאת את ואני אפילו לא יודעת אם את בספריה שלי...) והללי-מדהים. כבר משפטים של 3 מילים? נורא מוקדם לא? (אמרה בקינאה)

למעלה