או קיי, לוקחת את דבריי בחזרה (קבלי פרח כפיצוי).
א אנה01 New member 13/4/04 #9 כמה שאת צודקת!!! אבל!!!!! אורלנדו הרבה יותר חתיך לדעתי!!!!! חוץ מהעיניים המדהימות של פרודו אני לא מוצאת בו כלום!!
כמה שאת צודקת!!! אבל!!!!! אורלנדו הרבה יותר חתיך לדעתי!!!!! חוץ מהעיניים המדהימות של פרודו אני לא מוצאת בו כלום!!
C cobainos New member 13/4/04 #11 טוב,אתן חייבות להפסיק עם זה!! כמה שהוא שחקן טוב ועשה אחלה פרודו והכל,הוא נראה כמו בחורה!הוא חלקלק כמו אני לא יודע מה והוא דומה לאישה. תפסיקו כבר להגיד כמה שהוא בלה בלה בלה.
טוב,אתן חייבות להפסיק עם זה!! כמה שהוא שחקן טוב ועשה אחלה פרודו והכל,הוא נראה כמו בחורה!הוא חלקלק כמו אני לא יודע מה והוא דומה לאישה. תפסיקו כבר להגיד כמה שהוא בלה בלה בלה.
M moe777 New member 14/4/04 #55 מה העניין עם תחתים של תינוקות... ? זה מתחיל לחדור עמוק לתת המודע... בקרוב הסרט; נקמת התחתים של התינוקות מהחלל החיצון ! כמובן שזה היה עובד טוב יותר, נניח, בשנות החמישים. LOL
מה העניין עם תחתים של תינוקות... ? זה מתחיל לחדור עמוק לתת המודע... בקרוב הסרט; נקמת התחתים של התינוקות מהחלל החיצון ! כמובן שזה היה עובד טוב יותר, נניח, בשנות החמישים. LOL
N Nimst New member 13/4/04 #15 על זה שאליהו חָלָק (כמו..) והאם זה טוב(ו-TheSegal לא תספר לנו למה, כי יש פה קטינים), או לא(כי הוא נראה כמו בחורה, לפיcobainos). מצאת את דרכך חזרה?
על זה שאליהו חָלָק (כמו..) והאם זה טוב(ו-TheSegal לא תספר לנו למה, כי יש פה קטינים), או לא(כי הוא נראה כמו בחורה, לפיcobainos). מצאת את דרכך חזרה?
F Fozzie New member 13/4/04 #19 ../images/Emo80.gifיש טוב ויש לא טוב ואני אל מתכוונת למה שאחוית נסתה להגיד או למה שהיא לא נסתה להגיד...
../images/Emo80.gifיש טוב ויש לא טוב ואני אל מתכוונת למה שאחוית נסתה להגיד או למה שהיא לא נסתה להגיד...
C ChipiM New member 13/4/04 #36 נשי? כנסי לכאן! חחח ../images/Emo8.gif ../images/Emo140.gif אני וpookacha1 (חנוש) עשינו משהו די דבילי, סתם כי לא היה לנו מה לעשות (מגבלות השיעמום)... חחחחח...
נשי? כנסי לכאן! חחח ../images/Emo8.gif ../images/Emo140.gif אני וpookacha1 (חנוש) עשינו משהו די דבילי, סתם כי לא היה לנו מה לעשות (מגבלות השיעמום)... חחחחח...
C ChipiM New member 15/4/04 #59 כן.. כי הוא מיוחד! חחח ../images/Emo140.gif הצבע האהוב על חן הוא סגול אז עשינו בסגול