אלייז'ה ווד!

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifזה מספיק גברי בשבילכן../images/Emo35.gif../images/Emo26.gif

Chakotay

New member
שאלה לי אליכם

איך זה שלכולם בשר הטבעות יש עיניים כחולות(חוץ מסאורון)!!!! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! זה לא הגיוני! למה לעזעזאל לעשות דבר שכזה!??!?!?! למה??!?!?! למה?!?!?!

go girl1

New member
חחחחחח

דבר ראשון לרוב יש עניים כחולות לא לכולם דבר שני מה לעשות שיש עדיפות לאנשים עם עניים כחולות בסרטים...

חחח../images/Emo6.gif

כמו שכתבו מעלי באמת יש עדיפות לשחקנים עם עיניים כחולות, אבל לאורלנדו בלום שמו עדשות כדי שיהיו לו עיניים כחולות, אז...

moe777

New member
לפחות העיניים של לגולס אינן כמו של

דיוויד בואי... LOL
הרי עוד יצירה בנושא הקודם... (אם אומר שאליהו הינו בחור מושך, יש לי תסביך כלשהו שצריך לעבוד עליו ?! אבוי... )

Nimst

New member
מה רע

בעיניים של דיוויד בואי? גם לחברה שלי יש עין אחת כחולה ואחת ירוקה, אני תמיד קוראת לה חתול.

moe777

New member
זה ייחודי מאוד,

ומסיבה זו נחשק. אבל זה בהחלט היה נראה משונה מעט על העלף. הם יכלו לעשות עוד צעד קדימה ולשים עדשות צבעוניות (שונות ב2 העיניים) לכל הקאסט... כלומר, אם טולקין היה כותב שכל היצורים החיים בארץ התיכונה בעלי עיניים כאלה... אוקיי... לא משנה.

Chakotay

New member
תגידו לי למי אין? אני לא מצאתי אחד

אפילו לסמיאגול יש!

aniviel

New member
הנה...

גימלי ואיאומר ויש עוד הרבה אבל אין לי כח לחשוב חח... השניים היחידים שיש להם עדשות כחולות זה אורלנדו בלום ובראד דוריף

Chakotay

New member
גימלי צודק, אבל איאומר אני לא בטוח

אני מעט הסתכלתי ולכולם יש עיניים כחולות, לכל האחווה זה בטוח(חוץ מגימלי).

viko2000

New member
לא....

סתכלו אצל אלייז'ה העיניים שלו.זה לא עדשות.אצל העלפים לכולם יש עדשות.

למעלה