זה מספיק גברי בשבילכן
F Fozzie New member 14/4/04 #51 ../images/Emo80.gifזה מספיק גברי בשבילכן../images/Emo35.gif../images/Emo26.gif
C Chakotay New member 13/4/04 #32 שאלה לי אליכם איך זה שלכולם בשר הטבעות יש עיניים כחולות(חוץ מסאורון)!!!! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! זה לא הגיוני! למה לעזעזאל לעשות דבר שכזה!??!?!?! למה??!?!?! למה?!?!?!
שאלה לי אליכם איך זה שלכולם בשר הטבעות יש עיניים כחולות(חוץ מסאורון)!!!! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! איך! זה לא הגיוני! למה לעזעזאל לעשות דבר שכזה!??!?!?! למה??!?!?! למה?!?!?!
G go girl1 New member 13/4/04 #34 חחחחחח דבר ראשון לרוב יש עניים כחולות לא לכולם דבר שני מה לעשות שיש עדיפות לאנשים עם עניים כחולות בסרטים...
חחחחחח דבר ראשון לרוב יש עניים כחולות לא לכולם דבר שני מה לעשות שיש עדיפות לאנשים עם עניים כחולות בסרטים...
פ פינקילושה New member 13/4/04 #40 חחח../images/Emo6.gif כמו שכתבו מעלי באמת יש עדיפות לשחקנים עם עיניים כחולות, אבל לאורלנדו בלום שמו עדשות כדי שיהיו לו עיניים כחולות, אז...
חחח../images/Emo6.gif כמו שכתבו מעלי באמת יש עדיפות לשחקנים עם עיניים כחולות, אבל לאורלנדו בלום שמו עדשות כדי שיהיו לו עיניים כחולות, אז...
י יהודי כמוך New member 13/4/04 #41 הבעיה היא שלאורלנדו בלום יש לפעמים עיניים כחולות ולפעמים חומות. אופס...
M moe777 New member 14/4/04 #50 לפחות העיניים של לגולס אינן כמו של דיוויד בואי... LOL הרי עוד יצירה בנושא הקודם... (אם אומר שאליהו הינו בחור מושך, יש לי תסביך כלשהו שצריך לעבוד עליו ?! אבוי... )
לפחות העיניים של לגולס אינן כמו של דיוויד בואי... LOL הרי עוד יצירה בנושא הקודם... (אם אומר שאליהו הינו בחור מושך, יש לי תסביך כלשהו שצריך לעבוד עליו ?! אבוי... )
N Nimst New member 14/4/04 #53 מה רע בעיניים של דיוויד בואי? גם לחברה שלי יש עין אחת כחולה ואחת ירוקה, אני תמיד קוראת לה חתול.
M moe777 New member 14/4/04 #54 זה ייחודי מאוד, ומסיבה זו נחשק. אבל זה בהחלט היה נראה משונה מעט על העלף. הם יכלו לעשות עוד צעד קדימה ולשים עדשות צבעוניות (שונות ב2 העיניים) לכל הקאסט... כלומר, אם טולקין היה כותב שכל היצורים החיים בארץ התיכונה בעלי עיניים כאלה... אוקיי... לא משנה.
זה ייחודי מאוד, ומסיבה זו נחשק. אבל זה בהחלט היה נראה משונה מעט על העלף. הם יכלו לעשות עוד צעד קדימה ולשים עדשות צבעוניות (שונות ב2 העיניים) לכל הקאסט... כלומר, אם טולקין היה כותב שכל היצורים החיים בארץ התיכונה בעלי עיניים כאלה... אוקיי... לא משנה.
A aniviel New member 13/4/04 #47 הנה... גימלי ואיאומר ויש עוד הרבה אבל אין לי כח לחשוב חח... השניים היחידים שיש להם עדשות כחולות זה אורלנדו בלום ובראד דוריף
הנה... גימלי ואיאומר ויש עוד הרבה אבל אין לי כח לחשוב חח... השניים היחידים שיש להם עדשות כחולות זה אורלנדו בלום ובראד דוריף
C Chakotay New member 14/4/04 #49 גימלי צודק, אבל איאומר אני לא בטוח אני מעט הסתכלתי ולכולם יש עיניים כחולות, לכל האחווה זה בטוח(חוץ מגימלי).
גימלי צודק, אבל איאומר אני לא בטוח אני מעט הסתכלתי ולכולם יש עיניים כחולות, לכל האחווה זה בטוח(חוץ מגימלי).
V viko2000 New member 14/4/04 #56 לא.... סתכלו אצל אלייז'ה העיניים שלו.זה לא עדשות.אצל העלפים לכולם יש עדשות.