השיר השבועי!

lacrimosa girl

New member
../images/Emo141.gif השיר השבועי!../images/Emo141.gif

הערות העורכת: גל לא פתחה את הפינה שלה שבוע שעבר, אז בחרתי על סמך שיקול דעתי החופשי.
ומצטערת שלא פתחתי עד היום, לא היה לי מחשב. הפורום מת. גוסס. והקורבן של היום הוא - נחשו -
amaranth
קישור לליריקה: [לדעתי היא נכונה, ובדקתי
] http://www.darklyrics.com/lyrics/nightwish/amaranth.html הייתי מנתחת אותו אם היה לי זמן, אבל זה יחכה. גם ככה הפורום מת. גוסס. ולשאלות:
1. מה אתם הכי אוהבים בשיר?
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם?
3.מה המשמעות של השיר עבורכם?
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?
6. למי הייתם מקדישים את השיר?
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?כנראה שיהיה לו, זה הזמן להתנבא!
8. תנו ציון לשיר.
9. מה הייתם משנים בשיר?
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? וזהו. צום קל למי שצם. [לא מועיל כי שום דבר טוב לא צומח מצום ט' באב, אם לא שמתם לב.] ותובנה קטנה: תשעת הימים הם זמן מצוין לגותים, פאנגירלס והיפים: לא מתגלחים[ או מתקלחים למהדרין], לא אוכלים בשר ובסוף - צמים.

אמרנת'../images/Emo99.gif

ולשאלות: 1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? ליריקה
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? A path in the wandering eye In this brief line of time We reach for the one to ever dare You believe but what you see You receive but what you give 3.מה המשמעות של השיר עבורכם?אני חושבת שזה מציג תהייה,ניסיון לעמוד במשהו כשאין לך מושג איך תצליח. 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? אנט,התכוונתP: חביב=) 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?גם כן 6. למי הייתם מקדישים את השיר?לכל מי שרוצה למצוא דרך,נראה לי. 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?כנראה שיהיה לו, זה הזמן להתנבא! לא יודעת,לא משהו שראינו קודם,שיהיה חדש ורענן,משהו שיהיה של הלהקה בצורה החדשה. 8. תנו ציון לשיר. 8 9. מה הייתם משנים בשיר? כלום 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? מה שיהיה בפינה של גל כשהיא תשובD: וזהו. צום קל למי שצם.

The Cat Woman

New member
זה לא נייטוויש, אני ממש לא חייבת לשמוע את זה

וזה לא מה שיש- יש עוד כמה אלבומים קסומים ונפלאים שבאו לפני זה עם איזה מישהי בשם טאריה- מכירה אותה?

lacrimosa girl

New member
זה תומאס.

זה מרקו. זה אמפו [עם דלקת אוזניים]. זה יוקה. רק טאריה התחלפה, וכמי שלא סובלת את וואנס- לא ממש כואב לי על זה. אם האלבום האחרון שנייט היו מוציאים היה איכותי כמו אושנבורן או ווישמאסטר- הייתי מפסיקה לשמוע נייט, ככל הנראה, כי אנט לא עומדת ברף. כרגע, לא עושה רושם שנייט יוציאו מעצמם יותר מזה, וחבל. אבל בשם האהבה שלי ללהקה אני ממשיכה לשמוע אותם, מעקמת את האף אבל מסתגלת. נייט בשבילי זה לא רק המוזיקה...זה הליריקה, המסר של הלהקה.

The Cat Woman

New member
זה שזה מכיל את חברי נייטוויש, לא עושה את זה

נייטוויש. חבל שבתור מישהי שכ"כ אוהבת את הלהקה את לא טורחת להקשיב רגע לסאונד- אולי היית מרגישה את השינוי אם לא היית כ"כ גרופית
"רק טאריה התחלפה"- זה לא רק היא. זה כל הרוח מסביב לנייטוויש! הכל נעלם... אין יותר קסם, אווירתיות... עכשיו זה כלום. זה סתם. זה כמו כל להקה... עלוב. ניסיון עלוב ופאתטי ליצור משהו יש מאין. ואגב- בONCE יש כמה וכמה שירים ממש טובים. כבודו במקומו מונח למרות שהוא- גם לדעתי- הגרוע מבין האלבומים.

lacrimosa girl

New member
אני פשוט לא מסכימה

שהלהקה איבדה יכולת כלשהי. So, unless you want us to fight[=P] we got no point to discuss about.

lacrimosa girl

New member
ואני אבהיר את עצמי עכשיו פעם אחת ולתמיד ><

המוזיקה עבורי, בכל ז'אנר, או להקה או זמרת שאני שומעת היא משנית עבור הליריקה...שמביעה עבורי את הכי הרבה שאפשר. אני מתחברת למילים פחות מלצלילים. כמובן שאני מתחברת מאוד למוזיקה גם- אבל שוב במקום שני אחרי מילים. זה לא אומר שאני מתחברת מעט מאוד- בוא נאמר ששני המקומות צמודים - אבל הטקסטים לוקחים. כן, זה אומר שאני שומעת שירים שאני לא אוהבת כי אני אוהבת את הליריקה שלהן. יש הרבה מאוד משירי טורי איימוס למשל שהייתי שומעת רק בגלל הליריקה [ולמדתי לאהוב.] וזוהי כמובן רק דעתי, הבחנתי ומחשבתי שלי וכולם מוזמנים לחלוק, להתעצבן או לשלוח טרול זועם לרצוח אותי [יהיה לכם קשה כי אני לא בבית XDD] לא אכפת לי שהחליפו את טאריה. הרמה של טאריה בוואנס היתה ממש לא לעניין. צר לי, אני לא מתכוונת לפגוע באלו שחושבים אחרת. אבל הקול האופראי, החזק והעמוק שאהבתי נעלם לו. אבל האם המשכתי לשמוע את וואנס?כן. כי אהבתי את הליריקה. הרמה של אנט ממש לא משתווה לטאריה בשיאה, אני אהיה הראשונה להודות בכך. אבל כל עוד יש ליריקה קסומה [שאני יכולה להתעלל בה ולנתח אותה למוות
] ובהחלט יש- לטעמי ה"אווירה" של נייטוויש בכלל לא "נעלמה", כמו שאחרים גורסים. היא שם. גם אם צריך להעיף אנט צפצפנית אחת כדי למצוא אותה
וזהו. חפרתי. שוב זו דעתי ודעתי בלבד ואני אקבל בשמחה בריונים רוסיים עם גרזנים [ידעתי שהייתי צריכה ללמוד רוסית, ולו רק כדי לדבר עם המאבטחים שמדברים איתי כך
] יום נעים כולם.

את שמת לב מה אמרת?

נייטוויש היו ברמה טובה הם הדרדרו והשיא זה כשהם החליפו את אנט את מסגלת את עצמך להתרגל לזוהמה החדשה עם אנט זה מוכיח בדיוק מה שענבר אמרה, נייטוויש כבר לא נייטוויש, ואם רוצים לשמוע אותם, שומעים את האלבומים הקודמים

lacrimosa girl

New member
זה מוכיח את הנקודה שלי בדיוק

Nightwish means to me much more than the music itself... What really makes me love the band is the lyrics, the feeling- which hadnt change. The lead vocal is just the way to ``hand`` it. What really makes the band so great for ~me~[you can think whatever you want to, none of us have the right to change else`s mind] is anything but the music itself. I do love nightwish music: but less than my feeling for its [or his=P] poetry.

Blade Of Fire

New member
תמשיך לחכות../images/Emo3.gif

אני מאסתי במלחמות. לא רוצים לשמוע, אל תשמעו. חושבים שזה לא נייטוויש, תמשיכו לחשוב. אני אמשיך להנות מהשיר:)

למעלה