השיר השבועי!

The Cat Woman

New member
אתה לא חייב לקרוא.

יאללה חלאס עם התגובות האלה של "חפרתם". כאילו- לא זכור לי ששאלתי פה מישהו על מה לדבר וכמה לדבר על זה... כל עוד זה לא פוגע באף אחד, אין סיבה שנפסיק! אז מספיק עם הודעות ה-"חפרת". זה לא באמת מועיל או מוביל לאיזשהו מקום...

TheImpactBoy

New member
אנחנו אבל באמת חופרים...

אבל אנשים צריכים להבין שזה ממש מבאס אותנו, כי אחת ה-להקות שלנו, נעלמה... וזה חבל...

Itay Simons

New member
זה לא שאני לגמרי לא מסכים איתכם

אני כן מסכים עם זה שחבל שזה לא מה שהיה פעם ובלה בלה. אז לבי לבי על "מות" הלהקה, אבל צריך לקחת כל דבר בפרופורציה.

TheImpactBoy

New member
מה נראה לך,

שאני כל היום בדיכאון? חח איתי כפרעליך.. סתם כשיש חדשות עליהם ושירים חדשים, אני מתבאס שזה לא *נייטוויש* שהיו במשך עשור...

Itay Simons

New member
לא יודע,

חלק מהתגובות פה דרמטיות כאלה, אפשר לחשוב שזו טרגדיה יוונית..

השיר הכי טוב שלהם שהודלף.

פזמון קליט ומגניב, חרא גיטרה אבל, חרא סאונד של כל הכלים, מי היה מאמין אבל הסולנית זה הדבר הכי טוב שם.

TheImpactBoy

New member
קשה להבין שאתה אומר את זה...

מכל האנשים. עכשיו חסר שסער יצטרף.

TheImpactBoy

New member
עונה....

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? כשהוא נגמר. 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? שום דבר 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? "אנחנו צריכים להיט" 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? הלוואי והוא היה קיים. 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? לא שומעים שזה הם בכלל. 6. למי הייתם מקדישים את השיר? למעריצי אבריל לוין 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?כנראה שיהיה לו, זה הזמן להתנבא! 8. תנו ציון לשיר. 4? 9. מה הייתם משנים בשיר? הנגינה הפופית, הסולנית המעיקה והצווחנית. 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? משהו מהתקופה היותר מוצלחת.

lacrimosa girl

New member
אלתגזים..

זהכמובןלאמשתוהלאושןבורןandthebesteraofnightwish,butitsnotthatmuchbad..muchbetterthancadenceforexample.Orwhitenightfantasy..

lacrimosa girl

New member
~דעה אישית~

לדעתי אמרנת' יותר מ"נחמד", אבל זה לא נושא לדיון. אתה לא אוהב את נייטוויש החדשים? אל תשמע אותם...כמו שלא היית מגיב לדיון על סונטה ארקטיקה אם היית אני ואתה לא סובל אותם.

למעלה