השיר השבועי!

lacrimosa girl

New member
נכון, והנקודה היא שזה לא

relevant to complain about it and cause nasty feeling in the forum... If you prefer the ~old~ nightwish and hates the~new~, its completely find; but letting it disturb our lovely forum is really, really unneccery.

blacknwhite

New member
הוריי! שיר חמוד../images/Emo9.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? הוא חמוד כזה, יש לו פוטנציאל לייב
ואני אוהבת את הקול של אנט פה:) 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? אני מתה שתהיה ליריקה רשמית... אגב, גם אני וגם אלונה כבר מתכננות עליה
הליריקס האלה פשוט לא נשמעות לי לגמרי נכונות. כבר ראיתי גרסא אחרת שחלק מהדברים היו יותר הגיוניים שם... אבל אין בררה, פשוט צריך לחכות. :( 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אם היו ליריקס נורמליות הייתי אומרת לכם
האמת, בינתיים זה לא ממש הולך לשום מקום. לפי המילים האלה אין במילים שום הגיון, גם לא תחבירי
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?
נפלא!!!11 סתם
אנט דווקא טובה פה. אנט טובה באופן כללי. תפסיקו לבכות! אני מתחילה לאהוב את הקול שלה:) (וכן, טאריה יותר טובה, אבל אנט עדיין טובה בכ"ז) 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? סבבה כזה
6. למי הייתם מקדישים את השיר? אנאערף, לתומאס אני מניחה
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?כנראה שיהיה לו, זה הזמן להתנבא! עדיין עושה קופי-פייסט מאיווה? אז נחשי מה? קלעת הפעם!
יהיה לשיר קליפ שיהיה מבוסס על הציור "the wounded angel"- ציור של אמן פיני כלשהו, לא זוכרת בדיוק. אגב, הציור הוא נהציור הפיני הלאומי או משהו כזה (בלה בלה בלה) ראו קישור
(יחי דוד ויקיפדיה!) http://en.wikipedia.org/wiki/Amaranth_%28song%29 בכ"מ, אני מצפה לראות הרבה מלאכים
8. תנו ציון לשיר. 8
9. מה הייתם משנים בשיר? לא יודעת... 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? לאכפתלי

lacrimosa girl

New member
קופיפאסט מוונדרלאסט דווקא ../images/Emo3.gif

אכן משעשע שזה התאים
ובקשר לליריקה, יש לי כמה רעיונות לפרשנות, זה לא כזה תלוש לדעתי...אבל בואו נחכה [קצת יותר מחודש!!$%@&^%#*] שהסינגל יצא ואז נדבר :)

blacknwhite

New member
גם לי יש כמה רעיונות...

אבל בינתיים יש כל מיני דברים שלא קשורים לשומדבר
נחכה ונראה... ~התרגשות~

Itay Simons

New member
*פיהוק*

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? הפזמון, כמה שהוא קיטש הוא חמוד
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? לא יודע, אין לי כוח 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אין לו עדיין
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? אין כזה
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? סבבה :p 6. למי הייתם מקדישים את השיר? נמ. לא יודע. 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?כנראה שיהיה לו, זה הזמן להתנבא! *פיהוק* 8. תנו ציון לשיר. 8.5 9. מה הייתם משנים בשיר? לא יודע נו 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? תפתיעי..

../images/Emo210.gifעונה:

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את הפיזמון
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? לא קראתי את המילים עדיין
3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אין בינתיים
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? הקול של טאירה מדהים! (אז מה אם הוא לא שם הוא עדיין מדהים)
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? סבבה
6. למי הייתם מקדישים את השיר? ל....אממ...
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?כנראה שיהיה לו, זה הזמן להתנבא! משהו נחמד..
8. תנו ציון לשיר. 8
9. מה הייתם משנים בשיר? אין לי מושג...
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? מה שינצח בראש בראש..

Run for a Fall

New member
עונה ם:

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את הלחן (במיוחד את התזמורת), ואת העובדה שהשיר משדר תחושה טובה כזאת :) 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם?באמת שאין לי מושג סרבתי לקרוא ליריקה לא רשמית כי זה סתם מעצבן 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? ראה תשובה 2 4. מה דעתכם על הקול של אנט בשיר? נהדר, משמח כל כך. והסיום עם התו הגבוה בsorrow כל כך שולט
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? אחלה P: 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לאמא שלי, כי היא מאוד אוהבת את אנט (ואת נייטוויש בכלליות) X: 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?כנראה שיהיה לו, זה הזמן להתנבא! לא יודע, סך הכל שיהיה מושקע ויהיה יותר מ"הלהקה מנגנת והסולנית שרה במקום משונה עם קטעים לא קשורים" (ראה ערך Bless The Child) 8. תנו ציון לשיר. 9 9. מה הייתם משנים בשיר? כלום 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? לא משנה לי, העיקר שיהיה שיר טוב (שזה לא כל כך קשה במקרה של נייטוויש) תגידו, גם לכם קשה לא להתפתות ולהוריד דגימות ושירים? ): עד עכשיו הורדתי כמה אבל אני נמנע מלהוריד את פואט כי אני רוצה לשמוע אותו ביחד עם כל האלבום ולא שאיזה קריין מעצבן יפריע לי באמצע. זה קשה כל כך ):

lacrimosa girl

New member
כל כך =/

אני בר יודעת את פואט בעל פה, ואני יודעת באיזה נקודות בא הקריין המעצבן, וזה ממש יפריע לי כשהאלבום יצא סופסוף ><

LadySilkworm

New member
:)

ולשאלות: 1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את הפזמון 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? אין לי מושג.. 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? לא נקשרתי אליו מספיק כדי להגיד את זה 4. מה דעתכם על הקול של אנט בשיר? אני אהבתי :) 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? בסדר.. 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לאיודעת. 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?אין לי מושג |: 8. תנו ציון לשיר. 8 9. מה הייתם משנים בשיר? אממ.. לא יודעת 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? לא אכפת לי

למעלה