הלוואי]:
F Fergie7 New member 10/7/06 #27 כנסו!!! אתם ממש יבשים... כל הזמן רציתם לארגן וזה, ואז דחיתם את זה כל הזמן, ואמרתם בחופש, ועכשיו אף אחד לא רוצה? יאללה תבואו, יהיה כיף!!!
כנסו!!! אתם ממש יבשים... כל הזמן רציתם לארגן וזה, ואז דחיתם את זה כל הזמן, ואמרתם בחופש, ועכשיו אף אחד לא רוצה? יאללה תבואו, יהיה כיף!!!
R randu New member 10/7/06 #34 ועוד כמה דברים: לדעתי נעשה את זה ב-20, תאריך עגול,ככה גם תום ודנה יבואו, וכל מי שלא יכול לבוא-יבוא! מה אתם אומרים? מישהו מנתניה?
ועוד כמה דברים: לדעתי נעשה את זה ב-20, תאריך עגול,ככה גם תום ודנה יבואו, וכל מי שלא יכול לבוא-יבוא! מה אתם אומרים? מישהו מנתניה?
F Fergie7 New member 10/7/06 #35 לאן נעלמת?! בדיוק באתי להגיד שנדחה את זה לא ליום אחרי, אלה אחר לגמרי.. אני אולי יכולה ולמה אתה לא עונה לי למסר?
לאן נעלמת?! בדיוק באתי להגיד שנדחה את זה לא ליום אחרי, אלה אחר לגמרי.. אני אולי יכולה ולמה אתה לא עונה לי למסר?
R randu New member 10/7/06 #37 בדיוק ראיתי אותו.. התשובה היא לא, (נשמצע כמו המורה לחשבון!) אבל אני אחפור לך טיפה,כבר עונה!
F Fergie7 New member 10/7/06 #40 אנשים... מה דעתכם על שבוע אחרי? ב-23? מי שבעד 23 שיעשה מי שנגד, ורוצה ב-20 שיעשה