שבוע למפגש

בJדJה

New member
לא לא לא לא לא לא לא

השגתי עכשיו שחברה שלי תבוא איתי ביום שני אם תדחו ביום אחד ויום ראשון אני לא יכולה יענו בכלל בכלל לא משנה תאריכים יום ראשון שלישי וחמישי לא יכולה למה את לא יכולה ביום שני?

Fergie7

New member
../images/Emo46.gif

ררר שיגעת אותי!!! נראלי בסדר, אני רק צריכה לסגור 100% אם חברה שלי יכולה... ובאיזה שעה???

בJדJה

New member
../images/Emo6.gif

אממ אל תעשו ב12 אין לי כוח לקום מוקדם בשביל הרכבת בואו נעשה את זה ככה בצהריים 2-3 בערך ואז אני לא אצטרך לקום מוקדם חחחח או אחת בצהריים לא יודעת משהו כזה כמה זמן יהיה המפגש? ואז יהיה עוד זמן להסתובב בקניון או לא יודעת איפה ומי שרוצה שיבוא מוקדם אווו שאולי נעשה אתזה מ12 עד איזה שעה וכל אחד יבוא מתי שנוח לו? לא יודעת אוף נראה חחחח

Fergie7

New member
../images/Emo45.gif

גם אני רוצה להסתובב...דע!!! אני לא יודעת מתי אני יבוא, אני תלויה באמא שלי ובחברה שלי.

randu

New member
אז ככה:

אין סיכוי!
אני מת לראות פה את כולכם,אני חולה על הפורום הזה, זה הפורום היחידי שאני ממש רוצה ללכת למפגש שלו... אבל אנ לא יכול יום ראשון.. אני יכול שבוע אחריי..ב-23, בכל מקרה,יכולים מהשו כמו שלושה ילדים ללכת, בואו נעשה את זה אחריי, יום-יומיים אחרי! בכל מקרה-אני אצטער אם אני לא אבוא! **אהמ** א=ו=ג=ו=ס=ט=!=!=! **אהמ**

randu

New member
טוב זה לא הולך כככככההה!!

שמעו,אני ממש רוצה שיהיה מפגש פורום, ואני ממש רוצה לבוא.. מה דעתכם שאני אשרשר לכאן כמה תאריכים, כל אחד ישרשר "
" ו-"
"..? בואו ננסה,נראה איך יזרום.. מה שלא יהיה,אני רוצה שנהייה משהו כמו 15 ילדים! לא 4! **ואני ממש מצטער אם זה טיפה שחצני לרשום: "אני ממש רוצה..." לא'דעע,זה נותן לקורא הרגשה שאני שחצן,ואני לא!

randu

New member
16.7-יום ראשון הקרוב.

אני לא יכול להגיע!
שרשרו כן-אם תוכלו להגיע, ולא-אם לא תוכלו.

randu

New member
17.7-יום שני הקרוב.

אני חושב שאני אוכל להגיע
, שרשרו כן-אם תוכלו להגיע, ולא-אם לא תוכלו.

randu

New member
18.7-יום שלישי הבא.

אני אוכל להגיע!
שרשרו כן-אם תוכלו להגיע, ולא-אם לא תוכלו. אני חושב שהאלה השלושה תאריכים העיקריים, מי שמעדיף בכלל באוגוסט, שישרשר לכאן! חפרתי...

Access M

New member
אמ...

לא ממש:/ תלוי באיזה שעות יהיה המפגש אבל הסיכויים שאני אבוא ב-19 נמוכים:/

למעלה