שרשור חדשים

חדשה ../images/Emo9.gif

שלום לכם
. קצת על עצמי?
. מאוהבת במוזיקה של פינק פלוייד, אבל לא ידעת עליהם כמעט כלום.

DOCTOR ROBERT

New member
חדש פה../images/Emo109.gif

אני יפתח, בן 11. אני בדרך כלל נמצא בפורום הביטלס, אבל לפני כמה זמן החלטתי לגוון קצת ולשמוע מוזיקה קצת יותר מעניינת. קניתי את the wall ואת DSOTM, ולפני כמה ימים קניתי את WYWH. אז.. אה... היי!

שלום יפתח ../images/Emo140.gif

וברוך בואך לפורום שלנו!
אני ממליצה לך להתחיל מקריאת השאלות הנפוצות של הפורום, והמאמרים הרבים שיש לנו כבר (בקטגוריה "מאמרים"). יש גם שרשורים רבים בעמודים קודמים ובארכיון, בהם תמצא מידע רב. שים לב גם לתקנון הפורום (הוא נמצא ב"מאמרים"). נשמח אם תשתתף בדיונים שלנו, ונשמח גם לענות על כל שאלה שתהיה לך.

wommer

New member
שלום לך!

ורציתי לומר שמדהים לראות את מגוון קהל היעד של פ"פ

לא פלא

כל ילד שני לומד לנגן על גיטרה קלאסית וכולם רוצים לנגן רק רוק והרוק הכי טוב לקלאסית זה להקות כמו פינק פלויד לד זפלין דיפ פרפל וכאלה וגם יותר צעירים אוהבים תמוזיקה שהם מנגנים

שלום הלטר סקלטר |חיבור|

וברוכה הבאה לפורום
את מוזמנת לקרוא את מאמרי הפורום, השאלות הנפוצות, ושרשורים בעמודים קודמים. במקומות האלו יש הרבה מאוד מידע על הלהקה. וכמובן, נשמח לענות על כל שאלה!

deePink

New member
אומנם אני לא חדשה...

אבל די נטשתי =(( הרבה הרבה דברים חדשים גרמו לי לעומס... אני חייבת להודות שהיה מישו שעידכן אותי בקשר למפגש
=> תודה רבה! ואני די לא כלכך חוזרת כי אני ביום חמישי הזה, ב3 בבוקר אני טסה לאמריקה לאיזה 3 שבועות... אבל אחרי זה מבטיחה לחזור
אז רק רציתי להגיד לכולם שלום יפה... ואתם תמיד בבראש שלי...

תיהני, ענבל

תשמרי על עצמך... ואם את לא זוכרת אז זה אני שהזכרתי לך בקשר למפגש... בקיצור תיהני ואם תהיו בלאס וגאס תהמרי על 7!!! לא יודע, יש לי הרגשה טובה.

deePink

New member
אם נותנים לי להמר (קטינה שכמותי)

אני מבטיחה שזה יהיה על 7... למרות שאני דווקא דילרית בדם... אבל גם להיות בצד של השולחן שלוקחים ממך תכסף יכול להיות נחמד... עדיין ווגאס...

Aerochick

New member
אוקיי...יש לי שאלה..../images/Emo13.gif

אני יודעת או לפחות אני חושבת ששאלתי את זה כבר אבל... מה באמת קרה לפינק פלויד שרוג'ר עזב..?..הדיחו אותו או שהוא עזב בעצמו..? כי נכנסתי לטוואר רקורדס ו-...ראיתי כמה דיסקים של רוג'ר וכמה דיסקים של פינק פלויד והיה רשום על איזה דיסק מהמלצת העובד שמה שרוג'ר היה אגו-מאניק והוא עזב...אז הכל התבלבל לי עכשיו...! אז אם אפשר תשובה בבקשה חח

הוא עזב בעצמו

הוא החליט שפינק פלויד זה סוס מת, והעדיף קריירת סולו. ווטרס חשב שאם הוא יפרוש, הלהקה תתפרק כי הוא היה כותב השירים הדומיננטי. גילמור ומייסון חשבו אחרת, והמשיכו את הלהקה. ווטרס לא אהב את זה, אבל הוא לא הצליח למנוע מהם לעשות זאת. ב"מאמרים" יש timeline של תולדות הלהקה, שם מפורט גם הסיפור הזה.

למעלה