ברוכה הבאה! נא להישאר, להתתמקם, ולהרגיש בנוח.
L LuLuLu iT New member 25/7/05 #22 ../images/Emo69.gif ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif נא להישאר, להתתמקם, ולהרגיש בנוח.
ב ב ל ע כ ס New member 25/7/05 #24 האיחוד ../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif מי ראה את האיחוד הגדול של פינק פלויד בלייב 8? אני לא ראיתי כי נרדמתי איזה שעה וחצי לפני כי למוחורת הייתה לי עבודה
האיחוד ../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif מי ראה את האיחוד הגדול של פינק פלויד בלייב 8? אני לא ראיתי כי נרדמתי איזה שעה וחצי לפני כי למוחורת הייתה לי עבודה
N NIR Y New member 25/7/05 #26 אני לא חושב שיש מישהו פה שלא ראה אולי ברוטוס כי אני זוכר שהוא לא יתלהב מהרעיון אם תסתכלי אחורה תראי איזה מליון שישורים בנושא
אני לא חושב שיש מישהו פה שלא ראה אולי ברוטוס כי אני זוכר שהוא לא יתלהב מהרעיון אם תסתכלי אחורה תראי איזה מליון שישורים בנושא
ב ב ל ע כ ס New member 25/7/05 #29 וואלה...../images/Emo80.gif לא חשבתי לרגע הפוך אבל אני ממש מצטערת שלא נשארתי לראות
ב ב ל ע כ ס New member 25/7/05 #37 טוב. ../images/Emo80.gif לרגע חשבתי שההופעה לא הייתה משו.. אז בן כמה אתה?
S Shakty New member 25/7/05 #36 חפשי שירשורים אחורה בנושא - מעולם הפורום לא רעש וגעש כך כמו אחרי האיחוד...
ב ב ל ע כ ס New member 25/7/05 #38 וואלה...../images/Emo80.gif אז בטח היו פה פצצות של הודעות על האיחוד...