שרשור חדשים

elaaa2

New member
פינק פלויד שליטה

מישהו יכול לתת לי את המילים של השיר hey you זה די דחוף תודה חברים

Itai8

New member
תקרא את תקנון הפורום

תקרא את תקנון הפורום שנמצא במאמרים

מה הבעיה בלחפש

בכל מנוע חיפוש. pink floyd hey you lyrics.ג€ ותוסיף את האתר למועדפים. גלישה נעימה

חדשה כאן../images/Emo140.gif

לא ממש חדשה כי אני קוראת כאן הרבה ועכשיו החלטתי להצטרף פינק פלויד היא הלהקה הכי אהובה עלי ויש לי שאלה - רוב השירים של פינק פלויד, הם שירים שמדברים על הנפש, ועל כאב ואין כמעט שירי אהבה, זאת אחת הסיבות שאני מעריצה שלהם, כי הם שירים שנוגעים בנשמה והופכים אותה, לפחות זה מה שקורה לי שאני שומעת אותם המאפיין אז השאלה שלי היא האם גם אתם אוהבים אותם מתוך ההתחברות לכאב? מקווה שלא הפחדתי אתכם בשאלה שלי אשמח לתגובות

ברוכה הבאה

למועדון הלבבות השבורים (סתם, לא באמת!) האמת גם אני שאלתי את אותה השאלה בפורום, אני מניח שאת הסיבה לכך את תגלי לבד דרך התחברות לאישיות של כותב השיר, לרוב זה רוג`ר ווטרס, מוסיקאי גדול אבל מתוסבך נפשית שיכול להתגאות ברזומה שלו בכל הבעיות עם כל העולם ואחותו. בפועל הוא כתב שיר אהבהג€ (ooh babe, Dont leave me now...ג€) אבל חרטש (מלשון חרטושה) עם לחן מרעיש ומפחיד. אם אני מתחבר לכאב הזה? - אין ספק, אפילו פעם חשבתי שהדמות "פינק" בחומה זה אני אבל זה היה מזמן. וחוצמזה, התחלתי להתעמק במה שכתב בדארק סייד(במיוחד BD) ובשירים כמו IF, FEARLESS, SET THE CONTROLS, ECHOES... ג€,.. אבל לא מסוגל לפנות לTFC, לא לטעמי. מה גם שמצאתי את היורשים שלו במיוחד מבחינת המילים קוראים להם קולדפליי, מרגשים לא פחות. ל"ט

../images/Emo45.gif

תראה אני שואלת כי אני כבר יודעת את הסיבות שלשמם אני שומעת את הלהקה פשוט רציתי לדעת אם גם אצל אחרים כאן זה ככה ואני מתחברת גם לווטרס וגם לגילמור, שניהם ענקים לדעתי, יוצרים מוכשרים המוזיקה שהם יצרו מרעידה אותי ברמות מדהימות, וזה מתבטא בכל השירים שלהם כמעט.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif בהחלט.

מן הסתם, הרבה אנשים מתחברים, הליריקה והמנגינה הן בעצם מה שגורם לך להתחבר. ברוכה הבאה!

שלום 'אבודה' ../images/Emo24.gif

וברוך בואך לפורומנו
אני לא מתחברת לפלויד מתוך כאב - אבל כל אחת מוצאת משהו אחר בהם, וזה מה שיפה בשירים שלהם.

vegetable man

New member
טוב אז אם כבר גם אני די חדש...

סה"כ תגובה שנייה שלי כאן... אני מנגן מגיל צעיר בפסנתר וגיטרה...אחד לאחד את הקטעים שלהם ההיכרות הראשונה שלי עם הפלויד היתה ברשת ג', כששמעתי קטע מ- echoes בהנחיית אורלי מורג. כן...פעם היו ספיישלים יפים ברדיו...במקרה הקלטתי, לא יחסתי לזה חשיבות. במקרה שמעתי - וזה מהדברים הראשונים שהדהימו אותי ביופיים. ואז התמכרתי לכל האלבומים הראשונים. ואז התמכרתי גם לסיד...ואז גיליתי שאין יותר חומר שלו מלבד עוד 2 אלבומי סולו ונהרסתי. ביזבזתי בגיל צעיר הרבה כסף על כל הדיסקים של הפלויד. קניתי הכל, אפשר לומר...מלבד...dark side. אני אוהב אותו מאוד, לא יודע למה לא קניתי אותו...כנראה כי שמעתי אותו לפני והוא היה נגיש וזה הוריד מהעניין. בשבילי פינק פלויד המעניינת תהיה זאת עד 73. עם בארט וגם בלי. אחר כך, זה רוג'ר, שאני תמיד אוהב הכי בעולם, וארצה שהמוסיקה שלו תהיה רק שלי. המוסיקה של פינק פלויד הפכה לכאב הפרטי שלו בסופו של תהליך. כמו רוג'ר, גם סיד תופעה יוצאת דופן. שירי הילדים שלו, מעיין של הכישרון היוצא דופן הזה שלו שייבש והותיר אותי שבור לרסיסים . הצלילים שלו שלא דומים לכלום ששמעתי. המוסיקה הכי טובה של ההפלויד לדעתי היא ההופעה של ummagumma ו-2 הקטעים של tonight lets all make love in london. הם לקחו אותי הכי רחוק. עכשיו אני אגיד שלום לכל האנשים הטובים פה, מעניין לשמוע די בפעם הראשונה שיש אנשים שמכירים את הפלויד יותר לעומק ממני, למרות שקשה לי להאמין שישנה הבנה יותר מדוייקת של המוסיקה שלהם מההבנה שלי (ולא בקטע מתנשא כמובן...:).

יפה כתבת ../images/Emo13.gif

כמובן שאתה מבין את פינק פלויד יותר מדוייק מכולנו
אבל אולי בכ"ז תלמד משהו, אם תשאר בסביבה?

vegetable man

New member
תודה תודה

ממממ ללמוד תמיד אני אשמח, לא בטוח עד כמה אני אתעניין בכל מיני בוטלגים באיכות ירודה חדשות רכילותיות ושאר מלפפונים שמסתובבים שם ופה. אבל יש פה בהחלט אנשים מעניינים ביותר, ואת (ציף!) ממש סבבה ומעלה. זה סוג של הלם תרבות אפילו הייתי אומר...איפה כל הישראלים הרדודים? בסוף אני לא ארצה לרדת מהארץ...

למעלה