שרשור עדכונים בוקר 18/8/2011

easternstar

New member
דארסי איננו אבל יש את בן בתפקיד רוברט פארר

האהבל
הזחוח והבטוח בעצמו, שלא מבין שבחרו אותו לא בגלל עצמו אלא בגלל סיבות אחרות.

קשקשה9

New member
מה זה החירטוט הזה רציונל ורגש???

תסלחו לי אבל עם כל הכבוד לסו קולד רציונל זה בולשיט כשיש משיכה פיזית ולא משנה באיזה גיל אז אין דבר שיכול לעמוד בפני זה ולא יעזור שום תרוץ!

easternstar

New member
בא-ר-ור שזה בולשיט. ראו איך ליהי מגיבה בדייט

עם גב ואיך שפת הגוף שלה משתנה. בספר ג'יין אוסטין צוחקת על ההפרדה אבל הגיבורות שלה הן אנגליות תמימות מאוד לפני כמה מאות שנים.

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif ברור לי שפה זה בא-ר-רור אבל שם בבית

הם כלכך עסוקים בלתרץ את הבחירות השגויות שלהם(בן למשל) שבא לי להיכנס לשם ולנער את הטמבל הזה שיתעורר על החיים שלו ויפסיק לזי%$%^ לנו את השכל וסליחה מראש על העצבים אבל טמבל כזה מזמן לא פגשתי

noaxxx

New member
היי קשקש../images/Emo39.gif הגעתי רגע להתעדכן..

מה בן עולל עכשיו?
שאת ככה?

קשקשה9

New member
היי נועה../images/Emo24.gif

כנראה שלקחתי מנת יתר
כמו שאמרתי למעלה לרגע אבל עם החדשות האחרונות לצערי חזרתי לפרופורציה

noaxxx

New member
שמעתי, נאחל להם החלמה מהירה.

ובמעבר חד, בינתיים היום שלי די לחוץ, מקווה שאחה"צ ירגע קצת. אני מקשיבה פה ושם... אני בדיוק שומעת את קרן וגב.. אני חייבת לציין שעושה רושם, משמיעה בלבד, שקרן די מאופסת על עצמה אחרי אתמול. היא אמרה שהיא שוב בנקודת ההתחלה.

קשקשה9

New member
כן על פניו קרן נשמעת מאופסת אבל

מילת המפתח היא" על פניו" כמו שהיא אמרה בחוץ זה כבר היה עובר אני עדיין מנסה לפצח את גב

noaxxx

New member
נראה שהוא נפתח איתה קצת יותר מהאחרות....

יחסית לשיחות אחרות שהיו לו עם בנות בבית. אגב, הקטע עכשיו זה במסגרת הספיד-דייטינג או שזה ספונטני?

רינתי77

Active member
שלא לדבר על זה שבספר של אוסטין

מדובר ברגישות אמיתית ובתבונה שאין עליה עוררין...

zinzun

New member
המילה הכי חמה בוילה היא -../images/Emo239.gif

ל נ ד ר ו מ ט ! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תודו שלא השתמשתם בה קודם והיום נורא בא לכם להגיד למנדרומט !

../images/Emo41.gifבטטות כורסא יש בבית../images/Emo41.gif

קרן חותכת שעה סלט.. מי חותך שעה סלט?? הבניםרוב הזמן לא עושים כלום, אבל הבנות עד עכשיו נתנו להם לא לעשות כלום.. אבל לפני יומיים היה קטע מצחיק.. ישבו חבורת המקסימות שאנחנו אוהבים והלינו על הבנים הפדלאות.לגיטימי כמה דקות אחרי, ענבר ראתה במטבח שיש כלים שהם באמצע שטיפה.. אז היא שאלה בקול רם :" מי עזב את הכלים ככה.. או מי שוטף"? ואז אורן בא ואמר לה.. שזה הוא ושהוא באמצע. אז מה האהבלה שואלת אותו? "אתה רוצה שאני אסיים"? אורן אמר לה לא תודה, שהוא יסיים. נו, היא אמיתית?

למעלה