סטאר יש לי משהו חשוב להגיד לך בעצם כלום:)
ק קשקשה9 New member 18/8/11 #177 מצחיק שאני שואלת כשיש לי בבית חבורת גברים שצופים ומכירים את הערוץ מצויין אשאל בבית ואחזור עם תשובה כי אותי זה "מחרפן"שמישהי כמו ענבר מתקדמת כי יש לב גב שתומך בה
מצחיק שאני שואלת כשיש לי בבית חבורת גברים שצופים ומכירים את הערוץ מצויין אשאל בבית ואחזור עם תשובה כי אותי זה "מחרפן"שמישהי כמו ענבר מתקדמת כי יש לב גב שתומך בה
ד דידי 9 New member 18/8/11 #186 היא טיפסה למטה,סטאר.אין אחד שאוהב אותה, ולדעת ולדעתי היא רק עשתה לעצמה נזק גדול. לאט לאט היא תרד מאוד למטה
היא טיפסה למטה,סטאר.אין אחד שאוהב אותה, ולדעת ולדעתי היא רק עשתה לעצמה נזק גדול. לאט לאט היא תרד מאוד למטה
ר רגע רק רגע Active member 18/8/11 #129 איתן חברותי על הבוקר... מארגן משחקי חברה. רואים עליו שהוסר ממנו נטל כבד. קרן מגלה התמרמרות קלה על הבוקר. מישהי קמה על צד שמאל?
איתן חברותי על הבוקר... מארגן משחקי חברה. רואים עליו שהוסר ממנו נטל כבד. קרן מגלה התמרמרות קלה על הבוקר. מישהי קמה על צד שמאל?
צ צליל לא מכוון1 New member 18/8/11 #141 בבסיסו הוא בחור ערכי והיה לו קשה לצאת עם שתיים במקביל או שלוש כמו שההפקה דרשה. הלך עם הלב....
צ צליל לא מכוון1 New member 18/8/11 #132 דניאל בבריכה, איתן יושב על הדשא ומדבר איתה כנראה מדווח לה על השיחה עם קרן מאתמול..