שרשור עדכונים בוקר 18/8/2011

במצב הנוכחי אתי מצליחה להיות נסבלת

כמו שאמרתי אתמול. כשאת עוברת ממישהי שמוציאה ממך רוע, למישהי שההתעסקויות ברוע פחות מעניינות אותי.. את נראית אחרת לחלוטין.

לונדרון

New member
דידי, יש לפחות 2 אפשרויות סבירות:

א. הם או הוא רצה/רצו/רוצים, אבל לא איפשרו לו או להם (החוזה מחייב) ב. הוא/הם לא באמת רצו/רוצים וגם ההפקה לא רוצה (כי החוזה מחייב) הכי פחות סביר - הוא או הם רצו וההפקה חשבה על זה והכינה את הקרקע עם כניסת רווק חדש, אבל בבית מתגוררים גם חברים של איתן ולהם לא יהיה מה לעשות שם, אם הוא יוצא מהתוכנית.

דידי 9

New member
לונדי אם את שואלת אותי-לדעתי זה לא כך כי

מר אורבך אובססיבי על הכסף, הוא לא רגיל להכנע באמצע-אלוף אולימפי,נלחם:) והוא פשוט נשאר בגלל הכסף! עכשיו לונדי-תזכרי טוב מה אני אומרת לך חחח ונדבר אחרי- איתן אורבך קלט שדניאל היא הפייבוריטית בחוץ, כי היא נבחרה להיות זוגתו, וזה חלק מהסיבה שהוא בחר בה-חצי מיליון השקלים. הוא ל א יישאר איתה בחוץ!

לונדרון

New member
לא התייחסתי לאופציות עתידיות, אלא

לאופציות נוכחיות מהשבוע-שבועיים האחרונים. מה שאת מתארת יכול בהחלט להשתלב תחת אופציה ב'. לגבי העתיד, אני לא נביאה, וכמובן שהכל יכול לקרות. אם להסתמך על עונות הרווק בארה"ב, רוב הזוגות שיצאו משם לא החזיקו מעמד לאורך זמן. יום נפלא ומעניין ובוקר טוב לך

נטלי1013

New member
הלוואי שהיו מעיפים את דניאל שתפסה תחת

וגם איתן מאכזב...אין מתח , אין דראמה...כישפה אותו הילדה שהיתה אצל מיסטיקנית לפני שנכנסה ונעזרה בה. הרי לאיתן נפלט: היא היתה אצל מיסטיקנית ..לדעתי לא היה קורה ביניהם כלום לו נפגשו מחוץ לוילה.

טלומרז

New member
אני חייבת לציין שאתי בחברה הנכונה ניתנת

לעיכול. היא ממש בסדר כשהיא עם אורטל ודניאל. כנראה שיש להן יכולת להוציא את הטוב מאנשים. ובשיחה של אתי עם גב, היא ממש נראתה שונה ממה שבדרך כלל.

קשקשה9

New member
בשבועיים הראשונים של התכנית כשכולם עוד היו

בתוך הפוזה של עצמם , די חיבבתי את אתי והיא הצחיקה אותי והיתה מעניינת כמובן שאחרכך כשהתחברה לקרן והצל הניגרר יצאו ממנה צדדים לא נעימים

נטלי1013

New member
מבחר הבנות כרגע מצומצם חייבים להכניס חדשות

ושוות ויש כאלה הרבה. אני מקווה בשביל ההפקה שירימו קצת את התכנית עם נוף נשי חדש...כרגע יבש וגם צפוי מידי...העלילה תקועה.

ליאורי13

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifקינמווון ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חזק

רותי167

Well-known member
סוזי, איתן רצה את דניאל לדייט וכאן קרן היתה

צריכה להבין שהוא לא בקטע שלה. רצתה להוכיח שהיא מחוזרת על ידו,הלכה לדייט ושם תקעה פלוצים וגרעפסים בחוסר נימוס אלמנטרי,הוא בטח נגעל מימנה. מה היא בדיוק חשבה? שאם היא תשכב איתו ,אני בטוחה שהיא היתה היוזמת,אז המניות שלה יעלו אצלו? נהפוך הוא,הדבר הזה בדיוק הוריד אצלה את כל נקודות הזכות שהיו לה אצלו. קרן שקרנית,מספרת שיש לה רגשות אליו,יש לה יסורי מצפון ושום רגש ,בחורה שיש לה רגש של אהבה היתה מתנהגת אחרת. קרן מקנאה בדניאל שהצליחה עם איתן ,הכימיה בינהם והמבטים שאומרים הכל,אלה הם רגשי קנאה ותו לא.

למעלה