טיול ביום הבחירות 10.2

ה דרומי

New member
ובסוף נופל לריצפה

עם הוא נראה קצת מעוך זה סימן שהפרי טעים ומתוק. אני כבר שבע מהפרי אז לוקח כמה שנפלו פותח אותם ושופך לתוך אדנית משקה
ויוצאים שתילים וירוק באדנית. עם עכשיו שותלים הצמח "יעמוד" עד הקיץ ורק אז הוא יצמח.עכשיו
לו
אלו היו 60 שניות על צמח הפרצפלוחה{פספלורה}

אז הבנתי ממך

שאם נגיע לדרום אדום, נוכל לערוך אצלך קטיף וטעימות
יאללה תתפלל שיחתמו מהר על הסכם הרגיעה ושנוכל לבוא לבקר אותך פציפלוחה או לא ...שמעתי שהפרי מרגיע וטוב לחישקומינצמים

ה דרומי

New member
וגם מ../images/Emo145.gif הלימון יש פרי וכרגע אין

לקוחות. הבית תמיד פתוח לגבי הסכם ??????????????????????????.

w o m a n 10

New member
יפה מאוד../images/Emo140.gif חסר רק תצלום של הפרח

הפרח שלו מדהים ביופיו. הבעיה היא שהוא אוהב להשתלט על הגינה.
שוקולדה, אומרים שהוא טוב גם במקרים של נדודי שינה ודיכאון אולי בגלל תכונות הויאגרה שלו
דרומי, אולי אתה יודע מה מצב הכלניות בבארי? הוזמנו לשם, לטיול פריחה ביום שישי. שווה להגיע?

ה דרומי

New member
להגיע נחמד בשביל לראות../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif לא שווה

להגיע. לאזור בסדר . הכלניות סובלות מבצורת ולכן אין פריחה משהו.כמעט ואין יש שם ופה אבל לא כמו שזוכרים משוקדה לפני כמה שנים. זה לא יקרה גם השנה לצערנו. חוץ מזה יש את הדרום אדום בסופע"שים.

ה דרומי

New member
מספרים שאם האשה תתן לבעלה לאכול 5 מפרי

הפספלורה בלילה היה לילה לבן.
\
=

אני בבעייה ../images/Emo10.gif

אצלנו זה ההפך, אני
בפרי
לא סובל את הפרי.
ד"ר, מה אז יקרה בביתנו בלילה ?

ה דרומי

New member
תני לו כוס תה עם פיגם והניצוצות ../images/Emo29.gif בלילה

שנכתב נסי ותהני\ו.

דרומי ....טעה טעית

והטעת תיכף ירוצו כאן לחפש פיגם והצמח טוב לדלקות אזניים ועיניים דהיינו לחלק העליון של הגוף
תראה מה חתוב על הפיגם

ה דרומי

New member
זה מה שאמרו לי אז. אבל פרות יבשים

יעזור למה תשאלי\ו את גבי עמרני? בפרסומת ההיא.

ה דרומי

New member
וגם צמח הדודאים יתאים

http://www.geocities.com/liza_do_little1/aphro.htm אז מה אתם אומרים? מה האפרודיזיאק הכי הכי הכי? נלך אל החכמים וניוושע האפרודיזיאק המוצלח ביותר הוא התמימות – ז'אן בודיאר כוח ועוצמה הם האפרודיזיאק האולטימטיבי – הנרי קיסינג'ר סירוב הוא האפרודיזיאק האולטימטיבי - מדונה aphros - קצף ים ביוונית המונח אפרודיזיאק ניגזר משמה של אלת האהבה, אפרודיטה. על פי המסורות היווניות, אפרודיטה נוצרה מקצף ים באזור קפריסין, ממגע איבר המין של אורנוס, אל השמיים, עם הים. ואיך בדיוק הגיע איבר מינו של אל השמיים אל תוך הים? או. כרונוס, אל הזמן, סרס את אוראנוס אביו בעזרתה של חרב שקיבל מאימו. הוא השליך את איבר המין האלוהי הקטוע אל תוך הים אפרודיזיאק הוא שם כולל לחומרים ששולטים על התעוררות התשוקה המינית, ומסוגלים להעצים את התחושות המיניות. ראשית, ניתן

טרוף טורף יוסף ...../images/Emo226.gif

לאן נעלם השרשור על הטיול?......
כידוע ,המדע העובד בשרות הגברים , פיתח גלולה שחוסכת להם את הצורך ללעוס עשבים או פירות יבשים .
מה שהיה טוב בזמנו של דוד בן ישי כבר לא עובד בימינו אנו, להוא לא היו לחצים ואת זמנו הפנוי העביר הברנש בתצפיות על בת שבע ומעשים מגוננים ביתר בנות ירושלים , בין לבין אכל פסיפלורה או לעס מפרי הדודאים . למעט הבדווים מי עוד מאמין בשיטות האלה?

kdr

New member
צריך להוסיף לשם הפורום

הנאות אירועים גינון ואטרקציות

noa555555

New member
אם מדונה אומרת מדונה יודעת. אני בעדה.

אין כמו משהו קשה להשגה כדי לעורר את כל החושים והתשוקות והרצונות. היא צודקת. כמעט הלכתי לחפש פיגם . צדפות אי אפשר, זה לא כשר, מה עובד על נשים? שמעתי שגת זו רק שמועה טפלה לגמרי.

למעלה