טיול ביום הבחירות 10.2

kdr

New member
טפו, טפו ../images/Emo183.gif

חמסה
(השטתחות על קברי צדיקים) הצביעו

התחזית שלך מקולקלת../images/Emo3.gif יהיה חם ולוהט../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

ביום ראשון צפוי שיהיה חם מהרגיל ונקווה שימשיך ככה ליום שלישי מה אתה מאחל לנו סופות ברקים גשמים. עכשיו אנחנו בענייני שמש, טיולים.

../images/Emo26.gifואם....../images/Emo15.gif

אם ירד גשם מקסימום אנחנו הולכים לאיזה יקב מתדלקים סבב של טעימות, משתכרים קצת מתחממים יורדים על איזו צלחת גבינות ומקנחים באיזה תה ומאפה
ואם ממש תתעקשו אפשר לארגן שעת סיפור או איזו הרצאה עם מוישלה מספר הסיפורים
ואחר כך אני לא מגלה מה יקרה אחרי התידלוקים והסיפורים

נעשתה לי צמרמורית

הסקרים מנבאים את ליברמן בממשלה
צריך לעודד את הרוב השקט שילך להסיר את רוע הגזירה........

noa555555

New member
לא יודעת לפי איזה סקרים ראית, אבל אם זה נכון

זה מפחיד מאין כמוהו. אני ראיתי בסקרים אחרים את ליבני ונתניהו די צמודים שם בסלואו לוהט, עם יתרון קל לנתניהו(לתשומת לב כל הקוליות הצפות). הבת שלי בת 11 וחצי, חכמה יותר מכולנו, ואמרה היום: אם הייתי יכולה להצביע, האחרון שהייתי מצביעה לו הוא ליברמן. האיש הזה מפחיד אותי. שמעתי אותו מדבר, הוא לא נראה לי. (היא היתה מצביעה ליבני אגב, אני לא עושה פה תעמולה, רק מצטטת אותה עד הסוף.) ואני, רק מלחשוב שוב על החרג'וקים של שרה מתחת לכיור מקבלת צמרמורת.דז'ה וו סיוטי.

kdr

New member
אולי עוד יש סיכוי

עובדיה יוסף, הסביר לרבי של לובביץ' שלא להצביע ליברמן. בנוסף, הזכירו היום בחדשות, שהממשלה התפרקה בגלל חקירות לפלילים וכזכור גם ליברמן אינו שונה מאולמרט, לפחות לא על פי הפרסומים.

kdr

New member
טעימות

במדרך עוז יש טעימות של ליקר פסיפלורה, מומלץ. אפשר ללטף עיזים, ארנבות (אם לא יברחו כרגיל) ושרקנים, זה מעביר יופי את הזמן ונמצא תחת סככה.

רונה 2346

New member
הזמנה שהגיעה במייל,מעבירה בתקוה לשלומו וחזרתו

לעצרת בשבת הקרובה, יגיעו מיקי ושלמה גולדווסר וישולבו כחלק מהעצרת. מי ייתן ותהא זו העצרת האחרונה למען גלעד ונזכה לראותו במהרה עימנו. הזמנה ! ביום שבת ה- 7/2/09 בשעה 15.00 בפאתי תל שמרון (צומת נהלל) בשטח שדה שנקרא השיטה המלבינה, יערך מפגש אליו יגיעו משפחות ופעילים למען גלעד וגם יגיעו הישר מטיול האופנועים חבריי רוכביי הפרלמנט, עכשיו כל תושבי הצפון יוצאים בקריאה "להחזיר את גלעד מייד" מפיק : האופנוען בדרכים - מנכל עמותת "לאהוב" לפרטים מגן -054/3055033

למעלה