תכנון שבועי!

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo248.gifתכנון שבועי!../images/Emo34.gif../images/Emo220.gif

יום ראשון:
יום שני:
יום שלישי:
יום רביעי:
יום חמישי:
יום שישי:
יום שבת:
שבוע מושלם בנות

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifמתכננת../images/Emo13.gif

יום ראשון:בי"ס,מבחן נוראי בתנ"כ
יום שני:בי"ס עד 5
אולי פעולה א"כ,אם אני אצליח
יום שלישי:בי"ס,להתחיל ללמוד להאזרחות
יום רביעי:בי"ס,שיעור נהיגה,עבודה,ללמוד לאזרחות
יום חמישי:בי"ס,עבודה,ללמוד לאזרחות
יום שישי:בי"ס,ללמוד לאזרחות
יום שבת:ללמוד לאזרחות שבוע קסום לכולן!

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif בהצלחה באזרחות!

אחרי כל הלמידה הזאת בטוח תצליחי!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתודה תודה!

אזרחות זה לא מקצוע ממש קשה,פשוט צריך ללמוד טוב. תנ"כ זה מקצוע קשה.היה לי מבחן היום ולמדתי אליו ממש הרבה והוא היה לי ממש קשה.

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif תנ"ך אני דווקא אוהבת

אני חושבת שאף פעם לא היה לי מבחן קשה בתנ"ך... אני פשוט זוכרת כל מה שאמרו לנו על החומר שאנחנו לומדים (גם אם זה היה בכיתה ג'), קראתי את כל התנ"ך (במילים נורמאליות, לא השפה המוזרה של התנ"ך ועם פירושים לכל מיני דברים והסברים) ויש לי נטייה גם אם אני לא יודעת משהו לנחש אותו - כי רוב הדברים בתנ"ך באים בדפוס קבוע. אני מקווה בשבילך שבפעם הבאה ילך לך יותר טוב D:

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifכי את לא בי"ב ../images/Emo6.gif

יש מלא חומר וזה משגע.זה המון דברים לזכור וצריך לדעת לענות תשובה עניינית.מורידים נקודות על כל שטות,ואם לא הזכרת מילה מסוימת יכולים להוריד לך נקודות על כל השאלה. הוא היה ממש קשה,אני מקווה שהלך לי טוב...

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif די אל תפחידי אותי ../images/Emo12.gif

אני מתכננת להרחיב תנ"ך בי"ב!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאז תחשבי פעמיים../images/Emo6.gif

ברצינות,זה מקצוע גם ככה לא קל ב2 יחידות שאני עושה אותו,אז 5? אבל את מרחיבה דברים שאני לא מסתדרת איתם,ואת מצליחה מתמטיקה,ואני לא
אז יכול להיות שלא יהיה לך כ"כ קשה.

../images/Emo204.gifאני עשיתי 5 יח"ל תנ"כ. ../images/Emo3.gif

וגם 5 יח"ל יהדות. ^^ מצד שני, עשיתי רק 3 יח"ל מתימטיקה. (אבל 5 אנגלית!) ו-3 ביולוגיה. מממ.

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif תכננ"ש../images/Emo70.gif

יום ראשון: קרן באה לבקר בבצפר והלכנו לראות את הליגה והסתכלנו על החתיך מאמנסטי
, תזמורת, לסיים לראות את המומיה 2 (
), יום הזיכרון של לילי וג'יימס פוטר!
יום שני:בצפר (מפסידה רבע שעה מתמטיקה!!!!!!), כלוב, מבחן בכימיה... טבריה, פורייה והביתה עם מיכי
יום שלישי:בצפר (להתרגש כי קיבלתי 98 בערבית כשניחשתי יותר מחצי מהמבחן!), מוזיקה עד חמש וחצי, להשקות את הארולד הלאקי במבו שלי ואת אלפונס הלאקי במבו של אחות שלי
יום רביעי: בצפר (נקווה שגילה תהיה חולה ולא יהיו שביעית שמינית מתמטיקה
)
יום חמישי: בצפר (סוף סוף ביולוגיה אחרי שבוע בלי ביולוגיה בכלל!)
יום שישי:שיעור נגינה בבוקר, לנוח
יום שבת:אולי כרמיאל עם המשפחה (אין כמו כרמיאל כדי להעביר את השבת. מתחם ושני קניונים צמודים. בעצם גם בראשון לציון כיף, אבל בכרמיאל הכי כיף!)

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif תודה :)

כעיקרון אני לא לומדת ביולוגיה. אני לומדת ביוטכנולוגיה - שכרגע אנחנו לומדים בתוך זה ארבע יחידות ביוטכנולוגיה ויחידה אחת ביולוגיה. שנה הבאה אם אני ארצה אני אוכל להרחיב את זה לעשר יחידות ולעשות חמש ביוטכנולוגיה, חמש ביולוגיה ועוד את החמש של הרצועה השנייה שלי שזה כימיה

dairy milk

New member
מתכננת ../images/Emo7.gif

אההה, איזה שבוע הולך להיות לי
*רצון עז לבכות* אז ככה! מידע כללי - השבוע זה שבוע ארגון בבנ'ע, מה שאומר שבוע לפני שבת אירגון, שבה עושים הצגות של חניכים ועוד מליון דברים.. זה כאילו אירוע שיא של התנועה..וכל השבוע צריך להתכונן אליו!!! יום ראשון: ביצפר, ואח'כ צילמתי את הסרט עם חניכות שלי. הגעתי הביתה בשש סחוטה מעייפות ועם חצי גרון אבל הוריי!!! סיימנו לצלם את הסרט! אוי, ההתרגשות. יום שני: מבריזה מביצפר, הולכת לאחותי לערוך את הסרט. מקווה לסיים, אולי מחר גם אצבע עם חניכות את הקאפה.. (שוב משהו של בנ'ע) יום שלישי: ביצפר, לצבוע עם חניכות את הקאפה(?) להתחיל להכין צ'ופרים.. יום רביעי: לסיים להכין צ'ופרים!!! (אני מקווה..) לתלות את הקאפה, לסדר דברים בסניף. יום חמישי: לילה לבן בסניף!! טאצ'ים אחרונים, לצבוע את כל השלטים, לקשט את הסניף ולנקות. יום שישי: כולם הולכים לעשות חזרות גנרליות בהיכל תרבות אבל בגלל שעשינו סרט (איזה רעיון גאוני!!) אני יכולה לישון בבית..
תפילה בסניף, ארוחה בסניף ופעולה. יום שבת: תפילה בבוקר, קידוש ופעולה עם החניכים. הולכים הביתה לנוח קצת, חוזרים ב4 למפקד. מוצ'ש - ההצגות והבלאגנים מתחילים.. ואחרי שהכל נגמר - טיול לבוגרי הסניף עד אור הבוקר
בקיצור, שבוע עמוסססססס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wish me luck

מתכננת :))

יום ראשון: סוג של בצפר, לא באמת לומדים... הלוויה :( מ"ת יום שני: בצפר, ביקור אצל המשפחה האבלה... חוג ציור יום שלישי: נסיעה לת"א לסוכנות הרוסית -.- איקאה בתקווה למצוא פתרון לחדר הממש מבולגן שלי לחזור הבייתה יום רביעי: בצפר ביוטופ -.- להכין עבודה במ"ת יום חמישי: בצפר זמן פנוי לצאת עם חברות D: יום שישי: לנקות את הבית:) שבת: ש"ב... להכין עבודה בספרות להתכוננן לספרות לקרוא קאטרינה שבוע טוב לכולן!! :))

למעלה