תכנון שבועי!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאוקיי../images/Emo45.gif

הייתי מציעה לפתוח אותה במקמך,אבל אני רק מסיימת בי"ס ב5

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאל תדאגי, זה יקרה גם לי יום 1.XD

משנה הבאה גמאני יסיים בצפר כל יום ב5.
לא נורא, אני כבר אפתח עד הלילה. D:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifנדפקת. ../images/Emo3.gif

חחחח סתם.
גמלי זה יכל לקרות, אבל אז בחרתי ללכת לביולוגיה והחיים פשוט נעשו פשוטים יותר. D:

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifתכננש ../images/Emo6.gif

יום ראשון:
בצפר - 94 בתנ''ך
מבחן בערבית שאפילו לא פתחתי מחברת ללמוד והלך די טוב
לקבל את הידיעה המרה - "ביום שני הבא, 8.11 יש לכם מבחן במתמטיקה!" סיבה טובה להתאבד ;-; סיימנו עם הכתובת אש לגיחה
יום שני:
בצפר - היום הכי נוראי בשבוע
מתמטיקהמתמטיקה (X2) אנגלית, לשון, תנ''ך, גיאוגרפיה מדעי המחשבמדעיהמחשב (X2) - שזה ממש קשה! ומשבוע הבא גם עוד שעתיים פיזיקה ומסיימת ב5! מוותתתתת
להכין תיק לגיחה - או לחילופין למצוא דרך להתאבד לפניה. למצוא את הרצון הכוח והיכולת ללמוד למבחן במתמטיקה. להתחיל לקרוא את הספר "יש ילדים זיגזג" למבחן ביום שישי מישהי קראה במקרה?
יום שלישי:
7 וחצי בבוקר בבצפר להעמיס דברים לאוטובוס לגיחה כי משום מה החילטו שדווקא אני ועוד שלושה ילדים צריכים לעשות את זה! גיחה בחור מסריח ולבנות אוהל לבדדד - שנה שעברה זה עבד. החזקתי מקל בערך 3 שעות והשאר בנו. הפעם - אני צריכה לבנות
נשתדל לא למות.
יום רביעי:
גיחה - בלי פלאפון, בלי אייפוד ובלי אנשים שפויים. סיבה שלישית להתאבד השבוע!
יום חמישי:
לישון שנתיים. בצפר בטח להתחיל באיזה 10- או שלא, כי יש מתמטיקה שעתיים על הבוקר
(סיבה רביעית להתאבד השבוע) ללמוד למתמטיקה - אולי מורה פרטי.
יום שישי:
מבחן בספרות על יש ילדים זיגזג - עוד לא קראתי אותו אפילווו! ללמוד למתמטיקה . לצאת בערב ולפגוש את אנשי האהובים
יום שבת:
השקמה ב10 בבוקר - מתמטיקהמתמטיקהמתמטיקהמתמטיקה !!!! (סיבה חמישית להתאבד)

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif כל כך הרבה מתמטיקה? פאק!

עד השנה דווקא אהבתי מתמטיקה. השנה קיבלתי מורה כל כך מעצבנת שבאלי פשוט לחנוק אותה ולהרוג את המתמטיקה כדי שאני בחיים לא ארצה ללמוד את זה יותר! במקרה של המבחן שלך בספרות היה טוב לך אם היית אני - אני קוראת כל כך מהר וזוכרת את כל הפרטים החשובים... בדיוק הדבר שאת צריכה בשביל המבחן הזה XD שיהיה בהצלחה! מזה גיחה?

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifזה הרבה מתמטיקה?

שנה שעברה , לא , כיתה ח'. הייתי קמה בלילה מסיוטים של "עוד 17 ימים מבחן במתמטיקה!!!!" ומתחילה לבכות. מתמטיקה זה הפחד הכי גדול שלי בעולם נראלי O_O גיחה מחנאית. כמו טיול של''ח שנמשך יומיים ואת ישנה בשטח עם אוהלים שאת בונה לבד. וחיה על מנה חמה.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifיואוווווו!

ישלכם על אותו ספר שיש לנו מבחן בספרות!
אם יצא לך לקרוא אותו עד סוף השבוע, יש מצב את תספרי לי על מה הוא ? XDDDD ובהצלחה במבחן
וגם במבחן במתמטיקה שיהיה לך שבוע הבא
~ד"א. תתנחמי בזה שהמבחן במתמטיקה הוא -לא- ביומולדת שלך.
~

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifסביר להניח שאני אקרא אותו עד יום שישי

אם אני לא רוצה למות
וסביר להניח שזה אחד מהספרים ברשימה לבגרות אז בגלל זה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifבאמת?!?! ../images/Emo7.gif

אוףףףףף .אבל הסופר של הספר לא משהו, הוא כותב משעמם מידי.

../images/Emo204.gifובכן. החיים בזבל. ../images/Emo11.gif

יום ראשון: מלמדת שכבת ח' מופרעת ושכבת ט' יחסית בסדר. שאני אבין, כל שבוע זה ילך ככה? ביום ראשון ח' יהיו על הפנים וביום חמישי ט'? למה זה מגיע לי? ואני עוד רציתי לתת לכם לשחק פוקר פרזנט סימפל, אבל לאאאאאאאאאאאאאאאא, אתם תתנהגו בצורה מחפירה, לא תתנו לי להוציא מילה מהפה ותתישו אותי עד מוות. אני שונאת להיות מורה. >< בנוסף, הלכתי לקניון כדי להפקיד שיקים ואז לדינמיקה סלולר כדי לראות אם הפלאפון שלי הגיע. הוא לא. מה שאומר שאני עדיין תקועה עם סמסונג צידפה מכוער וישן, ומתחרפנת לגמרי כי אני לא יכולה לצלם, לגלוש באינטרנט או לשלוח סמסים לאנשים שאני אוהבת. פאק. אוה, ואני מנסה לקרוא פאנפיק J2 מהמם, רק שאין לי זמן. חרא. יום שני: מלמדת כיתה ט' והמורה המטומטמת שלי באה לצפות בי. זה כזה שיט לגמרי, כי ממש אין לי כוח אליה, והבנות בכיתה שלי פשוט טפשות. מאד. ואני משתגעת. שוב. אני שונאת להיות מורה. בצהריים יש לי קורס סטאז', שזה בשפה יפה קורס תרפיה קבוצתית. בשביל מה אני צריכה את זה, אני ממש לא יודעת. זה לא שימושי, ונמאס לי לשמוע אנשים מדברים על עצמם ועל הבעיות שלהם. לכו לפסיכולוג ותעזבו אותי בשקט; לי יש מה לעשות בזמן הזה! (להכין מערכי שיעור, לדוגמא
) בערב יש לי קורס בטיצ'ינג ספרות, ואני צריכה להציג איך אפשר ללמד פרדיקטינג בצורה מעניינת, מה שעדיין לא עשיתי כי אין לי זמן! יום שלישי: סופסוף יום חופשי. *נושמת* יש מקהלה בשלוש, וזה נחמד. ויש לי זמן להכין מערכי שיעור ליום חמישי וליום ראשון שלאחר מכן. הממ. צריך להכין שיעור ליום רביעי, לאולפנא. הא. יום רביעי: על הבוקר כתיבה יוצרת, ואז צריכה לנסוע מוקדם לרמות כדי לצפות במורה, ואז חוזרת משם ישר לת.מרכזית ירושלים ו--נוסעת לת"א אחרי צהריים לפגוש חברה. הגיע הזמן שאני אהנה קצת. יום חמישי: חרא. מלמדת בחט"ב שעות 4-7. שעתיים ט' ושעתיים ח'. ואני לא רוצה לדעת איך זה יהיה. אלוהיםאלוהיםאלוהים. למה נהייתי מורה, תזכירו לי שוב? ישר אחרכך נוסעים הבייתה ואז יש שיעורים פרטיים מרבע לשש עד שבע ורבע. ואז – אולי הולכים לקנות תלבושת עם אחותי הקטנה. ואולי לישון. ואולי לנשום. כי בינתיים אני רק חושבת על כל מה שיש לי ואני מתה. יום שישי: הומייגאד, בית. ואוקיי, אולי לא מנוחה, אבל לפחות אני בבית, ואימא, אימא שלי, אני מתגעגעת אלייך. ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; וזה ליל שבת, וזה כיף, וזה משפחה, ואני רוצה הבייתה עכשיו.
שבת:לישון. זהו. אין מה לעשות חוץ מזה. כי נוסעים למכללה במוצ"ש והכל חוזר מההתחלה. אלוהיםאלוהיםאלוהיםאלוהיםאלוהים. *PANIC ATTACK* וסליחה על החפירה, אבל הייתי חייבת לפרוק. *סניף*

../images/Emo248.gifזה נראה כלכך יפה בעיניי *-*

שמירת שבת וכל זה :) אנחנו מסורתיים בבית אבל לא שומרים שבת . עדיין D: בכל מקרה. סתם רציתי לשתף אותך , עליתי ל5 יח"ל כי המורות אצלנו מטומטמותתתתת אחת ולקח זמן כי הן לא סובלות אותי אבל הפעם פשוט לא הייתה להן ברירה כי קיבלתי 95 ב4 יחידות אז היו חייבים. בכל מקרה עליתי ויש פעם מטורףףףףףףףףף חסר לי פרזנט פרפקט ואת כל הבא אחריו \: זה קשה ?

../images/Emo204.gifהמממ.

תראי. פרזנט פרפקט לא חשוב. את צריכה ללמוד אותו, אבל בקושי משתמשים בו. אז לא, זה לא ממש קשה, זה סתם דבילי. *מגלגלת עיניים* (אגב, אין לי בעיה להסביר לך את הכללים וזה. אבל לא היום.
)

../images/Emo204.gifאני מתנדבת לפתוח פינה! ../images/Emo3.gif

טוב, לא פינה שבועית. אבל מדי פעם אין לי בעיה לפתוח כתומה עם הוראת אנגלית - גרמר, בעיקר. ^^

../images/Emo204.gifבאמת? *-*

ואפילו תקימי לי מקדש?
לא, סתם. XD אין בעיה. אם לשאן זה לא מפריע (כי תכל'ס, זה לא ממש קשור לפורום וזה Oם) אז מבחינתי זה בסדר. ^^

למעלה