תכנון שבועי!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמתכננת :)

זה הולך להיות שבוע ארוך ומייגע. באלי שיום חמישי יגיע (אבל אחרי בצפר.
) יום ראשון: ללמוד ספרות. :| יום שני: מבחן בספרות, לבנות פעולה. ודבר 1 טוב שקורה - סופר סיטי יוצא
יום שלישי: יום פעולות בשמו"צ. :S יום רביעי: ללמוד מתמטיקה. :| יום חמישי: מבחן במתמטיקה. ~כאן נגמר החלק המייאש של השבוע ומתחיל החלק הכיף. D:~ יומולדת לי.
יום שישי: יומולדת לחברה. ^^ יום שבת: לישווווווון. OO" ~אני מקווה לפחות~ וואו, אני כ"כ לא הולכת לשרוד את השבוע הזה. -_____________- רותם - אם את קוראת את זה , יש מצב שיום שני הפינה תיפתח קצת באיחור (זאת אומרת בלילה, לא כמה ימים אחרי.XD) אז אל תדאגי אם אני לא אפתח עד 5 וחצי.

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif יאאא בת כמה תהיי? 15?

אפשר לשאול משהו? אם את כל כך מתלוננת על כל יום פעולות בשמו"צ - למה את ממשיכה ללכת?

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifיאפ 15. :)

תראי , זה לא על כל היום פעולות. אני מתה על השמו"צ, ועל הקבוצה שלי בשמו"צ. :) אני לא אוהבת את הקבוצה שאני מדריכה בשמו"צ, ואני כבר הודעתי למקקים שלי שבאלי לפרוש מלהדריך. כי זה פשוט לא הגיוני שכל פעולה אני אצא נסערת ובוכה בגלל החניכים שלי. ><" אבל אני קודם צריכה לעשות את ה60 שעות לקהילה, ורק אז אני אחליט אם ממש באלי לפרוש או לא. :X

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif את יודעת משהו?

אני מתה לבוא להדריך איתך שתי פעולות. בראשונה אני אראה איך הם מתנהגים כדי להבין למה את כל כך מעוצבנת עליהם ולמה הם כאלה גרועים. בשנייה אני אפיל עליהם משטר כל כך כבד שכשאני אלך הם יעשו הכול כדי להיות החמודים התורנים.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifממש סופר-נני. D:

סופרעדי.
תקשיבי את מוזמנת לבוא , בכיף כאילו , כל שבוע. :)
תראי זה לא שהם גרועים, הם פשוט לא יודעים להעריך מה שעושים להם. והם תמיד באים בגישה של "טוב. זה חרא. לא באלי." ואז זה הורס גם לילדים שלא באים בתחושה הזאת. :X וזה כאילו ילדים קבועים. :| יש גם ילדים חמודים שאני מתתתתתה עליהם

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifכל כך מזכיר לי איזה קבוצה אחת אצלנו

טייגר
"מאיייייייי אני רוצה מרשמלו" "טל אנחנו בפעולה...." "אבל מאיייייי!!!" "בנות פסיקו לזרוק בלוטים על הבנים!" "אעאעאעאע" - עוד שנייה רוצחות אותם- ועומר ושחף . התאומים הכי מרושעים שקיימים בעולם ביקום בחלל

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאיזה שכבה זאת?! OO"

אצלינו יש תאומות, והם הדבר הכי חמווווווווד בעולם

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifזה חמוד?!

זה גוש רשע שפוצל לשניים על מנת להקל על סבל עולם! פעולה של טייגר.- אני באה לאיזה ילד אחד קטן עם באנדז אני: "איזה באנדס יש לך?" הילד: "יש S שזה שי ויש D שזה דנה שזאת חברה שלי ויש לב כי אני אוהב אותה" אני וילנה : "אוווווו" שחף/עומר: "החברה שלו משתרמטת!" אני: "אתם לא בכיתה ד'!?" ילנה: "רות אצלם להשתרמט זה לשחק ברביות עם אחרים!, כן שחף/עומר, תמשיך." חומחייכת חיוך מתוק אחד מהם יותר נחמד מהשני אבל ממשממש בקצת. הבעיה, שאני אפעם לא זוכרת מי הנחמד. זה מסוכן

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifXDDDDDDDDD

אדיייייייייייייר .
חולי נפש .
הם ממש דומים. יותר מידי. OO"

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif נדחפת XD

לאחד מהם יש פה יותר עבה מלשני. תזהי על פי זה!

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif תראי,

כשההורים שלי יחליטו שאת ילדה אמיתית ולא פדופיל שמעמיד פנים שהוא מעריץ את מקפליי כדי לפתות אותי לבוא אליו (והוא משקיע בזה עד כדי כך כדי להירשם לפורום ולפתוח פייסבוק וטוויטר - ואפילו לשתול בבצפר שלי ילדה שתעמיד פנים שהוא לא פדופיל כדי שאני אוכל לתת הוכחה להורים שלי)כשהם יחליטו שאת ילדה אמיתית - אני אשמח לבוא ולעשות סדר בפעולה שלך כדי שהחניכים שלך יתחילו להעריך!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDD

הרבה בנות פה כבר ראו אותי ויכולות להגיד לך שאני לא פדופיל.XD אבל אוקיי.XDDDDDDDD למרות שפדופילית יכול להתאים לי בעתיד, לא?

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif גם הן יכולות להיות פדופיליות מבחינתם!

זאת חבורת פדופילים שכל המטרה שלהם זאת אני XDD נהה.... תשמרי את עצמך להארי ולמסי!

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifהאמ.

קרן פדופיל! היא אנסה את כולנו בכל המפגשים ואיימה עלינו באימוי אקדח לא לספר

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifפדופיל פדופיל,

אבל לפחות פדופיל בלונדיני שאוהב מקפליי.

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifאיזה קטע אנחנו ממש דומות!

דמאני פדופיל בלונדיני שאוהב מקפליי.! אולי בלי הפדופיל XD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifעל מי את עובדת? ../images/Emo3.gif

גם את פדופיל.

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifשיט! עלית עליי ../images/Emo23.gif ../images/Emo6.gif

אגב תראי למעלה את עומר ושחף! *חלחלה*

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאוווווו, זה חמוד מצידך ../images/Emo23.gif

אני מבטיחה לשמור את עצמי אליהם. D:

למעלה