בחירת תמונות ללוח שנה

Alexis14

New member
אני בוחרת....

אוקיי אני אוהבת מלא תמונות אבל לא נורא.... 3 4 5 6 7 14 15 16 20 שיש לי גם באיכות יותר טובה

יש לי רעיון!!!!

כל התמונות כ"כ יפות ויש גם תמוונת שהם קטנות וגם לא... אולי נעשה לוח שנה נגיד בספטמבר תמונה שהם קטנות ובאוקטובר טיפה יותר מהקטנות וככה וככה לאט לאט יותר גדולות ואז ביוני הם כבר גדולווווווווות

אוקי, אני חושבת../images/Emo26.gif

שמס´ 4 יהיה מאוד טוב ללוח שנה, ושמס´ 12 או 13 יהיו טובים לחודשים של הקיץ.

SashaGirl

New member
חשוב!!!

אני לא ראיתי ת´תמונות אבל אני חושבת שצריך ת´לוח שנה לפי העונות קיץ-בגדים של קיץ חורף-בגדים של חורף וכך הלאה... תגיבו!!!

motib4

New member
גם אני חושב...

זה לא ממש משנה אבל זה נחמד. בכל מקרה הבחירה שלי היא 7 ו-4.

omer wild

New member
הלו ??

אנחנו כבר חשבנו על הרעיון הזה של העונות ! ואנינ מוסיפה...שבחודש יוני נשים תמונה מיום הולדתן כי הן נולדו בחודש הזה... בקיצר הרעיון כבר נבחר ! והוא לפי העונות למי שלא יודע !!

Alexis14

New member
רעיון חשוב../images/Emo70.gif- כולם להכנס

לדעתי אפשר להתארגן להזמין הדפסה בבית דפוס
לשלוח צ´קים למוטי או מישהו ואז כל אחד יקבל כמה לוחות שנה שהוא יזמין ונוכל גם להפיץ את זה דרך מי שיש לו אתר אולסן מהפורום (מוטי, אני, ועוד...) או דרך עיתונים ובכלל, לחברים והכל, ובסוף הלוח גם תהיה רשימת קרדיטים של כל חברי הפורום שהיו מעורבים באירגון הלוח וזה... או שזה נראה לכם מסובך מדי? לדעתי אם כמה אנשים רוצים זו לא צריכה להיות בעיה, אבל מה שכן- כדאי להתחיל מינואר 2003 ככה גם אם הלוח יהיה מוכן בספטמבר, וההדפסה תהיה באוקטובר, וכל אחד יקבל את הלוחות בנובמבר, עדיין הלוח שנה לא ´יבוזבז´. אם עושים את זה שווה ממש להשקיע בגרפיקה ולא סתם לשים תמונה על רקע של חוף ים... רעיון שלי- אולי זה קצת מסובך אבל בהחלט שווה ואדיר
. מה דעתכם?

L oo Li

New member
../images/Emo142.gifתראי...

זה באמת רעיון טוב וזה יכול להיות ממש נחמד אבל צריך למצוא בית דפוס ולמצוא דרך להעביר את הכסף וגם צריך תמונות באיכות ממש טובה...לא יודעת נראה מסובך אבל אם מוטי או משהו אחר מוכן לקחת את זה על עצמו - סבבה!

Nomero Uno

New member
תנו לי יומיים לחשוב על זה

יכול להיות אני אוכל להשיג בית דפוס שיעשה לי הנחה ביינתים יש לי הצעה: אם כבר עושים את זה רשמי ומדפיסים והכל תגדילו את מס´ התמונות יש עוד מלא תמונות יפות שנשארו מחוץ להצבעה שלכן ולדעת יצריך לעשות הצבעה לתמונה לכל חודש נגיד יהיו 20 תמונות לינואר נעשה הצבעה ותיבחר תמונה אחת אותו דבר עם פברואר,מרץ וכך הלאה

אבא שלי!!!!!!

עבד בבית דפוס אם נמצא כסף ונתארגן אני אשאל אותו ודרך הדפוס שלו נעשה הן עושים ממש יפה ובאיכות ואני לא משוחדת

למעלה