בחירת תמונות ללוח שנה

Alexis14

New member
ההדפסה

לדעתי זה יהיה ממש אדיר אם נעשה את זה וכמו שכבר אמרתי אפשר גם שכל אחד יקבל איזה עשרים כי להפיץ את זה זה קלי קלות, ואולי נעשה איזה עמוד באינטרנט שיהיה אפשר להזמין דרכו ואם נרוויח כסף אפשר לתרום קצת לערוץ הילדים כדי שיקנו סרטים של התאומות...
ואפשר גם שסתם כל אחד שיש לו אתר יקבל סטוק וימכור דרך האתר, ומישהו אחד יפרסם במעריב לנוער, ובכל האתרים של התאומות נפסם שאפשר לקנות, וזה יהיה ממש אדיר- אז אני ממש מבקשת מכל מי שיש לו קשר לבית-דפוס שיברר כמה זה עולה ואם אפשר לעשות לו פרוטקציות =)... ובקשר לתמונות- אני חושבת שצריך להתחיל שרשורי תמונות ככה: בהתחלה יהיה שרשור רק של חודש ינואר, מה שאומר חורף. כל אחד ישים איזה תמונה שהוא חושב שהיא מתאימה, ואז נעשה סקר מסודר (לא סתם שכל אחד כותב מה מתאים לדעתו) ונראה מה קיבל הכי הרבה קולות- ואז הוא ייבחר. וככה נמשיך, עוד שרשור לפברואר וכו´.... ככה זה היה הכי מסודר... מה דעתכם?

אבל../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

אתם לא מקשיבים לי רשמתי למטה זה יעלה המון המון כסף ולא בטוח שהם בכלל יסכימו דיברתי הרגע עם אבא שלי יכול להיות שדוד שלי יעשה את העבודה אבל אתם חייבים לדעת שזה יעלה המון אבל המון המון כסף

Alexis14

New member
תגדירי

תגדירי המון כסף. יכול להיות שאם כל לוח יעלה * ונמכור את זה ב** (מחיר כפול) אנשים עדיין יקנו את זה כי זה מיוחד ואין לוחות שנה של מרי קייט ואשלי בנושא ואנחנו אפילו נרוויח...... רק תזרקו מספר ונראה אם זה שווה. אני אישית חושבת שאני אקנה איזה 5 עותקים ואמכור. אפשר גם לבקש מדואלסטר אנטרטיינמנט שזה יהיה הלוח שנה הישראלי הרשמי או משהו כזה, זתומרת שזה באישורם.

Nomero Uno

New member
רק בלי דואלסטאר

אם אתם תערבו בזה את דואלסטאר אתם תחטפו תביעות מפה ועד הודעה חדשה ואם כבר מדברים על זה , להפיץ את הלוח שנה תמורת כסף זה לא חוקי ללא אישור של דואלסטאר שמחזיקה בזכויות על שמן כי אתם משתמשים בשמן כדי להרוויח כסף ואם תשאלו את דואלסטאר הם ירצו שתשלמו גם להם כסף בקיצור לדעתי צריך להשאיר את זה בין חברי הפורום הלי להפיץ את זה הלאה

motib4

New member
אני עם יוני. בהחלט.

אני גם חושב שבית דפוס לא הכרחי. דף באיכות גבוהה מאוג עולה בערך 3 שקלים ואולי פחות. 12 (חודשים) כפול 3 יוצא 36 ש"ח וזו השקעה מינימלית ללוח שנה.

Alexis14

New member
האתר שלי

כרגע בבנייה אבל אם מישהו רוצה לעזור לי בו אני אשמח מאוד...

Mery Kate

New member
את יכולה

לבנות אתר דרך וורד? כי גם אני בונה אתר של תאומות ואני בונה אותו דרך וורד אפשר קח?

Alexis14

New member
וורד

אני יכולה לבנות אתרים דרך וורד אבל אני בונה את האתר שלי ב´פנקס רשימות´. הנה ´פרומו´ קטן לאתר שלי...

Mery Kate

New member
כן, אבל אם את שמרת את זה בוורד

ואז לפתוח בהמצעות פנקס רשימות זה כמעט אותו הדבר

motib4

New member
לא חושב שצריך להגזים ממש...

אם כבר הולכים על זה, אז כל אחד יקבל אחד ואם הוא יירצה יותר הוא פשוט יוסיף יותר כסף. אם אוצים להפיץ את זה צאיך להראות קופי אחד למי שמפיץ לוחות שנה (אל תשאלו אותי).

לעומר ../images/Emo8.gifווולכככוללללםםםםםם../images/Emo13.gif

סורי לא ראיתי שכתבו על איזה נושא נעשה את זה
יש לי עוד רעיון!- אולי גם נכתוב בלוח שנה את כל אחד מאתרכי הלידה של משתתפי הפורום ונשים תמונה שלהם בתאריך

omer wild

New member
לנועל´ה וכולם !!

הרעיון שלך ממש מגנייייייייב אבל כל מי שרוצה שיופיע התאריך שלו צריך לרשום את התאריך שלו + שם +שם משפחה ! מצידי הרעיון ממש פ33ה !!!!!

לעומר מוטי ויוני ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif!!!!!!!!!!!!

עומר´לה שלי!!!-חחחחחחח נכון אז זה התאריך שלי צריך בשביל זה לפתוח הודעה חדשה כי אף אחד לא ניראה לי ראה מה שהתכתבנו
2 לאוקטובר =-) נועה הרשקוביץ חחחח ברור!
מוטי ויוני- אהבתי את הרעיון של הדפוס איזה יופי!!!
ממש אהבתי לא אכפת לי אפילו לשלם יותר מ 35 שקל שזה יצא עוד יותר יפה
גם בשביל זה צריך לתפוח הודעה חדשה כי במיקרה ראיתי את זה. נ.ב אני יחזור ביום שלישי כל היום אני לא יהיה פה

ס../images/Emo41.gifו../images/Emo41.gifר../images/Emo41.gifי../images/Emo41.gif

לא הייתי כאן כל היום ואני ימשיך גם להיות כאן עד מחר אז סוף סוף שבוע חחח נחמד:))

למעלה