../images/Emo207.gif../images/Emo210.gif../images/Emo124.gifנוטשת ל3 ימים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
כןכן...................................................................... מחר -יותר נכון כבר היום- אני יוצאת לטיול שנתי בצפון למשך
3 ימים מלאים. ויאווו אני כלכך לא רוצה לצאת כמו שחפרתי פה לאיזה שלותרבע פורום... לא דעת אינלי מצב רוח לזה עכשיו ><" והכי מעצבן! זה שקניתי אתמול אמפי חדש ומחודש [שמו ג'יימסי אם כבר מזכירים והוא כזה כוסון על
] ו.... הוא לא עובד! פתחתי אותו ושמעתי שיר אחר לוודא שהוא עובד היום ואז... baBAM! הלך! החליט שהוא לוקח כדורי שינה ופוף!
אוי זה היה רגע עצוב... מסכנה פוני איך התבכיינתי לה.
אז אני אצטרך להיסתדר איכשהוא עם מה שישלי לי עכשיו [מיי אמפי שידוע בשמו בתור דני ^^"] שמת לי כל פעם תוך חצי שעה!
אעעעעעעעעעעעעע זה לא הוגןןן אני הבנאדם האחרון שמגיע לו לחיות בלי האמפי!!!
אניוויייייייייי אני בטח לא אראה תגובות שלכן וכאלה כי אני כבר לא אהיה פה אבל........
אני ממש אתגעגע לכולכן!
לכל אחת! אפילו מי שאני לא מכירה XDD אז אומנם אני מפקירה תפורום מתותים
למשך 3 ימים אבבבללל! אני משאירה אותכן ביידי החזירונים
, הארנבונים בכובעים המוזרים
והמברשות
! אההה וגם בדובונים
כדי שיובי לא תכפכף אותי ><" XDDD בכל מקרה.............. אני אוהבת את כולכן ותחסרו לי מאוד! ולא יהיה לי למי לפרוק תהורמונים שלי כי וול.... החברות שלי לא ממש מתעניינות במקפליי או בדני ואני לא ממש רוצה שיזרקו אותי מהחלון של האוטובוס..! אני מצפה לטלפונים זועמים!!!! ומי שיודעת מבינה למי אני מתכוונת! אהמ
רוניאהמ
מיקיאהמ
בוטואהמ עוד כל מיני כאלה XD אז תהנו לכן בבית האהוב שלכן עם החדר והמחשב והמוזיקה שלכן ועם התמונות היפות של דני [
].. ואני אתקע לי באיזה חור בצפון בלי כל הדברים שהוזכרו פה.....
רק עם עצמי והפלא שלי
. טובטוב *מפסיקה להתבכיין*
אוהבת הכי הכי הכי בגלקסיה כולה מפה........ עד למאדים.... ובחזרה............... X3000000000000000!
מוקעקע איזה חשה אני XDD אני שמה תמונה שלי D: