לא שמישהי תקרא .. אבל משעמם לי PP;
שם: תומי \ תום :] תאריך לידה: 17.9.92 מקום מגורים: מזכרת בתיה שיר אהוב: אממ .. יש מלאא .. סרט אהוב: סיור סינדרלה , טיטאניק , 50 דייטים ראשונים .. ועוד הרבה [; תוכנית טלוויזיה אהובה: הישרדות , או סי , פלקון ביץ' זמר אהוב: טיילר הילטון
זמרת אהובה: כריסטינה אגילרה יום אהוב בשבוע: שישי
דיסק אהוב: וונדרלנד
תאריך אהוב: 17.9 נו מה ..
האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם לקחת סמים?
האם אי פעם עברת על החוק?
אני ילדה טובה
האם אי פעם נשבר לך הלב?
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
טחח מלא פעמים .. האם אי פעם בכית על מישהו?
האם אי פעם בכית על מישהי?
שחברה שלי עברה )): האם אי פעם שברת למישהו את הלב?
חח לפני כמה ימים .. מסכן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
האם אי פעם שיקרת?
ברור חחח יש\אין חבר: אין גובה: 1.65 מידת נעלים: 38/9 פריסינג: 2 באוזן ימין אחד בשמאל ובטבור [: קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? ממ.. לא נראה לי .. ב24 שעות האחרונות צחקת?
מללללא
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
עם אחותי המעצבנת ב24 שעות האחרונות קנית משהו?
בימים אלו אתה מאוהב?
הדבר שהכי קשה לך איתו: ממ.. לא יודעת \: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אני .. טוב לי ככה
האדם האחרון שהתקשר אלי- חברה האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: בת דודה שלי המקום האחרון שהייתי בו: במיקלחת הסטיה שלי היא: אממ .. יש הרבה
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- משפחה
תכונה טובה שלי: ואי יש הרבה .. חח סתם אממ .. מקשיבה [?] תכונה רעה שלי: מתעצבנת מהר
האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?
האם צחקת על מישהו בעל מום?
נו מה כולם צוחקים .. רק לא אומרים את זה XDD האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?
ברורר חח עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?
תרמת פעם לקבצן?
האם גנבת משהו במכולת?
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?
החיים של המשפחה שלי אכלת משהו לא כשר?
אתה שומר כשרות?
שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?
חחח שניסיתי לעצבן את אמא
הפרת הבטחה שהבטחת?
חח השתכרת עד אבדן חושים?
מה צבע החדר שלך? קרם .. עוד כמה זמן סגול (אולי עם כסף ) באיזה בושם אתה משתמש? 212 סקסי
, אמור אמור אתה אוהב לענוד תכשיטים?
ברוור
מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? הרגתי נמלה .. חח ססתם אממ .. לא זוכרת עשיתי הרבה
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? שמוכנים .. אבל לא מוקדם מידי מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני חודש ..פחות חח חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? מזמן ... שתית משקה אלכוהולי? מזמןןן חח בשבת חתן של אחי
השתכרת? לא השתכתי .. שכבת עם מישהו/י? לפני 2 דקות
לא שכבתי עם אף אחד... היית במועדון? פפיי.. לפני השביתה לבשת חצאית? לפני חודש קנית בגד? יום ראשון אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום לחברה שלי
הקדישו לך שיר? חחחחחח לפני שבוע .. חברה שלי הקדישה לי את all about you
שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? 7:02
חחחח מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא שלי .. שהיא אמרה לי לקום
מה היה השיר הראשון ששמעת? with you - chris brown הצילצול שלי
מה אכלת? מסטיק
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אממ .. לא היה משהו מיוחד.. איזה כיתה את: י הבנאדם הכי יפה שראית: יש מלאא ... את חושבת שאת יפה? אממ .. לא ידעת חח אבל לא מכוערת
את חושבת שאת צבועה?
את חושבת שאת קנאית?
את חושבת שאת קרצייה?
קצת.. חחח את חושבת שאת עקשנית?
אאו הו ..
את אוהבת את עצמך? אממ .. נווו כן מה לא
בזבזנית או חסכנית? בזבזניתתת XDDDD בנאדם ש: שונא/ת: לא יודעת , לא נראה לי שיש אוהב/ת: יש הרבההה
מתגעגע/ת אליו: בת דודה שלי וחברה שלי
חסר לך: סבא
עושה לך טוב להיות איתו: חברות שלי ובני דודים שלי [: הכי מצחיק: בן דוד שלי הדפוק
הכי דפוק: נו בן דוד שלי הכי מוזר: איזה אח שאני כל הזמן רואה בבוקר .. על אופניים תחברו את
עם
ושיע ארוך .. ככה הוא נראה הכי כיף לדבר איתו: ידיד שלי

יש לך פלאפון?
למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחברה שלי איזה צלצול יש לך? with you של כריס בראון הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מק'
את רוצה להיות זמרת? בטח עם הקול של
את רוצה להיות שחקנית? אולי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כן כן

אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? ברור איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה עוד חח אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה מיליון ? בשביל כל התוכניות שלי אני צריכה לפחות 90 מיליון
פורום אהוב: מקפליי
באיזה פורומים את כותבת: רק זה חח יש לך חברים בפורומים? אמ .. אני לא ממש מכירה .. :-\ מי האדם האחרון שדיברת איתו? ידיד שלי

מה את עושה עכשיו? עונה של השאלון הזה .. חח את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? won`t let you fall של פרגי מה הסרט האחרון שראית? ג'ונו מה התוכנית האחרונה שראית? דרייק וג'וש
מה הדיסק האחרון ששמעת? GH מה החלום שלך? לראות את מק'
האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות