הקרנה פרטית מ
אנשים

butbut

New member
../images/Emo126.gif../images/Emo126.gifהבן-אלף עשה הכול מודגש!!!!!!!!!!!!!

חרע. XD ><" טוב בא לי עוד תמונה=] אני על המנורהXDD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חחחחח שתינו שמנות ../images/Emo67.gif

שלא מוכנות לוותר על אוכל
--> תמיד היא עושה לי חשק לעוגה ):
-->נמנמ מקדונדלס.
--> רררררררררר. וכו' וכו' D: ואת ממש דומה לליטל בתמונה
חשבתי שזאת היא! |: זה מוזר. את אוהבת חזירים!!!!!!!!!!11
אעאעא. בחירה טובה.D:

butbut

New member
../images/Emo126.gifכעעע אני אוהתב חזירים מכיתה ו'..XD אבא

שלי אמר שלחתונה שלי הוא קונה לי חזיר במתנה- כדי שאני אגדל אותו בבית שלי. ובדרך כלל הוא מקיים הבטחות, אני פוחדת שהוא רציניXD
נאממ...אני יודעת יצאתי דומה לה רק בתמונה הזאתXDD LOL

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDD קוראים לזה כובע רחצה! ../images/Emo6.gif

שלא יהרס הפן [או במקרה שלי - ידהה הצבע הורוד ><"] כוסיט שכמותך, תעשי לי שבט

butbut

New member
../images/Emo126.gifכן כן!! כובע רחצה- גיליתישזה ממש סקסי

XD תמיד אני בוחנת את עצמי איתו במראה ואז מורידה LOL יש גומיות בעולם, ואת ה"טלפון" של הדוש\טוש...כול אחד ואיך שהוא קורא לנחש הברזל הזה. LOL נאמ...בואי נתחיל בפריקון?..ואז נעבור לשבט

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifאניווי אפחת לא תקרא ....

שם: יעל תאריך לידה: 19.10 מקום מגורים: מה זה משנה
><" שיר אהוב: עכשיו עכשיו עכשיו עכשיו זה או help של מק' או i wanna hold you או איגנורנס ><" סרט אהוב: קינג קונג ? תוכנית טלוויזיה אהובה: לא מדהימה או דרייק וג'וש זמר אהוב: דני ג'ונס+ טום פלטצ'ר זמרת אהובה: ממ אין ... יום אהוב בשבוע: ראשון דיסק אהוב: וונדרלנד תאריך אהוב: 19.10 , 20.6 [לא עכשיו, בגלל השביתה ...] האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? לא האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? לא האם אי פעם נשבר לך הלב? לא נראלי ... האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? טו מאצ' האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? טו מאצ' האם אי פעם בכית על מישהו? מה זאת אומרת
האם אי פעם בכית על מישהי? מה זאת אומרת
האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן בטח ... האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? לחברות ומשפחה כן האם אי פעם שיקרת? יאפ יש\אין חבר: אין גובה: 1.50 ומשהו
מידת נעלים: 39 פריסינג: נופ קעקועים: נופ ב24 שעות האחרונות בכית? לא נראלי- נ ד י ר
ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא, מי רוצה לקבל ממני חיבוק בכלל? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? בערך ? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? לא ... אולי רק בדני הדבר שהכי קשה לך איתו: טו מאצ' מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? טו מאצ' האדם האחרון שהתקשר אלי- אבא [?] מי חשבתם ... האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: חברה [קוראים לה יעל] המקום האחרון שהייתי בו: תנועה[צופים] הסטיה שלי היא: שוקולד הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- אוכל תכונה טובה שלי: אמ.. נחמדה ? תכונה רעה שלי: קנאית, דוחפית האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום?
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? בערך עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? יש מצב.. לא זוכרת האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? יש מצב אכלת משהו לא כשר?לא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא בכוונה ... אבל שברתי פעם שני דברים לא באותו זמן אבל באותה הדקה הפרת הבטחה שהבטחת? לא נראלי השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? סגול בהיר באיזה בושם אתה משתמש? more amor אתה אוהב לענוד תכשיטים? לפעמים מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? טו מאצ' באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? לא יודעת מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני 50 שנה, אני זוכרת את זה כאילו זה היה אתמול [יא רייט] חיבקת מישהו/י? אתמול/ שלשום מישהו/י חיבק/ה אותך? לפני 50 שנה, אני זוכרת את זה כאילו זה היה אתמול [יא רייט] עישנת? אפעם שתית משקה אלכוהולי? אפעם השתכרת? אפעם שכבת עם מישהו/י? אפעם היית במועדון? לפני שנה/שנתיים לבשת חצאית? לפנני חצי שנה בערך קנית בגד? לפני חודש חודשיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול? הקדישו לך שיר? לפני 50 שנה, אני זוכרת את זה כאילו זה היה אתמול [יא רייט] שיפרו לך את המצברוח? ראה תשובה למעלה. היום: באיזו שעה התעוררת? 7:3 מה/מי העיר אותך? אחותי מה היה הדבר הראשון שאמרת? "בסדר" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "יעל, קומי, 7:30" מה היה השיר הראשון ששמעת? prussere של פארמור נראלי מה אכלת? פיתה עם שוקולד איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ימי הולדת של חברות וחברה אחת ממש מגעילה איזה כיתה את: ח' הבנאדם הכי יפה שראית: טו מאצ' את חושבת שאת יפה? אני מעדיפה לא לענות על זה. את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? טו מאצ' את חושבת שאת קרצייה? כן את חושבת שאת עקשנית? טו מאצ' את אוהבת את עצמך? כן................ בזבזנית או חסכנית? באצע בנאדם ש: שונא/ת: טו מאצ' !!! אבל עכשיו, יןתר מאי פעם אני שונאת ילדה אחת כ"כ שנשבעת לכן הייתי עושה הכל כדי להרוג אותה, הכל! אוהב/ת: יש הרבה ... משפחה, מקפליי, וכמה חברות ... מתגעגע/ת אליו: אין לי למי להתגעגע חסר לך: חברה אחת שנסעה לשליחות וחזרה פקאצה של החיים ובהתחלה היינו חברות ממש טובות והיא לא שמה עליי עכשיו ... אפילו היי היא לא אומרת לי כאילו בחיים לא דיברנו... עושה לך טוב להיות איתו: עלמה :) הכי מצחיק: חברה שקוראים לה קרן הכי דפוק: טו מאצ' הכי מוזר: טו מאצ' הכי כיף לדבר איתו: עלמה :) יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא + אבא נראלי ... איזה צלצול יש לך? של מסודרים הקול הכי יפה ששמעת? דני אני חושבת ... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מקפליי את רוצה להיות זמרת? לא! את רוצה להיות שחקנית? לא! אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא! אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן.................................. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן! איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? לא חסר פורום אהוב: מקפליי אפקורס באיזה פורומים את כותבת: מקפליי ושל הכיתה שלנו XD יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? יעל חברה שלי מה את עושה עכשיו? עוןנה על השאלון ומתכתבת באייסיקיו את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? כלום מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת... מה התוכנית האחרונה שראית? בובספוג מה הדיסק האחרון ששמעת? מושן נראלי מה החלום שלך? לפגוש את מקפליי, להיות ילדה לא-בלתי-נראית ועוד כמה... האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נראלי ... נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית?לא אני יודעת שזה יבש, אין לי ממש מצברוח ><"

butbut

New member
../images/Emo126.gifלמה לפני 50 שנה?????????????????????????

אני חיבקתי אותך בדיוק לפני חצי שנה נראה לי...או פחותXDD

butbut

New member
../images/Emo126.gifלא נכון../images/Emo70.gifבנות כאן יכולות להעיד שהחיבוקי

ם שלי מאוד מוחצים ומאוד חמים ואוהביםXDDD
נאממ..גם אותך חיבקתי חזק=] LOL

TomiSh XD

New member
לא שמישהי תקרא .. אבל משעמם לי PP;

שם: תומי \ תום :] תאריך לידה: 17.9.92 מקום מגורים: מזכרת בתיה שיר אהוב: אממ .. יש מלאא .. סרט אהוב: סיור סינדרלה , טיטאניק , 50 דייטים ראשונים .. ועוד הרבה [; תוכנית טלוויזיה אהובה: הישרדות , או סי , פלקון ביץ' זמר אהוב: טיילר הילטון
זמרת אהובה: כריסטינה אגילרה יום אהוב בשבוע: שישי
דיסק אהוב: וונדרלנד
תאריך אהוב: 17.9 נו מה ..
האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם לקחת סמים?
האם אי פעם עברת על החוק?
אני ילדה טובה
האם אי פעם נשבר לך הלב?
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
טחח מלא פעמים .. האם אי פעם בכית על מישהו?
האם אי פעם בכית על מישהי?
שחברה שלי עברה )): האם אי פעם שברת למישהו את הלב?
חח לפני כמה ימים .. מסכן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
האם אי פעם שיקרת?
ברור חחח יש\אין חבר: אין גובה: 1.65 מידת נעלים: 38/9 פריסינג: 2 באוזן ימין אחד בשמאל ובטבור [: קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? ממ.. לא נראה לי .. ב24 שעות האחרונות צחקת?
מללללא
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
עם אחותי המעצבנת ב24 שעות האחרונות קנית משהו?
בימים אלו אתה מאוהב?
הדבר שהכי קשה לך איתו: ממ.. לא יודעת \: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אני .. טוב לי ככה
האדם האחרון שהתקשר אלי- חברה האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: בת דודה שלי המקום האחרון שהייתי בו: במיקלחת הסטיה שלי היא: אממ .. יש הרבה
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- משפחה
תכונה טובה שלי: ואי יש הרבה .. חח סתם אממ .. מקשיבה [?] תכונה רעה שלי: מתעצבנת מהר
האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?
האם צחקת על מישהו בעל מום?
נו מה כולם צוחקים .. רק לא אומרים את זה XDD האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?
ברורר חח עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?
תרמת פעם לקבצן?
האם גנבת משהו במכולת?
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?
החיים של המשפחה שלי אכלת משהו לא כשר?
אתה שומר כשרות?
שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?
חחח שניסיתי לעצבן את אמא
הפרת הבטחה שהבטחת?
חח השתכרת עד אבדן חושים?
מה צבע החדר שלך? קרם .. עוד כמה זמן סגול (אולי עם כסף ) באיזה בושם אתה משתמש? 212 סקסי
, אמור אמור אתה אוהב לענוד תכשיטים?
ברוור
מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? הרגתי נמלה .. חח ססתם אממ .. לא זוכרת עשיתי הרבה
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? שמוכנים .. אבל לא מוקדם מידי מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני חודש ..פחות חח חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? מזמן ... שתית משקה אלכוהולי? מזמןןן חח בשבת חתן של אחי
השתכרת? לא השתכתי .. שכבת עם מישהו/י? לפני 2 דקות
לא שכבתי עם אף אחד... היית במועדון? פפיי.. לפני השביתה לבשת חצאית? לפני חודש קנית בגד? יום ראשון אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום לחברה שלי
הקדישו לך שיר? חחחחחח לפני שבוע .. חברה שלי הקדישה לי את all about you
שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? 7:02
חחחח מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא שלי .. שהיא אמרה לי לקום
מה היה השיר הראשון ששמעת? with you - chris brown הצילצול שלי
מה אכלת? מסטיק
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אממ .. לא היה משהו מיוחד.. איזה כיתה את: י הבנאדם הכי יפה שראית: יש מלאא ... את חושבת שאת יפה? אממ .. לא ידעת חח אבל לא מכוערת
את חושבת שאת צבועה?
את חושבת שאת קנאית?
את חושבת שאת קרצייה?
קצת.. חחח את חושבת שאת עקשנית?
אאו הו ..
את אוהבת את עצמך? אממ .. נווו כן מה לא
בזבזנית או חסכנית? בזבזניתתת XDDDD בנאדם ש: שונא/ת: לא יודעת , לא נראה לי שיש אוהב/ת: יש הרבההה
מתגעגע/ת אליו: בת דודה שלי וחברה שלי
חסר לך: סבא
עושה לך טוב להיות איתו: חברות שלי ובני דודים שלי [: הכי מצחיק: בן דוד שלי הדפוק
הכי דפוק: נו בן דוד שלי הכי מוזר: איזה אח שאני כל הזמן רואה בבוקר .. על אופניים תחברו את
עם
ושיע ארוך .. ככה הוא נראה הכי כיף לדבר איתו: ידיד שלי :) יש לך פלאפון?
למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחברה שלי איזה צלצול יש לך? with you של כריס בראון הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מק'
את רוצה להיות זמרת? בטח עם הקול של
את רוצה להיות שחקנית? אולי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כן כן :) אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? ברור איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה עוד חח אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה מיליון ? בשביל כל התוכניות שלי אני צריכה לפחות 90 מיליון
פורום אהוב: מקפליי
באיזה פורומים את כותבת: רק זה חח יש לך חברים בפורומים? אמ .. אני לא ממש מכירה .. :-\ מי האדם האחרון שדיברת איתו? ידיד שלי :) מה את עושה עכשיו? עונה של השאלון הזה .. חח את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? won`t let you fall של פרגי מה הסרט האחרון שראית? ג'ונו מה התוכנית האחרונה שראית? דרייק וג'וש
מה הדיסק האחרון ששמעת? GH מה החלום שלך? לראות את מק'
האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות

lovemcfly2

New member
השאלון שלי.. -בדיליי מטורףףף ../images/Emo122.gif

שם:נועם תאריך לידה:20.03.93 או כ"ז באדר.. מקום מגורים:גב"ש שיר אהוב:i wanna hold you סרט אהוב:just my luck -רק בגלל מקפליי, לינדזי היא ביץץ'
תוכנית טלוויזיה אהובה:ארץ נהדרת זמר אהוב:דני ג'ונס זמרת אהובה:איימי לי מאוונסנס יום אהוב בשבוע:רביעי - מסיימים מוקדם... דיסק אהוב:כל הדיסקים של מקפליי תאריך אהוב:02.03 דני נולד... האם אי פעם עישנת?לא האם אי פעם שתית אלכוהול?כן בטעוותת...
האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?לא האם אי פעם נשבר לך הלב?כןן...
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן... האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן - יותר מידי פעמים
האם אי פעם בכית על מישהו?כן... על טולטול אחשלי.. האם אי פעם בכית על מישהי?כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לודעת.. מקווה שלא
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת?אממ.. כן.. יש\אין חבר:אין חבר יש שידוך... XD גובה: בבקשה לא לצחוק עליי... מטר ארבעים ומשו.. מידת נעלים:לא לצחוק עליי |שוב| 32 פריסינג:אין קעקועים:אין ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן המווןן אנשיםם.. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כןן.. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כן קליק...
מכורה לצ'וקולד... בימים אלו אתה מאוהב?כן...
ולא בכוכב רוק... הדבר שהכי קשה לך איתו:אהבה
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?|צונזר|/ דני ג'ונסס...
האדם האחרון שהתקשר אלי-חברה האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:אממ.. אין לי איסי המקום האחרון שהייתי בו:בחדר שלי... הסטיה שלי היא:נקיון.. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-אמ... משפחה, חברות, הפורום... תכונה טובה שלי:חייכנית תכונה רעה שלי:עצבנית ועקשנית האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא האם צחקת על מישהו בעל מום?כןן.. מישי מסוממת באה אליי והתחילה לצעוק עליי "גם כשהיית ילדה קטנה היית טיפשה אבל עכשיו שאת זקנה אני מכבדת אותך" לא יכלתי להרגע במשך חצי שעה...
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? סבתא זה נקרא?! תרמת פעם לקבצן? כן...
האם גנבת משהו במכולת?לא חס וחלילה! יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? המשפחה שלי ומקפליי
אכלת משהו לא כשר? לא! חס וחלילה (מזה השאלות האלה?! אתה שומר כשרות? כן...
שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? אממ... כן...
הפרת הבטחה שהבטחת? כן..
השתכרת עד אבדן חושים? לא
מה צבע החדר שלך? כתום באיזה בושם אתה משתמש? 212, מורגן, אטרנטי מומנט של קלווין קליין , אונלי של גי'בנשי..
אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? שברתי לאחותי שן באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? אחרי החתונהה! |אהמ..אהמ..|
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?לא התנשקתי... וגם לא בא לי כ"כ להחליף רוק עם מישהו...
חיבקת מישהו/י? לפני חמש דק' מישהו/י חיבק/ה אותך? לפני חמש דק' עישנת?אף פעםם.. שתית משקה אלכוהולי? בחתונה של דודה שלי.. השתכרת?בליל הסדר כשהייתי בת 7 שכבת עם מישהו/י?אף פעםםם!!
היית במועדון? בבת מצווה של בת דודה שלי... נראלי קוראים לו האומן 17... הוא איפשהו בת"א..
לבשת חצאית? עכשיו קנית בגד? שבוע שעבר... אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?היום הקדישו לך שיר?כן... אחותי השמיעה לי את "את מטומטמת" של מאשה
שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? 6:20 בבוקר...
מה/מי העיר אותך?התעוררתי לבד... מה היה הדבר הראשון שאמרת? בננות רקובות זה איכסה - אתן לא רוצות לדעת...
מה היה הדבר הראשון ששמעת? ציפור קרציה מצייצת
מה היה השיר הראשון ששמעת? it's all about you אחח... זה עשה לי את היום
מה אכלת? שתיתי קפה ואכלתי ביסקוויטים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?להספיק להסעה איזה כיתה את: ט' הבנאדם הכי יפה שראית:הסתכלתי במראה..סתםם.. דני ג'ונס...
את חושבת שאת יפה? אמ.. לא!
את חושבת שאת צבועה? לא.. את חושבת שאת קנאית?כן את חושבת שאת קרצייה? כן את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? קצת... בזבזנית או חסכנית? חסכנית בנאדם ש: שונא/ת: החברה הכי טובה שלי לשעבר... אוהב/ת:אימאבא ו |צונזר| מתגעגע/ת אליו:|צונזר| חסר לך:אמ... שאלה מסובכת
עושה לך טוב להיות איתו: רויי..(מיי BFF) הכי מצחיק: דניאל (חברה שלי מהבצפר...)
הכי דפוק: המורה שלי למתמטיקה
הכי מוזר:דאגי פוינטר הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון?כן
למי אתה מתקשר הכי הרבה?רווייי.. איזה צלצול יש לך? אין לי מושג הפלא שלי תמיד על שקט
הקול הכי יפה ששמעת? מקפליי... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? כחול
את רוצה להיות זמרת? לא... אולי בלהקה אבל לא סולנית (יש לי קול של קרפדה..)
את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?תלויי... אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כן
איפה את רוצה פירסינג? כן... בשפה ובאף
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?תורמת ונותנת להורים שלי בתור תודה על כל השניםם... פורום אהוב:1238
באיזה פורומים את כותבת:מקפליי יש לך חברים בפורומים? כןן... אני מתה על כל אחת ואחת מכן... (באופן אישי)
מי האדם האחרון שדיברת איתו? אימא מה את עושה עכשיו? עונה לשאלון הזה... את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן מה את/ה שומע/ת? i hate everything about you של three days grace
מה הסרט האחרון שראית? יומני האומנת מה התוכנית האחרונה שראית? השבט...
מה הדיסק האחרון ששמעת? three cheers for sweet revang של mcr מה החלום שלך?לפגוש את מקפליי האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כן המון פעמייםם..
רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כן
שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כל הזמן...
בנית טירה מחול?כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?כןן.. (יאיי לי אני אמיצה XDD)
היית בחקירה משטרתית?לא חחח... שאלון גנוב

miss dance10

New member
../images/Emo207.gifבטח חלקכן מכירות אבל רק היום גיליתי את

זה וזה פשוט קורעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=HLOvgjnlDk0

O0NoNi0O

New member
../images/Emo207.gif מדבקות שמנות כאלה של מקפליי בTOTP

אמ..עשיתי מנוי והיום קיבלתי [בזכות שיר ונסטיה הנסגדותD:] ואמ..יש שם מדבקות של קמפליי ורכילות על דני חהחה אז אני סתם מודיעה כדי שאם תרצו לקנות..=]

butbut

New member
../images/Emo126.gifמה כתוב ברכילויות?XD תמיד זה מעניין

אותי למרות שאח"כ אני אומרת לעצמי "זה בכלל לא מעניין" LOL

למעלה