הקרנה פרטית מ
אנשים

butbut

New member
../images/Emo126.gifהחיוך האופטימי הזה שלו!!!אךך../images/Emo99.gif

דיי כה בנות עם שיער יפהההההה...><" קעקע.

o R it

New member
../images/Emo207.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שאלה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היי..=]אממ בעבר הייתי נכנסת לכאן הרבה ומתעדכנת מכל מיני דברים=] קיצור מלא זמן לא יצא לי להכנס אז אני אשמח אם תוכלו לעדכן אותי קצתXD אממ הם הוציאו עוד שירים אחרי THNL??(סביר להניח שכן חחח=] אז איזה?) אממ הם שינו תיסרוקות או משו בסגנון??ובכלל מה הולך איתם עכשיו??אה..וגם ראיתי כאן שהם הופיעו באוסטרליה..איפה בדיוק באוסטרליה??(אחותי פשוט נמצאת שם אז סתם מעניין אותי ^^ ) תודה!!

OneStepCloser

New member
לא יצא להם עוד שירים...

והם הופיעו בסידני. את יכולה לראות תמונות חדשוות שלהם בשירשור הזה [הודעה לפניך] והם מקליטים עכשיו ת'אלבום הרביעי שלהם, באוסטרליה חח

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif דווקא יש שירים, לא?

Don't Wake Me Up The Way You Make Me Feel ו... אם אני לא טועה, Ignorance גם יצא אחרי THNL, לא?

OneStepCloser

New member
אהה נכון חח שכחתי ../images/Emo6.gif

ואיגנורנס היה ביחד עם THNL כאילו, בסינגל.

rox love BSM

New member
ייצאו...

כאילו לא אחרי THNL באותו זמן בערך: The Way You Male Me Feel Ignornce של דאגס Don't Wake Me up

o R it

New member
חחחח אוקיי...סבבה תודה לשתיכן!!../images/Emo24.gif

בא למישי להעלות לי את זה דרך הסנדספייס??=]

o R it

New member
וואלה??חחחחח=]

מתי הם מוציאים את האלבום החדש?? ודייייי הם הופיעו בסידני?!?!אם רק הייתי במקום אחותי כ"כ הייתי הולכת להופעה שלהם!!!(היא נמצאת במלבורן שנה...והיא רק חזרה מסידני לא מזמן כ"כ לא פייר
) ותודה

Maddie

New member
../images/Emo207.gifחחחחזזזאאארתתתייי../images/Emo185.gif

שלום! חזרתי מטיול של 3 ימים במדבר יהודה
היה מאוד מאוד מאוד פאן! אני אתחיל מיום הראשון [ראשון
] ראשון קמתי ב-5 בבוקר, הגעתי לבית ספר בעשרה ל-7, ויצאנו בכלל ב-8 >< טיפשים
אחרי 3 שעות נסיעה ו-2 עצירות, הגענו למדבר יהודה, להרים מדהימים ביופיהם ובגובהם! קיבלנו מדריך בן 18 וחצי, כ"כ חתיך!!!!!
העונה לשם אבי
הוא ביקש מאיתנו לספר על הצלקות שלנו, ואני אמרתי שאין לי, והוא הבטיח לי שעד סוף הטיול - יהיה לי
חעחע לא קרה! הוא צחק גם כשבאתי עם מגפיים
לא עקב או משהו סתם מגפיים של אדידס, ובסוף הוא התפלא שהייתי יותר טובה מכל הבנים השמנים והעצלנים שלנו
עקפתי את כולם! דילגתי מעל אבנים, והיה כ"כ כיף!
אחרי זה עשינו עצירה באמצע, והוא עשה לנו הדגמה למדבר יהודה, הוא לקח ספוג במים ושפך על ערן, שהוא כאילו היה מישור החוף
אלמוג הייתה מדבר יהודה
שעליו אין מים, והוא גם שפך על ג'ניה, שלא זוכרת מה הוא היה. אחרי זה ערן לקח את הבקבוק ושפך על אבי
היה כ"כ מצחיק! ישנו באוהלים בדואיים חמודים כאלה
בלילה הראשון עשינו מדורה, והיה כ"כ קררררר! והבנות היו ממש מגעילות, לא מספיק אני חיכיתי למקלחת 45 דקות, היו בנות שנכנסו לשירותים וישר נכנסו למקלחות! וגם היו שם שעה!
הארוחת ערב הייתה חמודה ^^, והתה שלהם כזההה טעייים
שתיתי איזה 3 כוסות אותו לילה! אה, אגב, הבנים מצאו עקרב ענננננננננק אותו יום! ורועי עשה פרצופים של אוטיסט
שני נסענו למצדה, שם ירד עלינו קצת גשם, בהמשך הלכנו לעוד חלק במדבר, וסטינו מהמסלול עם אבי, והמורה לשל"ח והאחראי על הטיול צעק עליו שהוא לקח אותנו לשם, והייתם צריכים לראות איך כל הכיתה הגנה עליו
חמודים שכמותנו!
היה נוף מדהים! בערב עשו לנו משהו בדואי כזה ששכחתי איך קוראים לנו, סיפרו לנו על המסורת הבדואית, והגישו לנו תה וקפה, שהיו ממש טעימים. אני התפתלתי מפיפי! ועוד שתיתי
ובסוף, אני וסיגל רצצצצנוווו לשירותים כמו משוגעות! [אני עם השמיכת פרה שלי
] והשתחררנו
אחרי זה הייתה לנו מסייבהה! המורה לפיזיקה והמורה השני לשל"ח, אורי, רקדו כמו מטורפים! היה כ"כ כיף!!! אחרי זה התנחלנו בחלק של האוהל של הבנים, והיה מצחיק
היינו גם בקניון ערד, נכנסתי לטאוור רקורדס, אפילו את JML לא היה שם! יום שלישי בגלל שבלילה היו שיטפונות, אז ביטלו לנו חצי מהטיול! במקום לחזור ב-8 אנחנו נחזור מוקדם יותר, נסענו ליד ים המלח, הייתה לנו הליכה של שעה וחצי, בתוך נחל מדהים3> והבנים נכנסו עם תחתונים בקטע של אגם באמצע המפל, ואחר הילדים השמנים התחיל לקפוץ >< מחזה לא חביב במיוחד. אחרי זה עלינו עוד קצת וההיה מפל ענק, ולרגליו אגם יפהפה, אז ישבתי עם סיגל,טלי וג'ניה באחד הסלעים באגם, ואז המדריך שלי החתיך הצטרף
והשמיע לנו מוזיקה באמפי והרמקולים הקטנים שלו, וכשהוא הלך והשאיר את הרמקולים אצלנו, הוצאתי את האמפי שלי ושמענו מקפליי D: ג'ניה התלהב מהם והוא אמר שהם ממש טובים
המשימה הושלמה
עוד ילד נדבק במקמחלת מקפליי. אחרי זה אבי אמר שהייתי יותר פאייטרית מהבנים
יאייי ^^ כשהוא הלך התחלנו לשיר לו "אבי המדריך, גם יפה וגם חתיך" שיר כאפות
אבל הוא התלהב
הוא היה ממש חמוד! נ.ב בבקרים אני וסיגל התחלנו להגיד לכל בנאדם שני בוקר טוב
כמו מסוממות נראנו
באוטובוס, מישהו אכל משהו לא טוב, והוא פלט נאדים מסריחים! כעת, אני זזה לישון כי בלילות היה קפוא! וישנתי בשק שינה לא נוח במיוחד, ודי התגעגעתי למיטה. אז לילה טוב לכם

RAVeN 57

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo209.gifמאדי!@#$%&

סחתן על החפירה
נשמע שהיה לך כיף

RAVEN 175

New member
../images/Emo60.gifאני? רעה? מה פתאום! [יש סיליט!]

XDDDD אני שוב משעשעת את עצמי

TomiSh XD

New member
../images/Emo13.gif

יפהה לך חח היה לך כיף אהה ? [[: לי יש תטיול הזה שבוע הבא .. אבל יהיה רק יומיים (מזללללל איך אני ישן בלי המיטה שלי ?
) אבל ביום הראשון לוקחים אותנו לכנסת להביא לנו תתעודות זהות .. איזה כאפות
אאה .. והבנים והבנות באותו אוהל ?

Maddie

New member
היה מאווווד כיף../images/Emo99.gif../images/Emo185.gif

יאאא לא רציתי לחזורר
עד כדי כך! כן, אבל יש הפרדה, למרות שהיו כמה בנים שישנו בחלק של הבנות באוהל
אולי הם צריכים לספר לנו משהו?

../images/Emo207.gifדני ואוליביה+תמונה חדשה של דאגי ולואיז

אוקיי אני קודם כל אפתח בזה שזה באמת דברים ששמעתי ממקורות די מוסמכים וכל אחת יכולה לקבל את זה איך שהיא רוצה כי אני יודעת שיש כאלה שלא אוהבים שנדחפים לחיים של הבנים אבל יש כאלה שזה כן מעניין אותן אז בשבילין(אני אחת מהן..
) אוקיי אז ככה-לאחרונה רצו הרבה שמועות על ככה שדני ואוליביה עומדים להתחתן/נפרדו/שדני התאהב במישהי אחרת ושאוליביה לא מתכוונת להגיע לאוסטרליה וכל מיני דברים כאלה.. אז יש הרבה פרטים חדשים על כל הדברים האלה אז שימו לב-אני הופתעתי מהדברים...
דני ואוליביה מאוד ביחד ואוליביה הגיעה לאוסטרליה למרות כל השמועות
מקורות שמאוד קרובים לשניהם אומרים שהיחסים שלהם מאוד ON-OFF שכזה ושהם כל הזמן נפרדים וחוזרים ושאוליביה טסה לאוסטרליה בשביל לנסות לפתור את הבעיות שנוצרו להם...
דני ואוליביה אומנם חזרו בזמן מסיבת האלווין של טום כמו שראינו בתמונות אבל-הם נפרדו שוב אחר כך וחזרו אחד לשנייה בזמן חג המולד... אוקיי עכשיו הסיבה לכך שדני ואוליביה הם ON ו-OFF היא סיבה שנורא הפתיעה אותי שימו לב- זוכרות את פסטיבל V?שראינו משם תמונות של טום וג'יאוונה,את הארי ואת איזה ואת דאגי לבד(כי הוא היה רווק באותו הזמן) ודני שהיה לבד..אז הסיבה לכך היא שהוא ואוליביה רבו בזמן הפסטיבל... שואלות למה?תקבלו תשובה- קנדרה(האקסית של דני)הייתה שם ודני רצה לראות אותה ואוליביה לא רצתה שהוא ייפגש איתה אז דני ואוליביה התווכחו שמה ומה אדון ג'ונס עשה?לקח לה את כרטיס הגישה V.I.P שלה ככה שהיא הייתה צריכה לצאת משם כי לא היה לה אישור להישאר שם והוא הלך לפגוש את קנדרה...!! אוקיי ועכשיו לתמונה של דאגי ולואיז שדרך אגב עדיין לא הגיעה לאוסטרליה אבל היא ממש בדרכה לשם- אינ חייבת לציין שהתמונה לא כזאתי ברורה כי יש עלייה כל מיני כתוביות(מה חדש באמת...) אבל הם כאלהה חמודיםם
בנות,החדשות האלה הן באמת בשבילכן כי סתם רציתי שהמעריצות של דני ידעו מה קורה איתו וזה ואולי יבינו למה הוא היה נראה כזה מוזר לאחרונה ואפשר לקשר את זה לכל מה שכתבתי למעלה..עשיתי את זה באמת מאהבה ואתן יכולות לקבל את זה איך שאתן רוצות...

למעלה