אע... הדוליביה האלה 2 כאפות
V Vansi McDorky New member 25/2/08 #177 ../images/Emo210.gifאע... הדוליביה האלה 2 כאפות../images/Emo69.gif
ג גילולית New member 25/2/08 #178 ../images/Emo205.gifתודה../images/Emo24.gifאבל הקטע של נצלש זה לנצל שרשור ואת פותחת שרשור חדש, אז בפעם הבאה תנצלשי כי זה לא משהו שצריך לפתוח בשבילו הודעה חדשה תודה על החדשות
../images/Emo205.gifתודה../images/Emo24.gifאבל הקטע של נצלש זה לנצל שרשור ואת פותחת שרשור חדש, אז בפעם הבאה תנצלשי כי זה לא משהו שצריך לפתוח בשבילו הודעה חדשה תודה על החדשות
R rox love BSM New member 26/2/08 #204 XD אממ אין לי מושג דאגי והמוזריות שלו לכי תדעי למה הם עשו את זהXD
S sweet shir New member 26/2/08 #255 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אשכרהXDDDDD אולי זה משחק סקס מוזר או משהו. אולי היא התחפשה ללטאה כי זה עושה לו את זה?! ~אממ כן, אני אעצור עכשיו. )
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אשכרהXDDDDD אולי זה משחק סקס מוזר או משהו. אולי היא התחפשה ללטאה כי זה עושה לו את זה?! ~אממ כן, אני אעצור עכשיו. )
P purple floyd New member 26/2/08 #276 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם זה נכון אני לא יהיה מופתעת! ס'פריק הדאגוש הזה
B baril New member 26/2/08 #282 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDD שיתחפש למוח|גבות| המבינות יבינו
L Lex 1 New member 26/2/08 #286 ../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אני גם רוצה להבין.. ../images/Emo7.gif
P purple floyd New member 27/2/08 #386 ולא סתם מוח! מוח של לטאה! XDDDDDDDDDDDDDDD ~מקווה שהתכוונת לזה~ באונה אנחנו צריכות לכתוב בנוסח פורים!
ולא סתם מוח! מוח של לטאה! XDDDDDDDDDDDDDDD ~מקווה שהתכוונת לזה~ באונה אנחנו צריכות לכתוב בנוסח פורים!
B baril New member 27/2/08 #413 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבטח שהתכוונתי לזהXDDD וואי אשכרה חייבים ישלי רעיון לתחפושת D: ~אהמליצןאהמ~
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבטח שהתכוונתי לזהXDDD וואי אשכרה חייבים ישלי רעיון לתחפושת D: ~אהמליצןאהמ~
B butbut New member 25/2/08 #181 ../images/Emo126.gifאני מקווה שזה לא נכון-אני מעדיפה שהוא יהיה עם אולי' ויהיה מאושר:]
B butbut New member 25/2/08 #182 ../images/Emo126.gifאע שאר התגובה נמחקה!! ><". נאממ...רציתי לומר לך תודה- ושעכשיו נאני באמת מבינ מה פשר התמונות הממורמרותך של דני. XDD הוא באמת היה "דאון" בכמה חודשים האחרונים.
../images/Emo126.gifאע שאר התגובה נמחקה!! ><". נאממ...רציתי לומר לך תודה- ושעכשיו נאני באמת מבינ מה פשר התמונות הממורמרותך של דני. XDD הוא באמת היה "דאון" בכמה חודשים האחרונים.
C Crazy Little bar New member 26/2/08 #198 גם אני מקווה בגל זאת הוא גם בן אדם עם כל הפרסום שמסביבו גם לו מגיע להיות מאושר ולהיות נאהב! כמו כל אדם אחר בעולם...
גם אני מקווה בגל זאת הוא גם בן אדם עם כל הפרסום שמסביבו גם לו מגיע להיות מאושר ולהיות נאהב! כמו כל אדם אחר בעולם...