חברי הפורום היקרים

../images/Emo142.gifחברי הפורום היקרים../images/Emo142.gif

ערב טוב ושנה טובה לכולם
אז מה קורה אתכם? אתכן? אני רואה שהפורום לא במצב טוב. המצב חרא בואו נקרא לילד בשמו. הפורום הוא לא פורום, הפורום הגיעה לרמה נמוכה כל כך שמגעיל להיות פה. הפורום מזכיר גנון ילדים בני 4 גג 4 וחצי. אני רק עוקב/ת אחריכם-ואני מה זה מאוכזב/ת!!! כאלו דברים מפגרים רצים פה, ממש בושה! ז ו ו ע ה במילה אחת. יש פה הרבה אנשים שמדברים בשפה מגעילה ודוחה ,שאני לא יודע/ת למה הם עדיין לא חסומים או למה לא נמחקות ההודעות. אין פה כבוד מינימלי לחברי הפורום. יש גם פה סגידה לא מוגבלת לשדרנים, תרגיעו ותתפלאו הם בני אדם והם כמונו. והאווירה פה בכלל לא נעימה,די דוחה למען האמת. ואת זה לא רק אני חושב/ת!! יש הרבה שסוברים ככה!!!! אז שקלו מילים, תנו את הכבוד המגיע לכל אדם ותהנו מהאזנה! זהות בדויה 47

b o n c h

New member
כמה תגובות להודעה....

קודם כל שנה טובה גם לך!!! אז ככה, אני ארשום לך בלשון זכר כי אין לי מושג מה אתה אז תסלח לי מראש. 1. אין פה שום סגידה, הכל בהומור (לפחות מבחינת חלקנו), כולנו יודעים שהם בני-אדם. 2. עדיף לא להאשים בהשמצות או שפה מגעילה שנכתבת ע"י חברי הפורום לפני שיודעים את כל העובדות וכן אני מדברת גם על מסרים שנשלחים כאן ולא כולם יודעים מה תוכנם. המורה שלי פעם אמרה לנו (לכתה) משפט מאוד נכון "נאה דורש נאה מקיים", אני פועלת לפיו. 3. אני חושבת שהפורום דווקא מתנהל בצורה נחמדה, הומוריסטית, נעימה וקלילה ואין צורך לחסום משתמשים או למחוק כל הודעה והודעה שנכתבת פה, גם אם היא לא לרוח כולם. שיהיה לך שבוע טוב !!!!(אפשר כבר להגיד) 4.

האם יש פה שפה יפה?

ואם זה בצורת הומור, אז סלחי לי נעמה- ההומור לא משהו ממש גרוע הייתי אומר/ת! ונכון שיש את המסרים, אבל אני רואה מה שכולם רואים ולא רואה דרך המסרים ואני מדבר/ת על העובדות על פני הפורום. הפורום מתנהל בצורה נחמדה? אפשר להתווכח על זה, אבל אני לא בקטע של ויכוחים.

RJlake

New member
בלי להשמע בוטה מדי אבל

מי אתה בדיוק?
נשמע לי קצת פחדני לבוא לפה ולבקר אותנו ואת ההנהלה בעילום שם...

b o n c h

New member
אני לא חושבת

שאתה יכול לבקר רק את הצדדים הלא טובים שאתה רואה פה כי יש פה דברים מאוד יפים. לא צריך לראות תמיד הכל שחור, אם תסתכל באמת בכל הפורום, תראה שיש פה יותר טוב ויפה מ"רע"

נכון, אבל בכל טוב יש גם רע

ואת הרע רצוי לעקור(זה נשמע אכזרי) או לחסום או למחוק. אבל נעמה ונועם אתן לא מסכימות איתי?נעים לכן בפורום? כי לא כל כך.

b o n c h

New member
מצטערת שאני מציפה, אבל

כל רגע עולה לי עוד משהו להגיד ששכחתי..... אני לא חושבת שלחסום או למחוק זה הפיתרון, נכון שלמחוק לפעמים צריך, אבל לחסום? אז כל אחד יכול לפתוח משתמש חדש, זה לא ממש עוזר.. לכולם יש זכות דיבור והבעה וכל אחד יכול לרשום מה שהוא רוצה, זה פורום אחרי הכל וזאת מטרתו, עד גבול הטעם הטוב כמובן ולא זכור לי שהיו פה איומי רצח או משהו נוראי כ"כ.... ואל תתפוס אותי במילה כי אני גם לא חושבת שהכל פה כ"כ טהור ויפה, אבל אין מה לעשות, כולנו בני אדם וכל אחד שונה ולכל אחד דעה שונה וכל אחד רושם את דעתו, גם אם היא טובה וגם אם לא.

אבל לא נעשה דבר כדי להפסיק את זה

וזאת הבעיה שמפריעה לי. אני לא ארחיב יותר מידי אבל יש הרבה דרעכים לעשות שינוי קטן.

chen010189

New member
מה רע בלהציע אותן? :)

זה לא שאנשים באים לעשות דווקא כדי לגרום לאווירה לא טובה אם יש דרכים שיכולות לעזור, אז למה לא?

RJlake

New member
מוזר אני פה עוד מהקומונה

וממש לא זכורות לי הודעות שלך...

RJlake

New member
אני יודעת פשוט ציינתי שכיוון ואני

פה עוד מאז ולא ראיתי שום תגובה גם לא בפורום זה מפתיע אותי

אני עשיתי את התפזורות../images/Emo6.gif

ופעם אחת פתחתי את המצעד בהשבועי עם הסביונים
ועוד כמה הודעות פה ושם, והכל בכינוי הזה. בכינוי האחר עשיתי טיפה יותר הודעות.

למעלה