חברי הפורום היקרים

ההומור שלך פוגע

אני אישית מנסה לא לקחחת ברצינות, אבל יש בטח שלא רואים את זה יפה. מה שכן יש את השרשורים הטובים והנחמדים, אבל יש גם הרבה כאלו שאיבדו את מטרת הפורום, את הכייף והנאה.

ShukyD

New member
כן אז מאלו אנחנו מנסים להמנע

וזה שאת לא מעריכה או מבינה את ההומור שלי - פוגע אני נעלב מזה שאת נפגעת מההומור שלי הכל נאמר בצחוק, בסך הכל.. שומדבר לא בא במטרה לפגוע בך אני לא מכיר אותך מספיק בשביל לרצות \ להצליח לפגוע בך.. אולי את מחפשת סיבות להיות פגועה, החסכים שלך הם החסכים שלך, אבל אני לא רואה סיבה אחרת להפגע מזה.. מה אני? בסך הכל בנאדם, בדיוק כמוך.. אז מי אומר שדווקא מה שאני אומר זה נכון ומה שאחרים אומרים זה לא? את החלטת, מחפשת דרכים להפגע.. אולי תצאי מהסרט הזה ותביני שלא כל דבר שאומרים הוא כל כך נורא או בכלל מחוייב למציאות.

חן

זה את חן בבקשה תעני לי ותגידי לי עם את ניסית לחקות אותי שאת כתבת שסגידה לשדרנים אני מבקש שתפסיקי עם כן

tkuihehr

New member
אני גם שונא את כל זה

וגם שרשורים כאלה, אוקיי זהות בדויה, לא אמרת שתעזור לפורום? שרשור כזה עוזר לפורום, תגיד לי לעזאזל איך? חוץ מלהרוס לי כאן את המצב רוח מלקרוא את השרשור הזה [שאגב הפסקתי באמצע], לא עשית כאן כלום... אז תחזור למקום שממנו באת, ותן לנו לייצר את המריבות שלנו לבד, אין לנו כוח לעוד אחד לריב איתו... לא שאני נגדך בכללי, אתה סבבה, רק שהשרשור הזה הרגיז אותי מאוד <ההודעה מנוסחת בלשון זכר אך מיועדת לגברים ונשים כאחד>

אלון

תראה לעזור לעזור אני לא יכול/ה. אני רק הארתי את העיינים שלכם, ולשים את הקלפים על השולחן ולראות אם יש כמוני שחושבים ככה,כנראה שלא ונעים לרובכם להיות בשרשורים כאלו. היחידה שיכולה ליישם משהו זאת המנהלת ואנחנו יכולים רק להקטין את מה שהזכרתי.

limors2

Active member
שלום../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

ואני אתייחס אלייך בלשון נקבה, כי ככה בא לי
בתגובה כללית לכל מה שאמרת: בתור מישהי שלא מוכנה אפילו לחשוף את זהותה, אני לא חושבת שיש לך זכות לבוא ולבקר את הפורום. אנחנו מבלים פה וכותבים פה ומתרגלים כל אחד לסגנון הדיבור של השני, ומבינים שלא צריך לקחת הכל קשה, כי הדברים לא נאמרים תמיד ברצינות. ואם יש אנשים שכן לוקחים ברצינות, הם צריכים באמת כבר להבין שאסור לקחת מה את הדברים בצורה כזאת
זה לא מצדיק תגובות אכזריות ופוגעות ואני לא מנסה להצדיק אותן, אבל אי אפשר לקחת הכל כלכך קשה. אבל זה בטיפול. אבל אם ככ קשה לך להסתדר עם הילד החרא שלנו, את מוזמנת לקחת אותו ואת תשבצייך לגנון אחר

למעלה