שלום לך זהות בדויה 47
אני מבין שיש לך הרבה בעיות עם הפורום אנשים לא נחמדים, אנשים לא מפרגנים, זוועה <במילה אחת>, טרולים, ציניות חולנית וכו' וכו'... וזה שבכל הודעה בערך את מרגישה שלא כיף לך ואת רוצה ללכת.. דבר ראשון, אף אחד לא מצמיד לך אקדח לראש ומכריח אותך להשאר פה דבר שני, את קוראת מהצד, אם היית מגיבה אולי היית תורמת לשיפור האווירה? גם את לא בסדר, אבל קל להאשים אחרים מסביב. דבר שלישי, השפה המגעילה והדוחה הזאת היא השפה שלי, לדעתי גם לבוא ולקרוא לנו ילדים בני 4 וחצי זה דוחה, אבל אני לא אבוא לך על זה בטענות <למרות שתכלס זה לא ממש מטריד אותי, אני רק נותן דוגמא> השפה המגעילה והדוחה שלנו היא הדרך שלנו להתבטא, מי את שתגבילי אותנו? דבר רביעי, יש לי הרבה כבוד לאנשים שמגיע להם כבוד. בקשר לסגידה לשדרנים אני מסכים איתך. נהדר שיש הרבה שסוברים, כמוך, שהאווירה בפורום על הפרצוף, אפילו דוחה, אבל לא מנסים לשפר אותה.. קראתי את ההודעה שלך על "אנשים שנפגעו מהומור של אנשים", אני יודע שזה מכוון אליי, אבל זה ההומור שלי. לפעמים ליאורה מוחקת, לפעמים זה אפילו לא מצדיק מחיקה.. אבל לומדים לחיות עם זה.. זה שיש פה כמה אנשים בכיינית שלוקחים כ-ל-כ-ך קשה כל מילה שאומרים להם, לא אומר שומדבר על ההומור שלי. אולי הוא קצת מוגזם, אולי קצת על הקצה, בוחן גבולות, אבל הוא שלי. <והוא בגבולות חופש הביטוי> בקשר לטרולים, שוב, יש לי את הזכות המלאה לענות להם איך שיתחשק לי, זכותי להתעצבן \ לרצות להגיב מסיבה כלשהי בדיוק כמו שזכותם לזיין בשכל 24\7. בקשר לעניין האחרון, ההוא, שאת מרגישה מעצבן ולא כיף בכל שירשור כמעט.. אני לא אגיב בשם כולם, אני אגיב בשם עצמי אני לא מתכוון להשתנות בשביל אף אחד, לא במציאות ובטח לא בשביל איזה פורום.. וכל עוד את לא תלמדי לקבל אותי כמו שאני, אני לא אלמד לקבל אותך כמו שאת, מה שאומר שבינתיים המצב הזה נשאר. ושוב, עם כל בעיה אחרת את מוזמנת לפנות לליאורה, היא אחראית פה, וההחלטה, בסופו של דבר, היא שלה. ואני אסיים במשפט שפעם קודמת עשה לי הרבה צרות. למרות התגובה, למרות הנסיון לגרום לך להבין, לא באמת איכפת לי.