שאלון

abarak88

New member
../images/Emo142.gif שאלון../images/Emo142.gif

שיר אהוב:
שיר שנוא:
שיר מרגש:
שיר רומטי:
שיר שגורם לכם לחשוב על מישהו מסויים: {אם בא תגידו מי }
שיר עם המילים הכי יפות\מרגשות:
שיר עם הלחן הכי יפה:
ה-כותב:
ה-מלחין
רעש אהוב :
רעש מעצבן: ועכשיו שאלות אישיות:
שם:
עיר מגורים:
מזל:
מאכל אהוב:
עונה אהובה:
יום בשבוע אהוב [אפשר גם למה]:
אהבה גדולה בחייך: שבוע נפלא לכולם!
.. וחופשת פסח נעימה
..תאכלו הרבה
שיר אהוב:
שיר שנוא:
שיר מרגש:
שיר רומטי:
שיר שגורם לכם לחשוב על מישהו מסויים: {אם בא תגידו מי }
שיר עם המילים הכי יפות\מרגשות:
שיר עם הלחן הכי יפה:
ה-כותב:
ה-מלחין
רעש אהוב :
רעש מעצבן: ועכשיו שאלות אישיות:
שם:
עיר מגורים:
מזל:
מאכל אהוב:
עונה אהובה:
יום בשבוע אהוב [אפשר גם למה]:
אהבה גדולה בחייך: שבוע נפלא לכולם!
.. וחופשת פסח נעימה
..תאכלו הרבה

Rain Dance7

New member
בלאט

שיר אהוב: יש לי סיכוי-אביתר... שיר שנוא: שיר מרגש: אהבה קצרה-ארקדי ומאיר שיר רומנטי: Kissing you-De'sree, שיר שגורם לכם לחשוב על מישהו מסויים: {אם בא תגידו מי } Sail away-david gray על האקס שיר עם המילים הכי יפות\מרגשות: יותר מדי שירים של אביתר.... שיר עם הלחן הכי יפה: נו, קשה לבחור... ה-כותב: אביתר, לאונרד כהן, אדם דוריץ, וכו'... ה-מלחין ארקדי, אביתר, דניאל סלומון, וכו'.. רעש אהוב : גשם, טריקת דלת של אוטו רעש מעצבן: צפצופים שלא מפסיקים, תרנגול קורא..גרררר ועכשיו שאלות אישיות: שם: ניצן גיל: 16 וחצי כיתה:יא' עיר מגורים: כרכור מזל: אריה מאכל אהוב: איטלקי ותפו"א עונה אהובה: חורף יום בשבוע אהוב [אפשר גם למה]: מוזיקה,מחול, ואין חוגים אח"כ אהבה גדולה בחייך: אביתר כמובן שבוע נפלא לכולם! .. גם לך!

evib

New member
שאלון...

שיר אהוב:"טיפה של אור"/אביתר בנאי (זו ממש התעללות לבחור רק שיר אחד...
תסלחו לי אם בהמשך זה לא יקרה...) שיר שנוא:שירים נטולי תוכן כמו "תזיזי ת'ישבן" וכ'ו (לצערי יש לי יותר מדי דוגמאות...) שיר מרגש:"כשהייתי ילד"/ מאיר בנאי, "תמיד כמעט"/מאיר בנאי, "הרמח"ל"/ אביתר בנאי שיר רומטי:"כמו אגם רוגע"/ מאיר בנאי, "תמיד כמעט"/ מאיר בנאי
שיר שגורם לכם לחשוב על מישהו מסויים: {אם בא תגידו מי } "אצלך בעולם"/מאיר בנאי גורם לי לחשוב על עצמי כי הוא פעם הקדיש לי אותו בהופעה... ו"יום"/מאיר בנאי גורם לי לחשוב על אחותי מאיה כי ככה היא חיה את חייה כל יום.. (טפו, טפו, טפו)
שיר עם המילים הכי יפות\מרגשות:"לא יכול להוריד ממך את העיניים"/מאיר אריאל שיר עם הלחן הכי יפה:אוף קשה... אממ... "המון אנשים"/ אביתר בנאי ה-כותב:אביתר ומאיר בנאי (אל תבקשו ממני לבחור ביניהם כי זה לא אתי ובאמת גם שאין לי בחירה כי הם שניהם גאוני דור מבחינתי... אותם גנים...) ה-מלחין:אביתר ומאיר בנאי (כנ"ל) רעש אהוב : בכי של תינוק
רעש מעצבן:תקתוק שעון
ועכשיו שאלות אישיות: שם: עדי גיל: 20 כיתה:א' (של האוניברסיטה) עיר מגורים: חדרה מזל: גדי מאכל אהוב: פסטות למניהן... עונה אהובה:סתיו יום בשבוע אהוב [אפשר גם למה]:שישי... המון משפחה, מעט מטלות ו...לא יעזור- מאמינים או לא (ואני לא) זה יום קדוש, הכל יותר רגוע בתוכו... אהבה גדולה בחייך:מוסיקה יום טוב...

A N I g M A

New member
גמאני:]

שיר אהוב: ממ אבות ובנים של אביתר. שיר שנוא: מה שרוני עושה. שיר מרגש: Whitney Houston - I will always love you שיר רומנטי: Ronan Keating - When you say nothing at all שיר שגורם לכם לחשוב על מישהו מסויים: {אם בא תגידו מי} האם להיות בך מאוהב, על אשתי. שיר עם המילים הכי יפות\מרגשות: לוידעת. שיר עם הלחן הכי יפה: לוידעת. ה-כותב: עברי לידר. ה-מלחין: פפףף אני מניחה שאביתר. רעש אהוב :
רעש מעצבן: דפיקות על השולחן
ועכשיו שאלות אישיות: שם: סיוון גיל: 17 ו9 חודשים. כיתה: י"ב עיר מגורים: ירושלים מזל: אריה מאכל אהוב: מה שאמא מבשלת. עונה אהובה:הממ חורף. יום בשבוע אהוב [אפשר גם למה]: שלישי. חזרות
אהבה גדולה בחייך: מוזיקה.

eladushi

New member
שלי

שיר אהוב: יש לי סיכוי/ אביתר בנאי שיר שנוא: ע"ע רוני סופרסטאר/ עידן רייכל על כל פרוייקטיו שיר מרגש: שן לידי/ אביתר בנאי שיר רומנטי: שיר שגורם לכם לחשוב על מישהו מסויים: {אם בא תגידו מי } שן לידי שיר עם המילים הכי יפות\מרגשות: יש לי סיכוי שיר עם הלחן הכי יפה: קצת קשה.. ה-כותב: נעמי שמר ז"ל ה-מלחין: אביתר בנאי רעש אהוב : מכסחת דשא רעש מעצבן: שעון מעורר ועכשיו שאלות אישיות: שם: ממ גיל: 17 כיתה:י"א עיר מגורים:כוכב יאיר מזל:מאזניים מאכל אהוב:זה לא בדיוק מאכל אבל קפה עונה אהובה:ח-ו-ר-ף יום בשבוע אהוב [אפשר גם למה]: שישי (ויבינו כל לומדי ה5 ימים בשבוע) אהבה גדולה בחייך: פסנתר...

abarak88

New member
עכשיו אני ...../images/Emo9.gif

שיר אהוב: "יש לי סיכוי" | אביתר בנאי אפקורס שיר שנוא: שרית חדד למינהם שיר מרגש: "איש יק"ר | עברי לידר, "טיפה של אור" | אביתר בנאי שיר רומטי: אממממ...for you" | coldplay" שיר שגורם לכם לחשוב על מישהו מסויים: {אם בא תגידו מי } יש המון שירים האמתי...יש לי סיכוי לדוגמא וכל שיר של אביתר בנאי גורם לי לחשוב על האהבה שלי... שיר עם המילים הכי יפות\מרגשות: יש לי סיכוי [כן אני אובססיבי ביותר לשיר הזה...] שיר עם הלחן הכי יפה: "מתנות" ה-כותב: עברי לידר / אביתר בנאי ..קשה להחליט קשה... ה-מלחין עברי לידר רעש אהוב : ציפורים רעש מעצבן: משאיות ומכוניות רועשות ועכשיו שאלות אישיות: שם: ברק
גיל: 17[מחר] כיתה: יא' עיר מגורים: באר-שבע מזל: טלה מאכל אהוב: פיצות ואוכל איטלקי למיניו עונה אהובה: קיץ
יום בשבוע אהוב [אפשר גם למה]: יום רביעי [כי אני מתחיל ב-12 ולפעמים (כל שבועיים) אני לא לומד ביום רביעי יאאאש] אהבה גדולה בחייך: מוזיקה
ו...אני אוהב אותך!

evib

New member
גם אקדח../images/Emo18.gif???

גם אקדח גורם לך לחשוב על האהבה שלך? כי אם כאן כדאי לך לבדוק אותה שנית...
נ.ב: המון המון מזל טוב למחר...

abarak88

New member
חחחחח אוקיי...

נדמה לי שהבנתי [
]..לוא דווקא המילים והמשמעות של "יש לי סיכוי" אלא השיר בכללי...חחחח ותודה על מחר

0mroosh

New member
אם האהבה שלו תאנוס אותו בגן ציבורי,

אז "אקדח" יכול להיות מתאים. :)

evib

New member
למה גן ציבורי?

"תני לי את היד שלך, נקשור אל הפסנתר..."- לא היו פסנתרים בגנים ציבוריים בפעם האחרונה שבדקתי את העניין... אני משערת שאביתר חשב יותר על החדר שלו או משהו בסגנון כשהוא כתב את השיר...

0mroosh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!

את זה אני יודע. אולי לברק זה יצלצל מוכר. יום טוב. :)

evib

New member
רגע, עכשיו איבדתי אותך...

מי זה ברק? ולמה שזה יצלצל לו מוכר? נ.ב: יש לי תחושה קלה שאני אצא מפגרת אחרי השאלה הזו אבל אני לוקחת את הסיכון... (מראש אני מודיעה- לא לצחוק עליי זה לא יפה!!!)

evib

New member
היי ברק...

אז למה התכוונו כשאמרנו שזה יצלצל לך מוכר?

למעלה