שאלון

evib

New member
מה זה אומר?

בכל אופן, כשיגיע הזמן תודיע לי כי זה מסקרן אותי עכשיו... נ.ב: משעשע אבל לא נראה לי שאתה יכול לקרוא לי ביתי כי אני קצת יותר מבוגרת ממך, מחמיא מאוד ובכל זאת...

abarak88

New member
חחח כן וואלה...

פשוט יש משפט כזה שראיתי בסרט [ע"ע] אבל זה מגנייב... לא שמתי לב שאת יותר גדולה ממני ...כיף
ואני אודיע לך אל דאגה... ערב קסום שיהיה לך

0mroosh

New member
נחמד מצידך../images/Emo23.gif

שיר אהוב:כשזה עמוק-קורין אלאל[ולא, אני לא לסבית, אני זכר ואוהב את קורין]. שיר שנוא:נומה נומה גיי. שיר מרגש:no pressure over cappuccino-אלאניס. שיר רומנטי:green eyes-קולדפליי. שיר שגורם לכם לחשוב על מישהו מסויים:ספרד-עברי לידר[למרות היותו חצי טיפשי, הוא מהנה ומעלה לי אסוציאציות כייפיות]. שיר עם המילים הכי יפות\מרגשות:"יום שמש יפה". שיר עם הלחן הכי יפה:paper tiger של beck. ה-כותב:עברי לידר. ה-מלחין:עברי לידר. רעש אהוב:של נשיקות קטנות ומהירות. רעש מעצבן:כל רעש כשאני עצבני. ועכשיו שאלות אישיות:
שם:עומר.
כיתה:י'
עיר מגורים:ב"ש
מזל:אריה..[ארררררר...].
מאכל אהוב:רביולי.
עונה אהובה:קיץ!!
יום בשבוע אהוב [אפשר גם למה]:שלישי[יום עבודה, מסיימים ב10 ומגיעים
מהבית ספר ב11 הביתה..].
אהבה גדולה בחייך:
,קולנוע. יום מדהים לכולם. :)

paper pieces

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שיר אהוב(נכון לעכשיו): אביתר בנאי - בבית
ו-אמביציה שיר שנוא:מירי מסיקה - זוכר את נובמבר [או איך שלא קוראים לזה]
שיר מרגש: גלעד שגב - שיר ללא שם, אפרת גוש-תמיד כשאתה בא, אביתר בנאי-את שקט ויש לי סיכוי. שיר רומנטי: אסף אמדורסקי-רוך וקושי, ארקדי דוכין-היא לא דומה, Aqualung - Strange And Beautiful שיר שגורם לכם לחשוב על מישהו מסויים: [אם בא תגידו מי ] - Dashboard Confessional - Shirts and Gloves, עברי לידר-יותר טוב כלום מכמעט, Damien Rice - The Blowers Daughter שיר עם המילים הכי יפות\מרגשות: עברי לידר -צוכה בוחקת , אביתר בנאי -יש לי סיכוי.. יש מלא... שיר עם הלחן הכי יפה: אביתר בנאי - תתחנני אלי, אורי בנאי - פרפרים לבנים, כוורת - היא כל כך יפה, נמרוד שיקלר-כל יום שאת לא איתו, עברי לידר - ביום שמש יפה.. יש עוד מלא... ה-כותב: אביתר בנאי ה-מלחין: אביתר בנאי רעש אהוב : גשם..
רעש מעצבן: של השעון מעורר
ועכשיו שאלות אישיות: שם: דנה גיל: 18 וחצי כיתה: יב עיר מגורים: ראשון מזל: מאזניים מאכל אהוב: איטלקי :) עונה אהובה: חורף...
יום בשבוע אהוב [אפשר גם למה]: שישי... כי אפשר סופסוף לנוח :) אהבה גדולה בחייך: יש כלמיני..

moi../images/Emo9.gif

שיר אהוב:pJ Harvey - Victory/ טוב לבד-אפרת גוש/דיו-אביתר בנאי שיר שנוא:אין:X שיר מרגש:Radiohead - Idioteque שיר רומטי:Hooverphonic - Mad About You שיר שגורם לכם לחשוב על מישהו מסויים: {אם בא תגידו מי }ילדה רעה(קשה לי לוותר עליה) שיר עם המילים הכי יפות\מרגשות:קשה|:עליה) שיר עם הלחן הכי יפה:קשה|: ה-כותב:קשה|: ה-מלחין:קשה|: רעש אהוב:ביורק
רעש מעצבן:אוטובוס ועכשיו שאלות אישיות: שם:שלומי גיל:17 כיתה:י"א עיר מגורים:י-ם מזל:טלה מאכל אהוב:מה שבא ליד עונה אהובה:הכל:X יום בשבוע אהוב:חמישי אהבה גדולה בחייך:אוכל

../images/Emo13.gif ../images/Emo109.gif

שיר אהוב: אתייחס מכאן והלאה לאביתר. כרגע - אבות ובנים שיר שנוא: לא מתה על הדוב והנחש שיר מרגש: כולם שיר רומטי: מתי נתנשק
שיר שגורם לכם לחשוב על מישהו מסויים: {אם בא תגידו מי } מלא, לא רק של אביתר... שיר עם המילים הכי יפות\מרגשות:
שונאת שאלות על מוזיקה, יש המון שיר עם הלחן הכי יפה: ... ה-כותב: ... ה-מלחין: ... רעש אהוב : Oo רעש מעצבן: ... ועכשיו שאלות אישיות: שם: שירי גיל: עוד חודשיים +10 ימים - 15 כיתה: ט' עיר מגורים: לא עיר... ישוב קהילתי
ליד בקעת הירדן. אזור ירושלים. מזל: סרטן מאכל אהוב: מאמ'ס. עונה אהובה: חורף
יום בשבוע אהוב [אפשר גם למה]: שישי - לא לומדים בו [כאן, בכל מקרה
], ויש בו את הארוחת ערב המיוחדת הזאת, והוא שונה מחופש של שבת - כי בשבת יש הרגשה מבאסת של "מחר לימודים" ובשישי אין אותה, הא הא, הא הא. גם את חמישי אני מחבבת, הוא עובר מהר בגלל שכל היום זו תחושה של 'מחר-חופש' והוא, בניגוד לשישי, בעל תחבורה ציבורית והכל פתוח וכו'. אהבה גדולה בחייך: אנשים טובים.

KremboGirl

New member
אני ../images/Emo157.gif

שיר אהוב: זה לא אותו דבר/ עברי לידר שיר שנוא: אדוני/ רוני סופרסטאר (הוא לאט לאט מוציא אותי משפיותי...) שיר מרגש: פרח/ יהודה פוליקר שיר רומנטי: Love by Grace/ Lara Fabian שיר שגורם לכם לחשוב על מישהו מסויים: {אם בא תגידו מי } "צוכה בוחקת"/ עברי לידר- על עצמי. שיר עם המילים הכי יפות\מרגשות: זכיתי לאהוב/ עברי לידר ו-הזאב והאיילה/ אביתר בנאי שיר עם הלחן הכי יפה: ביום שמש יפה/ עברי לידר ה-כותב: עברי לידר (כמובן...) ה-מלחין: מצטערת לעצבן, אבל גם פה- עברי לידר
רעש אהוב : הקול של עברי או אביתר, אבל אי אפשר לקרוא לזה רעש
רעש מעצבן: חתולות מיוחמות מתחת לבית שלי באמצע הלילה
ועכשיו שאלות אישיות: שם: תמר גיל: כמעט 15 כיתה: ט' עיר מגורים: י-ם מזל: שור מאכל אהוב: פסטה!! (כיאה לאיטלקייה אמיתית
) עונה אהובה: אביב יום בשבוע אהוב [אפשר גם למה]: שישי אהבה גדולה בחייך: אוכל טוב ומוזיקה שחודרת לנשמה. שיהיה לכם חג שמח וחופש הכי כייפי בעולם!! תאכלו הרבה קניידלך, אבל תיזהרו מיותר מידי מצות- זה עושה עצירות

abarak88

New member
שמתי לב שלרובנו יש מלא דברים ..

משותפים..חחחח כולנו אוהבים לאכול אוכל איטלקי בעיקר, ואוהבים את עברי לידר ואת אביתר כמובן ...חחח
טוב נו ..משעמם לי מה אתם רוצים...

evib

New member
אפשר לתקן אותך?

אפשר להגיד עליי המון דברים, אוהבת את עברי לידר זה ממש לא אחד מהם... אין לי שום דבר ספציפי נגדו (מעבר לעובדה שלאחרונה הוא התחיל לנגן לבד על הפסנתר, "כתב" את תתחנן אלי [בהתחלה חשבתי שאפרת בן צור עברה ניתוח לשינוי מין או משהו] ואת עדר של שוורים- בקיצור אני לא אתפלא אם מחר תהיה ידיעה שהוא חזר בתשובה או משהו בסגנון...
) אבל חוץ מזה אין לי נגדו כלום וגם לא בעדו... לא אוהבת אותו... סורי. אבל אני מאוד אוהבת אוכל איטלקי ואת אביתר... זה כן...

darling2

New member
שלום שלום שלום...לכולכם!!

שלום לכולם!!!!! אני חדשה! שיר אהוב: איש יקר- עברי לידר שיר שנוא: סופרסטאר- רוני שיר מרגש: kiss from a rose- seal שיר רומטי: האם להיות בך מאוהב- אביב גפן שיר שגורם לכם לחשוב על מישהו מסויים: {אם בא תגידו מי }- אחד- שיר מדהים! שיר עם המילים הכי יפות\מרגשות: מי מפחד מהזריחה- רונה קינן שיר עם הלחן הכי יפה: את שקט, טיפה של אור- אביתר בנאי ה-כותב: עברי לידר ה-מלחין: אביתר בנאי רעש אהוב : רעש מעצבן: ועכשיו שאלות אישיות: שם: דר גיל: 15 עוד שבוע בדיוק 16 כיתה: י' עיר מגורים: ליד באר שבע מזל: שור מאכל אהוב: פסטה בכל צורה שהיא עונה אהובה: קיץ יום בשבוע אהוב [אפשר גם למה]: שישי (יום חופשי..) אהבה גדולה בחייך: מוזיקה (הומואים, לסביות, ודוסים...ועוד גאונים..)

abarak88

New member
היי ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

איזה כיף שיש כאן המון אנשים מב"ש והסביבה..חח לא יודע למה אבל זה כיף...
.. [אולי אם נעשה מפגש זה יהיה כיייף חחח] בכל אופן..תהני לך כאן עומר משעשע את כולנו וכיף...

שישיץ

New member
עונה

שיר אהוב: "לא יכול בלי זה"/ יהלי סובול לדקה הזו
שיר שנוא: אווח מלא
שיר מרגש: "אחד" של עברי לידר. לפחות זה השיר האחרון שגרם לי לדמעות..
שיר רומנטי: "את ואני" מרסדס בנד
שיר שגורם לכם לחשוב על מישהו מסויים:"אפור" מאור כהן
שיר עם המילים הכי יפות\מרגשות: יש יותר מידי..
שיר עם הלחן הכי יפה: כנ"ל
ה-כותב: עברי לידר
ה-מלחין: קורט קוביין ופיטר רוט
רעש אהוב : של מים
רעש מעצבן: שעון מעורר
ועכשיו שאלות אישיות:
שם: שירן
כיתה: יא'
עיר מגורים: באר שבע
מזל: מאזניים
מאכל אהוב: אורז
עונה אהובה: אביב
יום בשבוע אהוב [אפשר גם למה]: יום שבת כי חופשש
אהבה גדולה בחייך: מוזיקה שבוע נפלא גם לך

abarak88

New member
הייי שישץ! אני רואה שהצטרפת!!!

איזה כיף!! כמה אנשים יש פה!! כיף כיף כיף [די כבר עם ה"כיף" הזה חחח] תהני לך כאן וכמו שאמרתי ל"יקירה2" שכיף פה מאוד ועומר משעשע את כולנו וכיף ..וכמובן אביתר בנאי המעולה!!!! יום שמש יפה שיהיה לך ...

שישיץ

New member
שוב שישץ שישץ שישץ.. זה כה יפה!! חח

ותודה רבה מותק! מה אתה עושה בבית על המחשב ביומולדת שלך?! בוא אליי מיד! (אה אופס אתה כאן
) ושלום לכולם! ממש נחמד כאן.. ועומר, אחרי שלקחו לי אותך מעברי לידר אני מקווה שתמלא לי את החסך בחיי...!

למעלה