שאלון

שישיץ

New member
הסבר../images/Emo26.gif

לקחו לי את הצחוק היומי (או השעתי) כשעזבת את פורום עברי וכעת אני כאן אז אתה תמלא את הריקנות שהתווצרה בימים הקשים שהיו..

0mroosh

New member
הבנתי את זה, אבל קצת מאוחר.

כפרע עליך!כבד שומן טחול אפנדציט ריס מעי גס פות שלי! לא משנה, אם חתן הבר מצווה עדיין לידך, אז צביטת יום הולדת בעכוז תמלא את הריקנות שלו.

שישיץ

New member
אני שמחה שהבנת ../images/Emo9.gif

וחתן הבר מצווה קיבל...הוא כולו פה מסמיק ו"מתמוסס" משמחה... יום מקסים שיהיה לך
----> המונים כאלה לך! [אני]

0mroosh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!

אני בעצם כן מבין.... כמה טוב להיות חסום. :( לא נורא, העיקר שאני אוהב אותך![הכוונה לשירן הפעם!].
-אחד בשבילך, ואחד בשבילך.

cornflakeboy

New member
גמני רוצה גמני רוצה! :)

שיר אהוב: וואי אימאלה זה קשה. tori amos - caught a lite sneeze, אביתר בנאי - יש לי סיכוי, רונה קינן - tips, אלאניס - כל האלבום השני, פיונה אפל - on the bound,paper bag. שיר שנוא: הו יש המון. כל מיני יצורים דוחים כאלו. שיר מרגש: רונה קינן - tips, עברי לידר - כשהכל יעבור. שיר רומטי: אני לא חובב גדול של שירים רומנטיים אבל רומנטי בשבילי - אלאניס - joining you, front row,I was hoping. אה וגם אהוב יקר של רונית שחר. שיר שגורם לכם לחשוב על מישהו מסויים: רונה קינן - papercut. שיר עם המילים הכי יפות\מרגשות: אי אפשר, יש המון!! שיר עם הלחן הכי יפה:גם אי אפשר :( ה-כותב: מחו"ל - טורי איימוס, מהארץ - אני בהתלבטות בין עברי לרונה. ה-מלחין - מחו"ל -טורי איימוס, מהארץ - רונה קינן. רעש אהוב : רעש אהוב? רעש הוא מטבעו דבר מציק. רעש מעצבן: כל מיני דברים חורקים כמו ציפורניים על לוח או דברים כאלו. אני יכול להשתגע. שם: חנן גיל: 16 וחצי כיתה: י"א עיר מגורים: נתניה מזל: מאזניים מאכל אהוב: רביולי מוקרם עם הרבה רוטב אלפרדו! עונה אהובה: סתיו. יום בשבוע אהוב [אפשר גם למה]: אין העדפה מיוחדת. אולי ראשון כי זה היום הכי חופשי בשבוע שלי. אהבה גדולה בחייך: מוזיקה, שירה וטורי איימוס :)

בלה

שיר אהוב:"וויש יו וואר היר" פינק פלויד שיר שנוא:"השדים הירוקים " איפה הילד שיר מרגש:"קרן אור" אביב גפן שיר רומטי:"אילנה" אביב גפן שיר שגורם לכם לחשוב על מישהו מסויים:"וויש יו וואר היר"-תומר שיר עם המילים הכי יפות\מרגשות:"יש לי סיכויי" אביתר בנאי שיר עם הלחן הכי יפה:"Breathe" פינק פלויד ה-כותב: אביב גפן,אביתר בנאי,גילמור ה-מלחין: אביב גפן,אביתר בנאי,גילמור רעש אהוב : נרוונה נרוונה נרוונה ומטאליקה רעש מעצבן: KORN !!! ועכשיו שאלות אישיות: שם:ליאור גיל:;16 כיתה:י' עיר מגורים:ירושלים מזל:דגים מאכל אהוב:ספגטי עונה אהובה:קיץ יום בשבוע אהוב [אפשר גם למה]:שבת,נחשו אהבה גדולה בחייך:תומר

NAstyBOY1

New member
../images/Emo41.gifגמאני

שיר אהוב: יהושע-מנגינה. שיר שנוא: יש מלא. כעיקרון, כל הגועל שיוצא לאחרונה בארץ (רוני, מאיה ושאר ירקות). שיר מרגש: תיאטרון רוסי של אביתר... שיר רומטי: ריטה- ערב כחול עמוק שיר שגורם לכם לחשוב על מישהו מסויים: דני סנדרסון-זה הכל בשבילך... מישהי מהעבר :) שיר עם המילים הכי יפות\מרגשות: אממ יהושע-מתנדנד. שיר עם הלחן הכי יפה: לוליטה- אתי אנקרי. ה-כותב: אביתר. פשוט מעולה. ה-מלחין: אביב גפן. רעש אהוב : כשפותחים את הפלאפון יש את קליק כזה... רעש מעצבן: כשמדליקים או מכבים את הטלויזיה. ועכשיו שאלות אישיות: שם: אליאור. גיל: מתקרב ל-18 בצעדי ענק. כיתה: י"ב. עיר מגורים: חחחח אשקלון. מזל: תאומים. מאכל אהוב: סופלה שוקולד. עונה אהובה: סתיו. יום בשבוע אהוב [אפשר גם למה]: רביעי- יום חופשי
אהבה גדולה בחייך: לא נחתה בשעריי עדיין.

למעלה