התפקדות פבואר

B a m b o o k

New member
../images/Emo143.gifהתפקדות פבואר

שם:
תכנונים לחודש הקרוב:
איסיקיו:
מסנג'ר:
מסר לאומה:
תמונה

AvtipuS

New member
הוא חתך לי תלשון #$^#!&%%

שם: רז. גיל: 16 וחצי וקצת. מיקום: מוצקין. תכנונים לחודש הקרוב: לשרוד את התעודה ואז טיול שנתי של שבוע. איסיקיו: 172993007 מסנג'ר: מי שרוצה שישסלח מסר. מסר לאומה: אל תתנו לרופא השיניים שלכם לחתוך את הלשון שלכם. תמונה: לא כרגע

טולייצ

New member
כבר פברואר?! ../images/Emo144.gif

שם: אורטל גיל: 18 וחצי מיקום: כרגע בבית,חופש מהצבא,שבוע הבא חוזרת לבסיס (צריפין)
תכנונים לחודש הקרוב: יום ראשון חזרה לבסיס,בערב באשדוד,ואז הופעה בת"א,ובכללי כל השבוע אני יוצאת יומיות. ברביעי יש מחווה לג'ימי הנדריקס,ובסוף שבוע טיול בצפון. שבוע עמוס :) איסיקיו: - מסנג'ר: - מסר לאומה: פקאן לבן זה יאמי!
תמונה
אני מאוהבת באיקונים של ט"ו בשבט!!!

KingJohnny

New member
זהירות!!! פרה משלשלת פה חלב!!!

שם: אביבסה =] גיל: נוטה להיות בת 14. מיקום: בארשבע--->ספציפיפי יותר---->בבית של אנשים. תכנונים לחודש הקרוב: הווווווווו. לשרוד את החורף הזה למען השם. והאמת היא שהחודש הזה הוא אחד החודשים היותר מפוצצים. המוווווווווווווווון ימי הולדת. אבל המוווווווווווווווווווווווווווווון. וגם המון תלאביב =] מסר לאומה: תזהרו מפרות, מגמלים ותאכלו המון המון יוגורט. ותבלעו גם המון אקטימל. ואם יש בבית גם גזר, אל תהססו וחיש תבלעו. יאמיקה.

SRonush

New member
כבר פברואר../images/Emo2.gif

שם: רוני. גיל: 14,שבוע ו4 ימים.
מיקום: היכנשהו בכדור הארץ. יותר בכיוון של גני תקווה. תכנונים לחודש הקרוב: המ.. מלא מבחנים:| איסיקיו: זה דבר רע. מסנג'ר: נשמע יותר טוב. [נו,פשוט תשלחו מסר
] מסר לאומה: -בלונים זה דבר מושלם. -התגעגתי בטירוף להופעות של עברי לידר. -אני רוצה הופעה של שייגעצ;[ -זה לא נחמד שההורים לא מסכימים ללכת להופעות ב12 בלילה|: -יש לנו במחצית הזאת פאקינג 27 מבחנים@#%!!@#^%$^6ו >< תמונה הוכחה לשלמות [הנ"ל] המדוברת.

shahaf shecter

New member
אני חולה ולא נעים לי.../images/Emo114.gif

שם: שחףףףף
תכנונים לחודש הקרוב: להיות בריאהה!! וללכת להופעעהה!
איסיקיו:204447490
מסנג'ר: לא לא..
מסר לאומה: אל תהיו חולים כי אז כואב הגרון וזה לא נעים!!
תמונה:ננסה לשיםם...

nobody99

New member
הממ

שם:טל גיל:16 ויותר מוחצי! מיקום: חיפה:( תכנונים לחודש הקרוב: הממ לעבור אותו :) איסיקיו:אין מסנג'ר:[email protected] מסר לאומה:לראות ילדה בת 4 נכנסת בלוח מודעות ונופלת זה בין הדברים הכי מצחיקים שיש בעולם תמונה נמנמ

ס א י

New member
../images/Emo115.gifאיפה אתה לומד?

[ממש אחוות חיפאים משהו.]

ס א י

New member
../images/Emo115.gifרעות. אתה יודע, זה לאמנויות.

שנה אחרונה [כיתה ט']. אחרי זה או ויצ"ו או ליאו-בק.

עדי D

New member
וייי ליאו באק רולזזזזזז

חחח אל תעברי לויצו חרא בצפר חח.. סתםסתם אבל ליאו באק קנו את ויצו אז הוא יהפוך לטוב:]] בכל מקרה ליאו באק אחלה בצפררר מנסיון של חצי שנה חח

ס א י

New member
../images/Emo115.gifאוה, אני לא יודעת.

את משוחדת, זה לא טוב. הרבה מאלו שבליאו-בק [וזה הרבה כי חצי מהבוגרים של הביספר שלי שם] אמרו לי שזה ביספר טוב אבל מי שנמצא בויצ"ו אומר שויצ"ו ביספר טוב. קיצר, לא מאמינים לאף אחד D:::.

עדי D

New member
תקשיבי..

דוגרי כל אחד ומה שטוב לו.. צריך לנסות כדי לדעת.. אני יכולה להגיד לך שוואלה יש כמה שרצו לעבור מליאו באק לויצו ויש גם הפוך.. וזה גם קורה זה אפשרי.. צריך לנסות כדי לדעת.. אבל תכלס גמני רציתי לעבור לויצו אבל אז ראיתי את הרמה הלימודית שם וממ לא משו חח אבל המגמות ממש מעולות.. אבל אני לא כזאת ילדה כישון אז החלטתי בכלזאת ליאו באק שהרמה הלימודית גבוהה..למרות שאני גם לא בדיוק ילדה חכמה:) ו יש בליאו באק מגמות אבל בקטנה כזה.. אבל תכלס אין לך מה לדאוג עכשיו כשליאו באק קנו את ויצו:) קיצר חפרתי חח

ס א י

New member
../images/Emo115.gifאיפה למדת קודם? O:

והמ, אני אנסה להתקבל לשניהם [למרות שלויצ"ו אני מתקבלת אוטומטית בגלל רעות, וזה] ונראה אחרי זה מה יהיה. יש עוד מספיק זמןD:

עדי D

New member
אלי הבר?:O

אם אני לא טועה הוא ניהל את ליאו באק כשהייתי בכיתה ח':O

AvtipuS

New member
חחחח כן

בנאדם מטורף. הוא היה המורה שלי לאנגלית בכיתה ז' נדמה לי ובכיתה ח' היה מורה להיסטוריה אצלנו בחטיבה, אחרי זה נטש אותנו לנהל את ליאו בק ואחרי זה חזר למוצקין לנהל בי"ס יסודי [ויצמן]

עדי D

New member
כי העיפו אותו:)

סתם לא יודעת חח לאחורנה החליפו מלא פעמים מנהל בחטיבה.. לא יודעת עד כמה הוא קרוע הפעם היחידה שאשכרה דיברתי איתו זה כשהייתי איתו בשיחה בחדר המנהל חח><

למעלה