התפקדות פבואר

ס א י

New member
../images/Emo115.gifאם יהיה סמינר גם בחופש הגדול

הזה אז אני גם אבוא ^__^ [אם זה לא ייצא על הבערך מיליון ארועי צופים שיש לי שעולים בערך כמו החיים שלי]. ואני לא פעילה כי התקופה היחידה שהייתי פעילה היא התקופה שבה הייתי בת"א. הייתי מגיעה לדוכנים, להפגנות וזה. אבל מה בחיפה? הימים שבהם הדוכן של נטע עובד נופלים לי בדיוק מתי שאני יכולה ולהפגנות אין לי איך להגיע בשיט. אני מחכה להזדמנויות שתהיינה הפגנות עם הסעות מחיפה [כמו שסידרנו שיהיה בהיפודרום] וזהו. זה מבאס.

One Echoe

New member
רגע, בחיפה אין 2 דוכנים בשבוע?

וכזכור לי, יש גם משמרת מחאה של ה"ביצה שהתחפשה" באחת המצתים, ששכחתי את שמה. בכל אופן, את תמיד יכולה לפעול לבד... או עם חברות: להדביק מדבקות, לחלק פליירים, לנהל עיתון קיר בבית-הספר שלך, וגם להזמין הרצאה זה מעולה. וכן, כנראה שיהיה סמינר שוב... רק שהפעם כנראה אני אארגן אותו, לא אשתתף בו

ס א י

New member
../images/Emo115.gifהביספר שלי מזמין הרצאה

של אנונימוס קבוע כל שנה וכל עניין המדבקות וזה אז ברור, אני עושה את זה כל הזמן. אפילו צמחנתי מישהי השבוע ^__^. אבל סתם, אני מרגישה כזו לא פעילה. אתה יודע, קשה להרגיש מועיל כשלא נמצאים במרכז. לקח לי הרבה זמן להבין את זה.

One Echoe

New member
וואלה? חח איזה מגניב../images/Emo9.gif

בקיצור, שיהיה בהצלחה!

../images/Emo204.gif

שם: רון גיל: 16 מיקום: פ"ת בלאט תכנונים לחודש הקרוב: לעבור תתעודות מחר בשלום, הופעות ורק טוב. איסיקיו: לא צריך מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: אל תגורו 2 בניינים מהמחנכת שלכם, זה לא בריא
תמונה.

Little darling if you hear me now

I never needed you so bad!!! שם: אביקטל גיל: 15.7 מיקום: נירייייימיק תכנונים לחודש הקרוב: הכל פתוח בפנייי
איסיקיו: לא משתמשת בו ממש מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: אני אוהבת טלטול תמונה: המממ לא חושבת שיש לי במחשב...

nobody99

New member
אני אוהב אותך יותר:)

מה נכנסה בך השמחה הזאת פתאום? חח

Tin Doll

New member
שלום..

שם: Tovi. גיל: עוד חודש וחצי 18. :) [איך גדלתי, אה?] מיקום: ירושלים. מסנג'ר: בקשו במסר. תמונה..

עדי D

New member
I am 5,861 days old

התפקדות פבואר שם: עדי גיל: 16 מיקום: חיפה תכנונים לחודש הקרוב: ממ.. ליודעת:O איסיקיו: 227318274 מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: שתו שוקו תמונה:

למעלה