התפקדות פבואר

nobody99

New member
אחח הפדופילים האלה

אי אפשר איתם אבל אי אפשר לחיות בלעדיהם..

עדי D

New member
יש על ריאלי כתבהשממש מצחיקה אותי

בעיתון של היוםD: בצפר לא משו יש לך נשמה חח

nobody99

New member
אני יודע זה הטיול שהיה לשכבה שלי

עלאק אמרו שלא היה שתייה.. כל השכבה מסתובבת להם שיכורים מול העיניים..

animal bar

New member
הקשב!!...../images/Emo195.gif

שם:קרן מרקוביץ'... גיל:13 וחצי... מיקום:שוהם... תכנונים לחודש הקרוב:לנסות לחיות עד מחרתיים...[מחר תעודה אני בטוחה שהיא תהיה גרועה...] איסיקיו: 220002614 מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: פות ופין הלכו להשתין פין ופות הלכו מכות...D: תמונה:בכיף...D:

ס א י

New member
../images/Emo115.gifאוה, כן.

שם:נעה. גיל: 14. מיקום:חיפה, בבית, מתה מעייפות. תכנונים לחודש הקרוב:בחינות בביספר, בחינות במוסיקה, צופים. [ואם יהיה נחמד אז אולי הופעות. הלוואי.] איסיקיו:חה, לא! [כי אין לי, דה.] מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה:אורסון סקוט קארד הוא גאון. בהתגלמות. תמונה: זה דורש ממני להזיז את היד לעבר העכבר וזה בהחלט לא מתקבל על הדעת.

Hezi The One

New member
סעמק

שם:חזי גיל:16 וחצי מיקום:ר"ג תכנונים לחודש הקרוב:לנוח סעמק איסיקיו:173282917 מסנג'ר:אין לי כח מסר לאומה:יהיה טוב תמונה

פף

שם:מאיה אשל גיל:14.5 מיקום: בית [רחובות ._.] תכנונים לחודש הקרוב: אנערף איסיקיו:.. מסנג'ר:[email protected] מסר לאומה:אני לא אוהבת פסיכולוגיות תמונה

One Echoe

New member
../images/Emo41.gif אני...

שם: גיל גיל: 18.5 מיקום: אשקלון\ת"א תכנונים לחודש הקרוב: אין לי. איסיקיו: 262362629 מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: Rock!!! תמונה...
נ.ב-הסתפרתי לפני שבועיים, כך שהתמונה לא הכי רלוונטית

ס א י

New member
../images/Emo115.gifנה, גיל. לא ידעתי ש'תה מנגן.

[ואם אתה לא מזהה אותי אז נעל בראשך.]

One Echoe

New member
כמובן שמזהה../images/Emo13.gif

אז הנה, את יודעת. למרות שנראה לי שסיפרתי לך את זה בסמינר

One Echoe

New member
אגב,

נחמד לראות אותך כאן. אין כמו לראות זב"חניקית באמצע שומקום :)

ס א י

New member
../images/Emo115.gifזה באמת כיף לראות זב"חניקים

באמצע שום מקום ובמיוחד אם הם טבעונים. אבל בקצב שלי תכף כבר לא יקראו לי פעילה. למען האמת, כבר עכשיו אני לא נחשבת פעילה במיוחד. וממש מגניב לך שאתה מנגן. ;; נונו, אני גם רוצה גיטרה. לא מספיק מה שיש P: ופאק, הסמינר. מה זה בא לי עוד אחד. :/ |נרדמת|

One Echoe

New member
מה קורה איתך?

למה את לא פעילה כבר? וחוץ מזה, אין שום קשר, את זבח"ניקית בלי קשר להיותך פעילה. זב"חניק הוא אחד המאמין בזכויות בעלי-חיים, וגם מיישן אותן בפועל (טבעונות). יאפ
האמת שגם התחלתי ללמד גיטרה
כן, הסמינר היה מדהיםם

למעלה