התפקדות פברואר!

../images/Emo143.gifהתפקדות פברואר!../images/Emo143.gif

שם:
שיר החודש של נייטוויש:
שיר החודש לא של נייטוויש:
מסנג'ר/אייסיקיו:
משהו טוב שקרה לכם בחודש הקודם:
משהו רע שקרה לכם בחודש הקודם:
משהו שאתם מצפים לו החודש:
מסר לאומה:
ציטוט נוסטלגי:
מה אתם שומעים עכשיו:
תמונה.
יצא קצת ארוך P: חודש מגניב לכולם

lacrimosa girl

New member
^^

שם: לאקרימוסה
מקום מגורים: לא חשוב
שיר החודש של נייטוויש: גתסמאן.
שיר החודש לא של נייטוויש: אילוסיב קונצנזוס, של אפיקה. ^^
מסנג'ר/אייסיקיו: alooomah[@]walla.co.il להוריד את ] [ ^^
משהו טוב שקרה לכם בחודש הקודם: האמת שקשה לי להיזכר =/ היה סביר. תקופה רעה בכללי
משהו רע שקרה לכם בחודש הקודם: תעודות =/
משהו שאתם מצפים לו החודש: טיול עם סבא ובת דודה בשביל ישראל שבוע הבא. ^^ טיו"ש...
מסר לאומה: דוד ויונתן היו כ"כ חמודים ביחד
ציטוט נוסטלגי: Cameron: what about sex? House: it can be a problem. we work together. and Im older. but may you like it. ^__^ האוס
[יכול להיות אי דיוק כי ציטטתי מהזיכרון
]
מה אתם שומעים עכשיו: פיינט- אפיקה.
תמונה. >__> מאייקון. אם כי אני נראית בה שמנה. אני תמיד יוצאת עוד יותר שמנה בתמונות >< אוה, ויש לי פרח ורוד בשיער. XD http://img442.imageshack.us/my.php?image=cnv0000302sy.jpg

Itay Simons

New member
אנוכי :)

שם: איתי גיל:17 מקום מגורים: ר"ג שיר החודש של נייטוויש: She Is My Sin שיר החודש לא של נייטוויש: Aina-The Siege of Aina מסנג'ר/אייסיקיו: 249088550 [email protected] משהו טוב שקרה לכם בחודש הקודם: הפסקתי לעבוד :) משהו רע שקרה לכם בחודש הקודם: נמ לא משנה... \: משהו שאתם מצפים לו החודש: שיעבור מהר :) מסר לאומה: זדיינו
ציטוט נוסטלגי: לא זוכר.. מה אתם שומעים עכשיו: כלום P: תמונה. חחח תמונה מלפני בדיוק שנה
מעוותת אך נוסטלגית XD מצאתי מקודם

The Cat Woman

New member
She Is My Sin ../images/Emo99.gif

אתמול הייתי במוסד והייתי שיכורה ברמות קשות... אז יצאתי לנשום אוויר בחוץ במדרגות פתאום אני שומעת את השיר הזה (אין לי מושג איך שמעתי משהו בכלל במצבי) כבר לא עניין אותי- לא זה שאני שיכורה מהתחת, לא המדרגות ולא האוויר- דפקתי ריצה במדרגות והשיר הזה פשוט עשה לי את הלילה!!! יוווו רק בגללו היה שווה ללכת אתמול!

Itay Simons

New member
שיר מדהים ../images/Emo99.gif

האמת שהתחלתי לאהוב אותו אחרי היום חיילות שהיה לנו...הוא היה במצגת של חיל האויר
שליטה! מאז, כל פעם כשאני שומע אותו אני מדמיין מטוסי קרב

blacknwhite

New member
הי, עבר חודש...

לא שמתי לב בכלל
שם: ענבר גיל: 14 מקום מגורים: ת"א שיר החודש של נייטוויש: לא יודעת... השתנה כל יומיים בערך. שיר החודש לא של נייטוויש: כנ"ל מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] כנראה שזה נכון, כי זה עבד לכמה אנשים... משהו טוב שקרה לכם בחודש הקודם: אמ.. תעודות (כן, זה נכנס לקטגוריה הזאת
) ותיאטרון, בכללי. א, וירדתי רשמית 5 קילו! (לא רק בחודש הזה, אבל בכל זאת...) משהו רע שקרה לכם בחודש הקודם: באופן כללי, אני בוקשי מזהה את עצמי. אני מחליפה מצבי רוח (משמחה היפר-אקטיבית לעצב כמעט דיכאוני) איזה 10 פעמים ביום לפעמים, ובלי שום סיבה הגיונית. משהו שאתם מצפים לו החודש: יומולדת של אח ואחות שלי (תאומים...) וטיו"ש מסר לאומה: "מאחורי כל גבר מצליח עומדת אישה מופתעת"- המורה לספרות שלי, טפשה בד"כ, אחד מרגעי הגדולה שלה... ציטוט נוסטלגי: ממ... אין לי עכשיו. או שאין לי כוח לחשוב. מה אתם שומעים עכשיו: kamelot-on the coldest winter night
תמונה. לא שומדבר שאתם באמת תרצו לראות. אין בכלל תמונות מהחודשים האחרונים, וגם עכשיו, אחרי 5 קילו, אני לא משהו פוטוגנית...

אני

שם: גולן גיל: עוד מעט 16 מקום מגורים: חור במרכז שיר החודש של נייטוויש: אין שיר החודש לא של נייטוויש: עכשיו זה הפך ל lili's dead של sleeping children מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 309238167 משהו טוב שקרה לכם בחודש הקודם: שום דבר שזכור לי משהו רע בקרה לכם בחודש האחרון: גם לא זוכר |סנילי| משהו שאתם מצפים לו החודש: להתמקד בנגינה ולהרוויח כסף
מסר לאומה: Luciferi- Eden's rapture Luciferi- Nighttime Angelicah ציטוט נוסטלגי: "אני שמח שמרתם טובוס שלי נקי ואני חייב לציין שיש לכם מורות ממש שקטים" מה אתם שומעים עכשיו: angels of distress של shape of despair- פיונרל דום מעולה. תמונה: אין עכשיו

מתפקדת!../images/Emo69.gif

שם:קארין גיל:17 ו9 חודשים
מקום מגורים:קרית ים שיר החודש של נייטוויש:Beauty And The Beast שיר החודש לא של נייטוויש:Evergrey-As I Lie Here Bleeding מסנג'ר/אייסיקיו:337069211,[email protected] משהו טוב שקרה לכם בחודש הקודם:קניתי פלאפון חדש:) משהו רע שקרה לכם בחודש הקודם:יותר מדי דברים
משהו שאתם מצפים לו החודש:כלום
מסר לאומה:אני עוד אכבוש את העולם!האהאה
...חח סתם.. ציטוט נוסטלגי:"עוברת,לא אומרת,לא נותנת...בקטנה"..חחח וואוו זה באמת נוסטלגי
מה אתם שומעים עכשיו:Mecry Drive-Memory
תמונה.עזבו 'תכם מתמונה שלי

Amir Noy

New member
לא מוצא תשיר של אוורגריי

ביוטוב...למי בא לשלוח לי?

הממ..

תוסיף אותי לאייסי/מסן ואני אשלח לך בשמחה:) (אני פשוט נורא עצלנית להוסיף אנשים בעצמי
)

Amir Noy

New member
חשבת אולי

לתת לי אותם? כדי שאני אוכל להוסיף אותך.. את יודעת..יש דברים שלא קוראים מטבעם...P:

למעלה