התפקדות פברואר!

The Cat Woman

New member
אפשר להיות נפקדת...?

שם: ענבר גיל: 20 מקום מגורים: אשקלון שיר החודש של נייטוויש: עדיין לא החלטתי שיר החודש לא של נייטוויש: יש כמה... מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] 164101958 משהו טוב שקרה לכם בחודש הקודם: לא קרה לי שומדבר טוב... משהו רע שקרה לכם בחודש הקודם: יותר מדי דברים. משהו שאתם מצפים לו החודש: זה החודש האחרון שלי בצה"ל- חפש"ש!!! מסר לאומה: you can't kill it if it's already dead (יש לי חולצה של BLIND שזה כתוב עליה מאחורה
) ציטוט נוסטלגי: אוף... יש יותר מדי כאלה. מה אתם שומעים עכשיו: Skunk Anansie - Secretly תמונה. מתישהו כשיהיו תמונות חדשות אני אפרסם... חארות לא פירסמו ת'תמונה שלי מאתמול מהמוסד

Amir Noy

New member
מתפקדדדדדדד ../images/Emo163.gif

שם:עמיר :) גיל:15 וטיפה =] מקום מגורים:גבעת שמואל -> כה.. ->חור ליד רמת גן שיר החודש של נייטוויש: אמ...אני חושב...לא..כרגיל...EVER DREAM שיר החודש לא של נייטוויש: אממ...Bullet For My Valentine - Tears Don't Fall + Charon - Colder מסנג'ר/אייסיקיו: בשבילכם..שניהם! icq - 315182446 msn - [email protected] משהו טוב שקרה לכם בחודש הקודם:אממ...הלכתי הם גולן לסטנר D: משהו רע שקרה לכם בחודש הקודם:אממ...לא זוכר עזבו'תי... משהו שאתם מצפים לו החודש:אממ...שהשיער יגדל מהר אחרי הספר הרעש? P: מסר לאומה: ציטוט נוסטלגי: Do Or Die? מה אתם שומעים עכשיו:Green Day - Whatsername
תמונה -> בכיף! הבטחתי וקיימתי...תמונה חדשה שלי של השיער השחור החדש שלי D:

Amir Noy

New member
VLookDownV

בהגדלה...התמונה נראת יותר טוב ופחות מטושטשת...P:

היום 18!!!

שם:גבריאל גיל:18 היום מקום מגורים:אריאל שיר החודש של נייטוויש:planet Hell שיר החודש לא של נייטוויש: Scorpions & Berlin Philharmoni - Still Loving You מסנג'ר:[email protected] משהו טוב שקרה לכם בחודש הקודם:שום דבר מיוחד משהו רע שקרה לכם בחודש הקודם:הכלב שלי נעלם לאיזה יום שלם (אבל הוא חזר) משהו שאתם מצפים לו החודש:ההופעה של קליבן! מסר לאומה:Akuna fucking matata ציטוט נוסטלגי:אם אין לחם.... תאכלו חסה!!! מה אתם שומעים עכשיו:את הרמקולים שלי משמיעים כל מיני צלילים מוזרים. תמונה.

The Cat Woman

New member
קצת באיחור... אבל מזל טובבבב!!!!

היום יומולדת, היום יומולדת, היום יומולדת לגבריאל מאריאל

Kezia

New member
היי

שם: קזיה גיל: 19 וחצי מקום מגורים: יד מרדכי שיר החודש של נייטוויש: גדסמין שיר החודש לא של נייטוויש: לאדע... :p מסנג'ר/אייסיקיו: 301929128 טוב עזבו שטויות. הנה תמונה סקשית :

Super Alonit

New member
בדיליי ../images/Emo3.gif

שם: אלונה. גיל: 16. מקום מגורים: נס ציונה. [חור וואנהבי כפרי בין רחובות לראשון]
שיר החודש של נייטוויש: The Wayfarer, אני שומעת עכשיו.
שיר החודש לא של נייטוויש: Children Of Bodom- Follow The Reaper מסנג'ר/אייסיקיו: ICQ- 323570069 מסנג'ר (בתקווה ואני אצליח להחיות אותו)- [email protected] משהו טוב שקרה לכם בחודש הקודם: תעודה טובה, צבעתי ת'שיער, נפגשתי הרבה עם חברים
משהו רע שקרה לכם בחודש הקודם: הרבה התקפי דיכאון וריבים עם המשפחה.
משהו שאתם מצפים לו החודש: לעשות פירסינג בגבה, למרות שזה עדיין בסימן שאלה. מסר לאומה: תהיו אופטימים- הכל מסתדר בסוף, ותעשו כל מה שאתם רוצים לעשות בלי לפחד (כל עוד אחרים לא נפגעים מזה)
ציטוט נוסטלגי: מצטערת, קפא לי המוח וקשה לי לחשוב על אחד כזה.
מה אתם שומעים עכשיו: הא, כבר התחלף ל-Epica- Another Me.

dralan

New member
לא נמאס לכם, אנשים?

שם: דניאל גיל: כמעט 18 מקום מגורים: נתניה שיר החודש של נייטוויש: ואו, נלך על THE KINSLAYER שיר החודש לא של נייטוויש: היו יותר מדי - סורי מסנג'ר/אייסיקיו: 252743458 או [email protected] משהו טוב שקרה לכם בחודש הקודם: טיול לאילת ^^ משהו רע שקרה לכם בחודש הקודם: נכשלתי בטסט משהו שאתם מצפים לו החודש: לעבור טסט שני? *מסט מלא תקווה* מסר לאומה: אינלי כוח ציטוט נוסטלגי: עדיף לבקש סליחה מלבקש רשות *מבט מרושע* מה אתם שומעים עכשיו: Sonata Arctica - Mary Lou

למעלה