התפקדות פברואר!

Amir Noy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif...

יאפפ...עד שאני לא רואה תמונות..אני לא מפרסם תמונות שלי עם השיער השחור החדש שלי D:

Amir Noy

New member
רק בגלל זה..

אני לא שם(^^)..
ואני לא פריק..דאמ
~שם MCR על הפלייסילט~ -חושב על דרך להתאבד-

mary06

New member
../images/Emo146.gif

שם: מרי.. גיל: 17.5 מקום מגורים:אשדוד שיר החודש של נייטוויש: סורי גייז, לא הקשבתי לנייטויש עדיין..לפחות לא מחוץ לראש שלי.. שיר החודש לא של נייטוויש:turn the page b.g <אבל כבר אמרתי את זה> מסנג'ר/אייסיקיו: 177149823 משהו טוב שקרה לכם בחודש הקודם: עברתי פנימי משהו רע שקרה לכם בחודש הקודם: לא זכור לי.. משהו שאתם מצפים לו החודש: ארר שיצא כבר.. מסר לאומה:ממ.. ציטוט נוסטלגי: מאיפה לי.. מה אתם שומעים עכשיו: section a-beginning of the end תמונה: אל תשאלו..

Liquid Dreams

New member
טוב נו.

שם: מאיה/ליקוויד/לינטו/חלומות נוזליים. גיל: 12.5 מקום מגורים: כפר ורדים.[היישוב
] שיר החודש של נייטוויש: דד בויס פואם, ווישמאסטר. שיר החודש לא של נייטוויש: Samson- Regina Spektor, LDN- Lily Allen, I Write Sins Not Tragedies, But It's Better If You Do- Panic At The Disco. מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] משהו טוב שקרה לכם בחודש הקודם: הייתי בהופעה של קרן וקרן זכרה אותי וכתבה לי הקדשה אישית נורא וגם קיבלתי את הסינגלים שליD: משהו רע שקרה לכם בחודש הקודם: הממ. משהו שאני לא אספר עליו. משהו שאתם מצפים לו החודש: אררמ. הסינגל השלישי שאמור להגיע. מסר לאומה: הגרסא האקוסטית של CMWYS מדהימה, וגם אם אתם לא אוהבים אוונסנס- תשמעו אותה.
ציטוט נוסטלגי: מישהו רוקד לי על הגרייב[סלובקי
] מה אתם שומעים עכשיו: כלום תמונה. טוב. תמונת שיער. שכבר שמתי במלא מקומות. תתמודדו.

LadySilkworm

New member
=\\

שם: שירה גיל: 15 מקום מגורים: ירושלים שיר החודש של נייטוויש: הממ כל מיני מסנטרי צ'יילד שיר החודש לא של נייטוויש: בינתיים.. Sirenia- On the wane מסנג'ר\אייסיקיו: אייסיקיו אני לא זוכרת בעל פה מסנג'ר [email protected] משהו טוב שקרה לכם בחודש הקודם: 85 במתמטיקה בתעודה? גם, אבל עוד כמה דברים.. משהו רע שקרה לכם בחודש הקודם: למי אכפת=\\\ משהו שאתם מצפים לו החודש: למות, אולי. מסר לאומה: קניון זה שואה ציטוט נוסטלגי: ... מה אתם שומעים עכשיו: כלום תמונה. אין פה במחשב ואני גם לא אשים כנראה..

הו!!!!!!!!!!

שם: ג'ים? גיל: 18 כמעט? מקום מגורים: ק. טבעון! שיר החודש של נייטוויש: Beauty and the Beast שיר החודש לא של נייטוויש: Aerosmith - I Don't Wanna Miss A Thing מסנג'ר/אייסיקיו: אתם רוצים? תבקשו. משהו טוב שקרה לכם בחודש הקודם: חברה..:) משהו רע שקרה לכם בחודש הקודם: סבתא בבי"ח:\ משהו שאתם מצפים לו החודש: חודש עם חברה, יומולדת! ערב פרומואים:) מסר לאומה: תעודדו את הצהובים מת"א!!! ציטוט נוסטלגי: 'זה לא אני זה הפלאפל!' המורה לגיטרה אחרי גרעפס עצבני למדי^^ מה אתם שומעים עכשיו: Into Eternity - Black Sea Of Agony תמונה. באסה לכם:)

Prophet Of God

New member
דהדהדהדה

שם:רועי גיל:17 מקום מגורים:פ"ת שיר החודש של נייטוויש:אין כזה שיר החודש לא של נייטוויש:המ, הרבה, אבל עכשיו ממש טוחן את I WRITE SINS NOT TRAGEDIES של הנשנשים ההם. מסנג'ר/אייסיקיו:[email protected] משהו טוב שקרה לכם בחודש הקודם:יומולדת :) משהו רע שקרה לכם בחודש הקודם:הממ.כלמיני. משהו שאתם מצפים לו החודש:המסיבת הפתעה שאני וחברים מארגנים לבנדוד שלי.. מסר לאומה:אמונה. "שמע ישראל ה' אלוהינו ה' אחד". ציטוט נוסטלגי:"שתוק יא חבית חרא" מה אתם שומעים עכשיו:pantera - 13 Steps To Nowhere...שהפך ל היהודים - עידן האלוהים. תמונה. - אין לי טובה..

Amir Noy

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

לאיזה שיר התכוונת?

ש נ י1

New member
אני אוהבת להתפקד

שם: שני גיל: 17.5 מקום מגורים: אבן יהודה שיר החודש של נייטוויש: The pharaoh sail to the orion ועוד כמה... שיר החודש לא של נייטוויש: Sonata Arctica - Respect The Wilderness מסנג'ר/אייסיקיו: 308477360 [email protected] משהו טוב שקרה לכם בחודש הקודם: דיי הרבה למען האמת... משהו רע שקרה לכם בחודש הקודם: אמא בבית חולים
משהו שאתם מצפים לו החודש: נראה לי שלטסט מסר לאומה: בית ספר זה אחלה מוסד, נצלו כל רגע שאתם עוד לומדים בו.. ציטוט נוסטלגי: מממ לא עולה לי עכשיו... מה אתם שומעים עכשיו: mesterplan - crimson ride תמונה. אין לי במחשב הזה.. סופ"ש נעים לכולם

אחח מרתון סמולוויל זה מעייף P:

שם: ורד. גיל: 16 וחצי. ;[ מקום מגורים: הרצליה. שיר החודש של נייטוויש: Wanderlust. שיר החודש לא של נייטוויש: ממ In Flames - Trigger, PoS - Iter Impius, Adagio - Second Sight, Muse - Bliss. וזהו
מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected], אין לי את הסיסמה לאייסיקיו. >< משהו טוב שקרה לכם בחודש הקודם: חודש בנזונה :) משהו רע שקרה לכם בחודש הקודם: תעודותP: ורבתי המון עם אמא >< משהו שאתם מצפים לו החודש: הופעות בסוף החודש. מסר לאומה: חורף זה קקה. ציטוט נוסטלגי: "נו, תחנקי רגע" מה אתם שומעים עכשיו: Sonata Arctica - Wildfire תמונה. לא היום.

danduuu

New member
אני..סורי שלא הייתי פה מלא זמן,מחשב

מטומטם יש לי..גם עכשיו הוא עושה טובה שהוא זז, ואי אפשר לתקן אותו
XD המחשב מתאים לבעלים "בלתי ניתן לתיקון"
שם:דנה גיל:עוד פחות מחודשיים 18 מקום מגורים:ק.אתא שיר החודש של נייטוויש:OTHAFA שיר החודש לא של נייטוויש:יש מלא..הרבה RHCP וכל מיני דברים מהסאונדטראק של מגרש ביתי מסנג'ר/אייסיקיו:345923467,המסן מחוק משהו טוב שקרה לכם בחודש הקודם:ימי הולדת של חברות ושל סבא,הרבה חופשים, מיונים לבק"שית..לא'דעת משהו רע שקרה לכם בחודש הקודם:כל מיני ריבים מטופשים עם חברות, ולא יודעת..המחשב המפגר שלי משהו שאתם מצפים לו החודש:ממ שיהיה כבר טסט שני(?) ולעבור אותו גם..לראות את קשת סופסוף מסר לאומה:בעעעעעעעעעעעעע ציטוט נוסטלגי: לא עולה לי כרגע מה אתם שומעים עכשיו:לא'דעת..שירים מהטלוויזיה.. תמונה: אין..הכל מחוק מהמחשב כי הייתי אמורה לפרמט אותו..ואי אפשרררר

למעלה