ט"ו בשבט בתפוז
אנשים

אליהו ד

New member
אני בטוח שאת כבר יודעת עכשיו שחבל

שלא למדת למועד א כמו שהצעתי לך לפני כמה ימים . בכל אופן אני לא הייתי מצפה למבחן דומה במועד ב' אלא לעליית מדרגה .עדיין שאלות שראית , אבל מלבל אחד למעלה.

flutter girl

New member
לא.

לא מבינה מה עובר על אנשים. תקשיב, אני שמחה שכולם נורא רוצים לעזור וחושבים שהם יודעים what's best, אבל אני עובדת שונה מהרוב של האנשים ועדיין מצליחה להגיע להישגים. נמאס לי כבר לחזור על כל דבר - למידה למועד א' הייתה בלתי אפשרית. הייתי לחוצה וידעתי שאם אני אמשיך ללמוד ולא אצליח אני ארגיש חרא עם עצמי. וזה מה שהיה, בגלל זה הפסקתי. כאילו מה, קשה להבין שלא הכל הולך דומה עם אנשים? לא מעניין אותי שמועד ב' קשה יותר, כל העולם ואחותו הקטנה יודעים שזה ככה. אבל אני לא צריכה 80 או 90, אני צריכה 60. זה הכל.

flutter girl

New member
עכשיו אני גם קוראת את ההודעה שלך למטה,

"נדמה לי שחלק גדול מהכישלון , הוא פשוט החרדה והלחץ וממש אבל ממש לא החומר . הבשורה הטובה בזה , שזה ניתן לתיקון וזה מנטלי בלבד." אז איך אתה *לא* מצליח להבין את הסיבה שניגשתי למועד א' על בליינד?

flutter girl

New member
ג'יזס טוב שלא כל היקום עשה סרט מזה שפרשתי

נראה לי אני היחידה שלא מתרגשת מזה...

flutter girl

New member
לא מפריע לי ברמה הזאת,

בקטע של אנשים שואלים למה וכו', שאלו אותי הרבה ואני מבינה. אבל אני לא מצליחה להבין למה אנשים עשו מזה כזה ביג דיל. אגב, ההורים שלי מרוצים. אבא שלי בעצמו עשה תואר בכלכלה וגם אחותי הגדולה, והוא בכלל לא רצה שאעשה את השילוב מלכתחילה...
למרות שכן נהנתי מהלימודים, אבל זה כבד מדי עם משפטים. בהצלחה לכל הנשארים (ואני אמנם הראשונה שידוע לי שפרשה, אבל איך שסיפרתי לאנשים קלטתי שעוד מלא מתלבטים).

אליהו ד

New member
תראי אני בכל זאת רוצה להעלות עוד מספר נקודות

חח סתם אם היית יודעת כמה פעמים אני החלפתי מקצועות נראה לי קבעתי שיא באוניברסיטה אבל יש לי סעיף תקורת גרירה בשכר לימוד שזה מין אות קין למחליפים אבל ברוך השם מאז שהתאהבתי בכלכלה לא משחרר והציונים חוץ מחשבונאות ניהולית ואינפי א בלי עין הרע נקווה לטוב גם השנה

את הציון באינפי' ב' ידעתי אחרי דקה...

המרצה והמתרגל ישבו בחוץ והראו לנו את התשובות הנכונות... איזה 100 מהיר זה היה

stkachov

New member
מי כתב את הבחינה?

יעל זפקוביץ? יש לי אינפי ביום שלישי... מקווה גם לציון גבוה.

אליהו ד

New member
בוא אני אגלה לך סוד בנוגע לאינפי

גם כשיעל לא ריכזה פורמלית את המקצוע היא ריכזה אותו בפועל ושום דבר לא עובר בלי בדיקה יסודית שלה . מה שכן צפה פגיעה במועדים השניים , מועד א' אמור להיות קל והממוצע היה גבוה מאוד , כנל אינפי ב.

זפקוביץ' וטולדנו...

אני דיברתי על אינפי' ב'. אינפי' א' שנאתי כל רגע...השם שושנה אברמוביץ' עדיין מעורר תחושות לא נעימות אצל רוב האנשים שלמדו אצלה. וואי היה קטע ממש טוב באחד השיעורים. סטודנט רצה לשאול שאלה, אז הוא צועק לה: "היי שושי"... ההיא מסתובבת בהלם מוחלט..."וואי, אפילו בעלי כבר לא קורא לי שושי"... כל מי שיכול היה לברוח ליעל עשה את זה, אני נתקעתי עם שושנה כי בשעות של יעל היה לי אנגלית וזה כידוע נוכחות חובה. אצל שושנה יכולת להגיע באמצע השיעור ולשבת בכיסא האהוב עליך. אצל יעל, אם הגעת רק חצי שעה לפני השיעור אתה תשב בחוץ. הכיתה הייתה מפוצצת, אנשים ישבו על המדרגות, חלק אפילו הביאו כיסאות וישבו ממש מתחת לאף שלה, והשיא הוא אלה שפתחו את הדלת ועמדו בחוץ. הכל העיקר לא שושי שמסרבת לצאת לפנסיה.

flutter girl

New member
שמעתי את זה all over

וגם הפצתי. משהו כמו 4-5 אנשים שונים שלא קשורים אחד לשני סיפרו לי על זה, אז החלטתי לקחת את הדברים שהם אמרו בface value ולזרום... עכשיו מסתבר שזאת לא הנפצה! גדול.

אליהו ד

New member
דרך אגב רק שתדעו שזה לא משחק לטובת הסטודנטים

יש להם שם מין משחק חולני של להספיק לבדוק לפי זמנים ככה שבאופן קבוע ניתן פקטור של 4 נקודות שנקרא "טעות בבדיקה" . אם מערערים ורוצים לראות את המבחן אז הפקטור מורד ואז בודקים את המבחן. כמה שהמתרגלים גאוני הדור , פשוט לא אנושי לא לעשות טעויות בבדיקת 200 ומשהו מחברות אוברנייט. הקטע הזה מאוד הזוי בעיני אבל היי , זה רק אני.

למעלה