מסדר נוכחות פברואר

Limbonic Art

New member
../images/Emo143.gifמסדר נוכחות פברואר../images/Emo143.gif

שם/ ניק :
תאריך לידה/ נסתפק בגיל למתעקשים שביננו:
איפה אתם גרים/ איזור /עיר:
עיסוק / עבודה/ לימודים:
מעוניין/ת בזוגיות א-מינית /כן לא , פרט/י:
סגנון מוזיקה מועדף:
מגדלים חיית מחמד (כן/ לא /איזה?):
דברים שאתם אוהבים לעשות:
דברים שאתם שונאים לעשות:
התמכרויות (מקווה לראות פה רק גלידה ושוקולד
):
לא בא לי טוב:
את מי הייתם מעוניינים לפגוש במציאות:
ספר:
סרט:
מה אתם שומעים עכשיו?
בר /מסעדה מועדף:
מאכל:
משקה:
חטיף:
עיתון/מגזין:
עיר בחו"ל:
חלום/ שאיפה בחיים:
דרכי תקשורת(כתובת מסנג'ר/ אייסי/ אימייל/מסרים בתפוז):
דירוג לפורום 1-10:
הצעות לשיפור?
עוד משהו שבא לכם להגיד?
ותמונה (כלשהי לא חייבת להיות שלכם, יכול להיות סתם ציור או תמונה של בעל חיים^^): שיהיה לכם חודש מקסים
!

Limbonic Art

New member
זה היה משעמום ,אבל נחמד אם תגיבו../images/Emo8.gif

שם: ליאורה גיל: 24 מגורים: תל אביב עיסוק /עבודה: עובדת בתחום הכלכלה איסוף מידע עיסקי+ מתנדבת באירגון נוער משהו קרוב לעובדת סוציאלית . זוגיות: לא זקוקה לזה ואני אוהבת להיות לבד עם מיאו והרבה מוזיקה רועשת ברקע
סגנון מוזיקה: מטאל!!! (רק לא דום פיונרל אם זה אומר משהו למישהו) מגדלת חתולה כבר 12 שנה ^^ דברים שאוהבת לעשות: להציק למעצבת שלי עם הזמנת בגדים, ללמוד, לעזור, להקשיב, לבקר בחו"ל , להכיר תרבויות חדשות, לאפות עוגות, לצייר, להאזין למוזיקה, להכיר אנשים מעניינים ועוד קצת יותר מידי דברים. דברים שנואים: לדבר עם נודניקים, לקום בבוקר מוקדם ולא יודעת מה עוד... התמכרויות: חתולים, שיער ארוך ומוזיקה לא בא לי טוב: בלאגן, חרמנים מעצבנים , להתווכח, גסויות וקללות, סיגריות , סמים , קעקועים ופירסינגים . הייתי מעוניינת לפגוש את ממממ... לא יודעת פגשתי את כל מי שמעניין אותי נראה לי
ספרים וסרטים לא בדיוק נמצאים כתחביב פעיל אצלי (בטח לא סרטים, NO TV AT HOME חיחי) שומעת עכשיו: Grave Without A Name- Cryptic Wintermoon (אומר לכם הרבה
) בר/ מסעדה: יוטבתה מאכל: פסטות למנהם (בלי בשר, צמחונית^^) משקה: לא אוהבת אלכוהול, אז חליטת צמחים חם או לימונענע חטיף: במבה מגזין: METALIST עיר בחו"ל: אוסלו חלום/ שאיפה בחיים: ללמוד המון שפות , לגור לבד (עם 10 חתולים כמובן- אז לא לבד) ולבקר בכל אירופה! דרכי תקשורת :מסרים בתפוז או אימייל/מסנגר : [email protected] דירוג לפורום (1-10): האמת לא גבוה, כי הוא לא מאוד פעיל לצערי וחבל (5) הצעות לשיפור: להשתתף ולפתוח שרשורים פעילים של חברה או כל דבר העולה על רוחכם , אבל להתעוררררר!! נגמרו לי המילים לבנתיים
ותמונה... הפעם לא חתולים לשם שינוי

Limbonic Art

New member
סליחה על כיעור הפורום מראש

אז ככה, היצור הזה , הוא איזה נעל שיצא לי להכיר מהאינטרנט (גיטריסט לשעבר של קרדל)
אתה משיג לי שיער כזה ארוך , רק בצבע כהה וזהו השגתי את מטרותיי לחיים!!! אוקיי נסחפתי
תמונה לצורך המחשה ==>> כל כך רוצה שיער כזה- שייחנק!

korpiklaani

New member
מה זה הנעליים האלה שלו? חחחחחחח

טוב טוב ! חמודה את נמשכת לשיער - זהו מצאנו את ההפרעה שלך
ויש לך שיער באורך כזה מה את רוצה? תגידי שרצית חצאית סקוטית אז נבין יותר את הבעיה חחחחחחח

Limbonic Art

New member
הפרעה../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif

לא סובלת חצאיות סקוטיות , אם כבר חצאית... אז ארוכה! ולא ירוקה
ומה אתה רוצה? גם את השיער של p019 אני אוהבת נורא!!!
וגם את שלך וגם את של ארררררר אתם כולכם רעים

e i t a n 1 2 3

New member
ובכל זאת הם עם נחמד...

כלומר הסקוטים.אין אין על הסקוטים.הם כל כך נחמדים שפעם כשגרתי שם שוטר סקוטי עצר את כל עיסוקיו רק כדי לוודא שאני יודע איך לנסוע לעיר שכנה לאדינברו. מכיוון שאני רגיל לישראל הייתי בהתחלה בשוק תראומטי כשראיתי שוטר שניגש אליי ואז הוא שאל אם הוא יכול לעזור לי במשהו כי נראיתי לו אבוד.... ואם כבר שיער ארוך וחצאית סקוטית,מה אם החמת חלילים - תודו שזה המצאה גאונית. אחלה צלילים לא ?

Limbonic Art

New member
היצור בתמונה יותר בלגי מסקוטי..

לא יודעת למה הוא לבוש ככה, שכחתי מה הוא סיפר , היה די מזמן. (כנראה כי טייל בסקוטלנד והזדהה עם האווירה) חמת חלילים ?
אוהבת מאוד את הצלילים !! יש להקה שלמה מגרמניה שהם סוג של רוק פולק ובכל שיר הם משלבים חמת חלילים - פשוט מוזיקה גאונית עם צליל מהפנט

e i t a n 1 2 3

New member
להקה ?

תגניבי לי מידע אם יש לך.אני חולה על הרכבים מהסוגים האלה.כל מיני שילובים מוסיקליים מעניינים. ככה הגעתי לטרייבלטק ול"dead can dance". אם יש לך משהו מעניין כמו שמות ולינקים - את מוזמנת לעדכן...

Limbonic Art

New member
../images/Emo13.gif

dead can dance אכן להקה מעניינת , אך הם יותר בכיוון קלטי. הלהקה שהזכרתי מעלה הם שרים בגרמנית, אם לא מפריע לך השפה ואתה יכול קצת "לסבול" מעט רועש עם שילוב חביב של חמת חלילים אז זו הלהקה עבורך ואפילו מצרפת סקירות שלדעתי ממצות את הלהקה : http://www.metalist.co.il/AlbumReviewPrivate.asp?id=465 http://www.metalist.co.il/AlbumReviewPrivate.asp?id=91 להקה אחרת ממולצת ובעלת סגנון דרמטי ולא כליל במיוחד הם haggard להקה עם כ-16 נגנים המון כינורות, חלילים, נבל ,גונג ומה שבעצם תוכל לבקש, הם גם מגרמניה , שרים בעיקר באנגלית ולטינית ולפעמים גרמנית (נדיר) קישור לאתר הרישמי של הלהקה, אם ממש תרצה "טעימות" ולא תמצא דבר באינטרנט אתה מוזמן ליצור עימי קשר ואשלח לך כמה שירים להתרשמות
מעבר לכך, נסה להגדיר לי כיוון מוזיקלי אהוב ואנסה להציע לך בהתאם - יש לי טעם מגוון (לא רק מטאל -גם אם קשה להאמין) בארוק אתה אוהב? יש להקת בארוק מזכירה קצת את dead can dance והנה קישור לחנות וסקירה: |לינק|http://www.ravenmetal.com/product_info.php?products_id=6017|סלינק|

e i t a n 1 2 3

New member
קודם כל תודה ../images/Emo13.gif

בארוק בהחלט בא בחשבון.(וגם העניין הקלטי למרות שיש גם קיטש בחלק מהנסיונות האלה כמו "the cry of the kelts" שלא ממש עמוק לדעתי) בעיקרון גם אני כמוך מאוד מאוד מגוון בטעם מוסיקלי,חוץ מראפ והיפ הופ , (וגם באופן כללי בטעם התרבותי שלי - אז אני יכול לתרום בכיוונים שונים אם בא לך כמו קולנוע,ספרים וכאלה...וכמובן גם מוסיקה). דוגמאות לכיוונים מעניינים : זקיר חוסין - יש דברים מדהימים שלו. דיסק ענק שמשלב צרפתית שנסונית עם אלקטרוני ווייבים ממוסיקה ערבית שנקרא - "drab zeen" בקטע של אינסטרומנטלי בשילוב עם ג'אז - תנסי את הגרוב של דונלד בירד - "kofi"- מוסיקה מאוד עשירה ושיכבתית. וכמובן שיש כיוונים קלאסיים באיכותם כמו בילי הולידי האחת והיחידה.... בקטע של מטאל פרוגרסיבי - סימפוני איקס לא רעים. פרוגרסיב קלאסי זה כמובן הדיסק האלמותי של king crimson אבל....כל כיוון ווקאלי מעניין כולל קלאסי כמו היוהאנס פסיון של באך והמלצות כאלה ,יתקבלו בברכה. המון תודה בינתיים,ואת מוזמנת להעיר הערות השגות המלצות וכל מה שבא לך...... ושיהיה לך יום מדהים

Limbonic Art

New member
ראפ והיפ הופ -גם אני לא מתחברת

יש שם משהו שמיד מתחבר אצלי לפשע, סמים, מאפיות , מכות , רצח ויש שם מלא קללות ואני שונאת קללות
לרוב יש לי בעיה גם עם אלקטרוני, אני מעדיפה מוזיקה שמנגנים אותה עם צליל חד של כלי נגינה אמיתי, אולי בגלל זה בחרתי ללמוד לנגן על כינור דווקא
משום מה- מטאל פרוגרסיבי לא כ"כ אוהבת (לא מזכירה דת' שאני ממש שונאת!) , סימפוני איקס נראה לי באמת הלהקה הכי נורמלית בז'אנר הזה. king crimson-
אני מצטערת , טעם טוב במוזיקה יש לך! אבל אני מכירה את כל מה שציינת
ככה זה שמכורים למוזיקה
אחשוב בהמשך מה יש באפשרותי לחדש לך... ועוד יש לי להגיב בשרשור שפתחת, רק שאעשה זאת כבר מהבית , כי צריך לחשוב על זה לעומק קצת יום מקסים גם לך

e i t a n 1 2 3

New member
death metal - נוראי

מסכים איתך לכל מילה. כנ"ל בעניין של הראפ. במאמר מוסגר,כל מה שקשור לאלימו או אכזריות מעורר בי סלידה. כנ"ל היתה לי כוונה להחכים בקטע של מדעי המוח,עד ששמעתי על הניסויים הלא כל כך נעימים בלשון המעטה בבעלי חיים.לא יודע - פשוט לא מסוגל להתחבר לשום דבר אכזרי בעולמינו. כנראה שאני אנושי מידיי לעולם הזה....... אני מבטיח לנסות לאתגר בעניין המוסיקלי. אם את בעניין ספרים וקולנוע אז גם שם אני מבטיח לתת רשימה מעניינת ומאתגרת
תודה גם על ההתייחסות לשאלה שהעליתי.אני בכלל חושב שכדאי להרחיב את טווח היריעה של הפורום שלנו. בסופו של עניין ממצים די מהר את השאלות המיניות...כלומר ה-א-מיניות. הפורום אמנם עוזר להתמודד עם שאלות מעצבנות מהציבור האחר,אבל יותר יעזור לייצר חבורת חברים שלא נאלצים להסתתר מאחורי העמדות פנים וחשים מאוד בנוח עם מישהו שחולק העדפה דומה (שהיתרון רק בזה שההכרה הגלויה וההדדית מפנה את השטח בקלות לשיחה אמיתית וכנה על נושאים מגוונים אחרים ויותר מעניינים)וגם עשוי לעניין אותם בעיקר כאדם-כחבר.משם כבר ישנה חברות שעשויה להיות מעניינת כמו כל חברות,רק בלי לאמר כל שניה : "רק בלי סקס בבקשה" - כי הרי זה ברור כבר מאליו. אני שואל שאלות "פילוסופיות" כביכול עמוקות,סתם כי לדעתי יותר מעניין כך להכיר אנשים מאשר בשיחות סתמיות (כמו שרווח לא אחת היום בשיחות סלון או קפה) על תוכניות טלוויזיה (אני לא רואה טלוויזיה בעיקרון)כמו "הכספת" ,או על מכוניות עם גג נפתח. אנשים יכולים לקיים תקשורת הרבה יותר מעניינת לדעתי. סתם משתף אותך בהגיגים ...שעוברים לי בראש.

Limbonic Art

New member
תודה על התייחסות?../images/Emo2.gif

ראשית משתדלת להתייחס לכולם ! דבר שני באמת חושבת שמהשרשור שפתחת (אם ישתפו פעולה) יכול להתפתח משהו ממש מעניין שם. לגבי הפורום- צריך להוסיף שרשורים מכל מיני סוגים - אלה אחד הסיבות שהבאתי הזדמנות להביא הצעות לשיפור ודירוג לפורום. אך לא לשכוח שהנושא העיקרי פה -הוא בעצם תמיכה לאסקס וחשוב לשמור על זה, במיוחד כשבאים חדשים שירגישו בבית ויראו כי יש עוד כמוהם בארצנו הקטנטונת. מסכימה ששיחה עמוקה הרבה יותר מעניינת משיחות סתמיות. מממ... כבר אמרתי שאין לי טלויזיה בבית
לגבי העיניין הקודם- מוזיקה, לי אין בעיה עם מוזיקה אגריסיבת , מלאת כעס - לפעמים זה עוזר להשתחרר ולהוציא עצבים דרך המוזיקה , אבל death metal זה מבחינתי לגמרי מוגזם זה נשמע לי מהצד כמו חירחורים, נחירות והקאות - דבר שאני לא מתחברת ולא נעים לי באוזן . אבל אני כן אוהבת black metal- בטוחה שאתה לא- כי זה אלים וכעסני מאוד, אבל גם יש שם משהו מסתורי אפל כזה. יחד עם זאת כמוני כמוך- אלימות ושימוש בבעלי חיים מעורר בי סלידה , לפעמים זה כ"כ קיצוני עד כדי ריחוק מבני אדם . אף פעם לא תתפוס אותי בבגדי עור או רוכשת משהו שעשוי מעור חיה (גם לא נעלים ) וכמו שהזכרתי אני בכלל צמחונית, מי שמכיר אותי יודע- אני שונאת סאדיזם יותר מכל דבר אחר בעולם, לא כלפי אנשים ולא כלפי בעלי חיים. במחשבה שנייה- אני נאלצת לומר משהו עצוב מאוד- אני אוהבת בעלי חיים יותר מבני אדם- בני אדם נראים לי יותר חיות ורעים (כמובן לא כולם , אלא בכללי). לסיום -אני אוהבת גם את טורי אמוס וקייט בוש ...סתם לא קשור
אין צורך לנסות לאתגר אותי , עד כה קיבלתי רושם די טוב עלייך- אם יורשה לי לומר
ואתה מעניין ,מבחינתי, בכל מקרה- רק לקרוא באיזו צורה יפה אתה מתנסח זה מספיק

korpiklaani

New member
היום רק מצחיקים אותי פה..

חרחורים, נחירות והקאות= DEATH METAL
יש את CRYPTOSY <משהו כזה> שהם כותבים מלל יפה למרות ההקאות

e i t a n 1 2 3

New member
תודה ../images/Emo140.gif

כל הדברים שאמרת תקפים מבחינתי הדדית. לגבי ההצהרה שחיות חביבות עלייך יותר מבני אדם לעיתים,זה מזכיר לי שיחה שהיתה לי עם אחותי בעניין כלב הגולדן המדהים והמפונק שלה. היא אמרה לי שהוא יודע יותר ממה שכל אחד אחר ידע עליה אי פעם והוא אכן נאמן מאוד....אך אם יום אחד יפצה את פיו בטעות ויתחיל לדבר - כאן עשויות לצוץ בעיות....כך לפי אחותי. אישית מבין החיות,הייתי מעדיף את ידידו הטוב של האדם כלומר הכלב,אך מטעמי עצלות קלה אני מוותר לפחות עד עתה על האפשרות הזו. (יהיה מסוכן לאמר שמטעמים דומים ומעט אנוכיים אני גם מוותר לעת עתה על האופציה של ילדים ? מקווה שיבינו אותי כאן וינוכה לי שליש על התנהגות טובה למרות האמירה הזו
) לעצם העניין,גם בין בני האדם יש נשמות טובות ונפלאות באמצע הדרך,הכל עניין של פיתוח כישורי ה"אבחנה" (על מנת לבחור את הנכונים ולוותר על אלו ששואבים ממך את האנרגיות הלא נכונות או גורמים לך משום מה לחוש אי נוחות ודומותיה)וחיבור נפשי עמוק ואמיתי. מנסיוני האישי זה אפשרי לעיתים,גם אם כמובן לא מובן מאיליו ודורש השקעה כמו כל חוויה בחיים. יש משפט אחד יפה שכתב סופר אחד מפי גיבורו: "זו סגולה גדולה לדעת לראות יופי בקרב הבריות - לפחות באלו מבינהן הראויות לזה". לגבי בלאק מטאל את בהחלט צודקת. לא מעורר בי חיבה,מה לעשות. טורי איימוס - חביבה. אני מודה כאן קבל עם ועידה שגם אני מתפתה אחרי קיטש לפעמים ואין לי בעיה עם זה....בעיקר 70's ואל תשאלי אותי מה מהתקופה הזו אהוב עליי במיוחד
,כי אז יסקול אותי באבנים כל חובב איכות ממוצע
. מוסיקה אפלה ? כן בהחלט יש לי עניין בה אבל כשזה מנוטרל מעט מהעניין האלים. הסגנון של dark rock כן מדבר אליי .למשל : הרוק אפל שעשו the doves וגם חלק מרוק הגיטרות האיכותי (פאנק משהו) של television וגם אלטרנטיבי אפל כמו cast of a million ודרך אגב,לא קשור לכלום,הכי מיין סטרים אבל עדיין סופני לדעתי : o.k computer וזיגי סטרדסט הנצחי. מבחינתי דיוויד בואי באופן כללי נכנס חזק לפנתיאון עם low שהיה הרוק האלטרוני איכותי הראשון כמה שידוע לי. דווקא אלקטרוני שאני בטוח שתאהבי (אינסטרומנטלי בכל אופן) וטוב שאמרת לי שאת שונאת סאדיזם,כי בדיוק באתי לחשוף פרטים מעברי במפלגה של ליברמן
.סתם סתם זה אפילו לא מתאים כבדיחה,צודקת.... אני אמנם לא רואה טלוויזיה ולא מתעניין בפוליטיקה (גועל נפש) אבל בכללי - צריך לשלוח את כל אוכלי החינם האלה הביתה. מצד שני כאנארכיסט מושבע - השיר של לנון imagine מדבר לליבי מבחינה רעיונית יותר מכל. ונכון לגבי האסקס,זרועותינו פתוחות ואוהבות את כוווווווולם מאחל לך הרבה חיוכים ואושר (הכי מקורי ומברך שמצאתי כרגע......
)

korpiklaani

New member
כאןןןןןןןן

שם/ ניק : שרון גיל : 26 איפה אתם גרים/ איזור /עיר: גבעתיים עיסוק / עבודה/ לימודים: מרוב מחשבים בא לי להקיא כבר
מעוניין/ת בזוגיות א-מינית /כן לא , פרט/י: לא כרגע, לא נראה לי אי פעם
סגנון מוזיקה מועדף: פולק /פאוור מטאל מגדלים חיית מחמד (כן/ לא /איזה?): לא , אבל רוצה ג'נג'י מלא פרווה חובה מפונק/ת! דברים שאתם אוהבים לעשות: גיטרה שלי, לצחוק, לפטפט שעות, להפחיד יצורים בעבודה חחח, להתלבש מוזר ולחטוף הערות ברחוב ובחיים יותר לא מסתפר אפילו ס"מ אחד מהשיער! דברים שאתם שונאים לעשות: להסתפר, לנקות אבק . התמכרויות (מקווה לראות פה רק גלידה ושוקולד ): שוקולדדד, מרציפן, מוזיקה, לעצבן שכנים לא בא לי טוב: כל הסאדו מאזו שבאים לי באתרי היכרות, עישון, קפה, כפייתיים, מוסיקה עיברית, קיץ. את מי הייתם מעוניינים לפגוש במציאות: אמממממ.... אין כרגע. ספר: התפסן בשדה שיפון. סרט: לא יודע. מה אתם שומעים עכשיו? Finntroll- Aldhissla בר /מסעדה מועדף: מה זה משנה, העיקר יהיה טעים ולא להיות שם לבד כי באסה. מאכל: פיצה משקה: תות בננה על בסיס חלב חטיף: הקוקוס הוורוד ההוא עיתון/מגזין: בשביל מה יש אינטרנט? עיר בחו"ל: ףףף אפשר ארץ? פינלנד
חלום/ שאיפה בחיים: להיות עשיר ועדיין איש נחמד
דרכי תקשורת(כתובת מסנג'ר/ אייסי/ אימייל/מסרים בתפוז): אימייל: [email protected] דירוג לפורום 1-10: שיהיה 6 הצעות לשיפור? לא
ולא להעלם. עוד משהו שבא לכם להגיד? אל תשימו לב לאנשים שחושבים שרק הם קיימים עלי האדמות , הם חיים בסרט
תמונה....: אולי מאוחר יותר אמצא משהו חביב לשים... ***היה נחמד לענות על השאלון: ארוך יא שרוטה

למעלה