פה
שם/ ניק : helana1202 תאריך לידה/ נסתפק בגיל למתעקשים שביננו: 22 איפה אתם גרים/ איזור /עיר: תל אביב עיסוק / עבודה/ לימודים: מחשבים מעוניין/ת בזוגיות א-מינית /כן לא , פרט/י: ממש לא, למה לענות את עצמי?! סגנון מוזיקה מועדף: מטאל, רוק. מגדלים חיית מחמד (כן/ לא /איזה?): חתולים + כלבה. דברים שאתם אוהבים לעשות: ספורט, טלוויזיה, מחשב, לטייל בעולם, אקסטרים(מדי פעם), מה שבא לי באותו רגע. דברים שאתם שונאים לעשות: מחוייבויות, בישול. התמכרויות (מקווה לראות פה רק גלידה ושוקולד ): מחשב(אני ממש לא אוהבת גלידה וגם לא שוקולד). לא בא לי טוב:אנשים צבועים, מחוייבויות, שוביניזם, אנשים שמתחילים איתי - בגלל שתאכלס המטרה של רובם היא בעיקר סקס ולא האדם עצמו.המשפט:"את לא אסקסואלית פשוט עוד לא מצאת את האדם הנכון". את מי הייתם מעוניינים לפגוש במציאות: אנשים מעניינים ומיוחדים. ספר: הארי פוטר. סרט: כל דבר שהוא קומדיה שממש מצחיקה אותי או אקשן טוב או מדע בדיוני לא יותר מידי מוגזם. מה אתם שומעים עכשיו? system of a down. בר /מסעדה מועדף: סיני \ תאילנדי או איטלקי. מאכל: אין משהו ספציפי. משקה: מים חטיף: nerds(זה כמו זוקס שהיה פעם..) עיתון/מגזין: אני לא ממש קוראת מגזינים. עיר בחו"ל: לוס אנג'לס. חלום/ שאיפה בחיים: לעזור לאנשים, לחקור ולהמציא דברים, לטייל בכל העולם, לגור קצת בחו"ל ולעשות מה שבא לי באותו רגע. דרכי תקשורת(כתובת מסנג'ר/ אייסי/ אימייל/מסרים בתפוז): דרך פורום זה. דירוג לפורום 1-10: 5-כי די מת פה. הצעות לשיפור? שיהיה פה יותר פעיל, די מת פה.. עוד משהו שבא לכם להגיד? לא.