מסדר נוכחות פברואר

Limbonic Art

New member
עידכון מהיר ../images/Emo6.gif

אני באההה , דיי הם היו 3 פעמים בארץ -לא בא לי שוב לפספס . באה עם חברה

korpiklaani

New member
האאמממ את לא רוצה לדעת

להקה מפולין אני לא הולך, כי זה נשמע מאוד כואב להיות במעגלי פוגו וחוץ מזה יהיו שם ילדודס בני 15 ומטה בערך

gabriel1349

New member
מי יהיה במעגלים האלה?

"הנורמלים" עומדים בסוף או ממש בהתחלה ונמחצים

avi1283

New member
וגם אני פה

שם/ ניק : avi תאריך לידה/ נסתפק בגיל למתעקשים שביננו: 24 איפה אתם גרים/ איזור /עיר: מרכז עיסוק / עבודה/ לימודים: כלכלה תואר ראשון מעוניין/ת בזוגיות א-מינית /כן לא , פרט/י: בעיקרון כן סגנון מוזיקה מועדף: רוק, פופ וקצת ישראלית דברים שאתם אוהבים לעשות: לראות סדרות, סרטים, לצאת עם חברים, הימורים (במובן חיובי). דברים שאתם שונאים לעשות: כל מה שקשור לאונברסיטה התמכרויות (מקווה לראות פה רק גלידה ושוקולד ): האמת שאני לא ממש אוהב גלידה וגם לא שוקלד,וואי נראה לי זה עושה אותי פה ממש יוצא דופן, עדיף כבר שהייתי אומר שאני מיני:) לא בא לי טוב: אנשים ששופטים מהר מדי ולא מוכנים לקבל כאלו ששונים מהם. שומעים עכשיו? כל מיני מאכל: המבורגר משקה: קולה עיר בחו"ל: עיר כלשהי באיטליה חלום/ שאיפה בחיים: למצוא דרכים לעזור להרבה אנשים שזקוקים לעזרה, וככה לשנות את העולם. דרכי תקשורת(כתובת מסנג'ר/ אייסי/ אימייל/מסרים בתפוז): לא אוהב מסנג'ר, ובכלל תמיד מעדיף פנים מול פנים מאשר אינטרנט. דירוג לפורום 1-10: 9 פורום מגניב ויש אחלה מנהלת גם אם היא לא תמיד נוכחת. עוד משהו שבא לכם להגיד? תעשו חיים

e i t a n 1 2 3

New member
אבל כבר הכנתי אבנים...../images/Emo8.gif

סתתתתתתתתם . אבל עדיין גלידה זה אחלה. אלדו כבר אמרנו ? (פירסומת גלויה...)

e i t a n 1 2 3

New member
מסכים איתך שאין כמו פנים מול פנים

אני עדיין מאמין שזה עדיף על אינטרנט. יש מסרים והבעות ונשימות שבין המילים שאי פשר לחוות אלא בפגישה אישית. לאינטרנט יש את היתרונות שלו בקטע של אנונימיות במצבים שאין ברירה או היכולת לתקשר עם דמויות שלא היית מתוודע אליהן בשום דרך אחרת מטעמי נגישות והזדמנות,אבל אם ה"אילוצים" מאפשרים 'חשיפה' אז לטעמי תמיד עדיף להיפגש.

p019

New member
לא חושבת שאינטרנט הוא תחליף

לפגישה פנים מול פנים. אבל כתוספת - הוא יכול להוסיף ארבה. בכלל, אחרי שמקירים מישהו פנים מול פנים, אני חושבת שזה גם מעלה את רמת התיקשורת האלקטרונית.

לא נורא לא לאהוב גלידה

אתה בטח סתם מדחיק, או נמשך לגלידת וניל בכלל. טוב, הבדיחה הזאת נטחנה. אילו מתוקים אתה כן אוהב?

avi1283

New member
כן

בטח היתה לי טרואמה כשהייתי קטן, הותקפתי על ידי גלידה או משהו כזה. לא ממש אוהב מתוקים, לעומת זאת אני חושב שבמבה ביסלי וחטיפים כאלה של מסיבות כיתה ג' זה נחמד.

helana1202

New member
פה

שם/ ניק : helana1202 תאריך לידה/ נסתפק בגיל למתעקשים שביננו: 22 איפה אתם גרים/ איזור /עיר: תל אביב עיסוק / עבודה/ לימודים: מחשבים מעוניין/ת בזוגיות א-מינית /כן לא , פרט/י: ממש לא, למה לענות את עצמי?! סגנון מוזיקה מועדף: מטאל, רוק. מגדלים חיית מחמד (כן/ לא /איזה?): חתולים + כלבה. דברים שאתם אוהבים לעשות: ספורט, טלוויזיה, מחשב, לטייל בעולם, אקסטרים(מדי פעם), מה שבא לי באותו רגע. דברים שאתם שונאים לעשות: מחוייבויות, בישול. התמכרויות (מקווה לראות פה רק גלידה ושוקולד ): מחשב(אני ממש לא אוהבת גלידה וגם לא שוקולד). לא בא לי טוב:אנשים צבועים, מחוייבויות, שוביניזם, אנשים שמתחילים איתי - בגלל שתאכלס המטרה של רובם היא בעיקר סקס ולא האדם עצמו.המשפט:"את לא אסקסואלית פשוט עוד לא מצאת את האדם הנכון". את מי הייתם מעוניינים לפגוש במציאות: אנשים מעניינים ומיוחדים. ספר: הארי פוטר. סרט: כל דבר שהוא קומדיה שממש מצחיקה אותי או אקשן טוב או מדע בדיוני לא יותר מידי מוגזם. מה אתם שומעים עכשיו? system of a down. בר /מסעדה מועדף: סיני \ תאילנדי או איטלקי. מאכל: אין משהו ספציפי. משקה: מים חטיף: nerds(זה כמו זוקס שהיה פעם..) עיתון/מגזין: אני לא ממש קוראת מגזינים. עיר בחו"ל: לוס אנג'לס. חלום/ שאיפה בחיים: לעזור לאנשים, לחקור ולהמציא דברים, לטייל בכל העולם, לגור קצת בחו"ל ולעשות מה שבא לי באותו רגע. דרכי תקשורת(כתובת מסנג'ר/ אייסי/ אימייל/מסרים בתפוז): דרך פורום זה. דירוג לפורום 1-10: 5-כי די מת פה. הצעות לשיפור? שיהיה פה יותר פעיל, די מת פה.. עוד משהו שבא לכם להגיד? לא.

למעלה