מסדר נוכחות פברואר

פריאסור

New member
קצת עליי

שם/ ניק : פריאסור תאריך לידה/ נסתפק בגיל למתעקשים שביננו: בן 25 איפה אתם גרים/ איזור /עיר: חיפה עיסוק / עבודה/ לימודים: עבודה מעוניין/ת בזוגיות א-מינית /כן לא , פרט/י: מאוד מעוניין בזוגיות:) סגנון מוזיקה מועדף: הכל בא (גם מקלאסי ועד האוס) מגדלים חיית מחמד (כן/ לא /איזה?):בנתיים לא, בעתיד אולי איזה חתול דברים שאתם אוהבים לעשות: ים! שחייה, גלישה, צלילה (וכמובן גם בניית ארמונות חול) דברים שאתם שונאים לעשות: סקס...כאילו דאא, סתם לפעמים זה נעים - אבל רק לפעמים. התמכרויות (מקווה לראות פה רק גלידה ושוקולד ): מכור למכוניות ובכלל כל מה שאוכל בנזין ומקיא עשן לא בא לי טוב: חצ'קון בערב יום שישי את מי הייתם מעוניינים לפגוש במציאות: איינשטיין ספר: אין סרט: כל סרטי קוונטין טרנטינו מה אתם שומעים עכשיו?: לינקין פארק (קצת ילדותי לא? זה מה יש) בר /מסעדה מועדף: העיקר שיגישו בירה לא מדוללת מאכל: כל סוגי הפאסט פוד משקה:בירה חטיף:במבה עיתון/מגזין:אין עיר בחו"ל: ניו-יורק! חלום/ שאיפה בחיים: ניו-יורק! דרכי תקשורת(כתובת מסנג'ר/ אייסי/ אימייל/מסרים בתפוז): דרך הפורום הזה דירוג לפורום 1-10: 5 הצעות לשיפור?: הממממ...תביאו יותר אנשים לאתר - הלוח מודעות מלא בבנים :( עוד משהו שבא לכם להגיד? אנצל את הבמה...בנות, לתשומת לבכן! גבר נאה (לשיפוטכן) ומשכיל (לשיפוטכן), מחפש בחורה נאה (לאו דווקא "מאוד") למטרת קשר רציני (מאוד) :) ותמונה: המממ...מבטיח לשלוח למבקשים.

../images/Emo26.gif

שם/ ניק : השם שלי הוא ירוק תאריך לידה/ נסתפק בגיל למתעקשים שביננו: 18 איפה אתם גרים/ איזור /עיר: צפון עיסוק / עבודה/ לימודים: צבא מעוניין/ת בזוגיות א-מינית /כן לא , פרט/י: כרגע לא מעונין בכלום סגנון מוזיקה מועדף: מטאל, פאנק, רוק מגדלים חיית מחמד (כן/ לא /איזה?): לא דברים שאתם אוהבים לעשות: לטייל מחוץ לעיר /מחשב /טלויזיה דברים שאתם שונאים לעשות: ללקום כל יום ב5 בבוקר בבסיס התמכרויות (מקווה לראות פה רק גלידה ושוקולד ): לא נוגע באלכהל/סיגריות. אין התמכרות לא בא לי טוב: ... את מי הייתם מעוניינים לפגוש במציאות: את אף אחד לבינתים ספר: אין סרט: המסור 3 מה אתם שומעים עכשיו? את אמא שלי בר /מסעדה מועדף: קפה ג'ו/ ארומה עוד כמה מסעדות מקומיות מאכל: קוסקוס משקה: קולה חטיף: דובונים/קליק עיתון/מגזין: לא משנה איזה, רק כותרות עיר בחו"ל: סאן דיאגו קליפורניה חלום/ שאיפה בחיים: לצאת מהצבא אחר כך אלוהים גדול דרכי תקשורת(כתובת מסנג'ר/ אייסי/ אימייל/מסרים בתפוז): הכל דירוג לפורום 1-10: 9 הצעות לשיפור? עוד אנשים עוד משהו שבא לכם להגיד? משעמם ותמונה-סתם צילמתי היום מעזריאלי מהפלאפון

gabriel1349

New member
לפני שינה

שם/ ניק : גבריאל תאריך לידה/ נסתפק בגיל למתעקשים שביננו: 29 איפה אתם גרים/ איזור /עיר: מרכז עיסוק / עבודה/ לימודים: לימודים- פסיכולוגיה, עבודה -תרגום. מעוניין/ת בזוגיות א-מינית /כן לא , פרט/י: לא תודה. סגנון מוזיקה מועדף: בלאק /סימפוני/ מלודי מטאל מגדלים חיית מחמד (כן/ לא /איזה?): כן, חתול דברים שאתם אוהבים לעשות: לאסוף דברים מוזרים, לפסל, לנגן, לשמוע מוזיקה, לקרוא , להפגש עם אנשים שאני אוהב. דברים שאתם שונאים לעשות: לריב התמכרויות (מקווה לראות פה רק גלידה ושוקולד ): אין לא בא לי טוב: כל מיני פוזות , כפייה, אלימות, ניצול. את מי הייתם מעוניינים לפגוש במציאות: אף אחד. ספר: יש מלא
סרט: לא מעניין אותי. מה אתם שומעים עכשיו? The gothic embrace- DRACONIAN בר /מסעדה מועדף: מקס ברנר מאכל: קיש בטטות משקה: כל דבר שהוא לא מוגז או אלכוהול או מתוק מידי. חטיף: פסק זמן עיתון/מגזין: אין. עיר בחו"ל: ברלין חלום/ שאיפה בחיים: לעבור לגור בחו"ל לצמיתות. דרכי תקשורת(כתובת מסנג'ר/ אייסי/ אימייל/מסרים בתפוז): מסרים פה דירוג לפורום 1-10: 5 הצעות לשיפור? לשתף אותנו בחוויות, לפתוח שרשורים על כל מיני נושאים ולא חייב להיות דווקא נושא הפורום אפשר להבין שעוברים עלינו ימים רגועים , אבל אז הפורום הזה מת
עוד משהו שבא לכם להגיד? לילה טוב
ותמונה - שיהיה...

e i t a n 1 2 3

New member
לא מקורי מידיי אבל זה אני (בערך...)

טוב אז אני מניח שתורי הגיע.... שם/ ניק :איתן 123 תאריך לידה/ נסתפק בגיל למתעקשים שביננו:30 איפה אתם גרים/ איזור /עיר: ת"א עיסוק / עבודה/ לימודים: מחקר מעוניין/ת בזוגיות א-מינית /כן לא , פרט/י: מעוניין בזוגיות א-מינית אבל לא כרגע. סגנון מוזיקה מועדף: קלאסי ג'אז,סול,טרייבל ,הודי,ובקיצור פתוח להכל חוץ מראפ והיפ הופ בעיקרון... מגדלים חיית מחמד (כן/ לא /איזה?): לא,בינתיים.. דברים שאתם אוהבים לעשות: לקרא,לכתוב (שירים וסיפורים),ללמוד נושאים מוזרים כמו שפות איזוטריות ,ההיסטוריה של היקום, וכאלה. סרטים זרים,טיפוס הרים,טיולים בחו"ל,תרבויות זרות,ספורט והרבה טבע. דברים שאתם שונאים לעשות: להתפשר על עקרונות, להעמיד פנים,להיות בסביבה שיפוטית ביקורתית או צבועה. התמכרויות (מקווה לראות פה רק גלידה ושוקולד ): כמזל דגים קלאסי - ניסיתי הרבה דברים ממכרים בחיים. אף אחד מהם לא מיכר אותי אז ....היום אני נקי מכל התמכרות חוץ מספורט מתיש... לא בא לי טוב:צביעות וחוקים חברתיים. את מי הייתם מעוניינים לפגוש במציאות: פרידריך ניטשה,אלבר קאמי. ספר: האדם המורד (קאמי),על העיוורון (סאראמאגו) סרט: שמונה וחצי של פליני מה אתם שומעים עכשיו? מיילס דיוויס בר /מסעדה מועדף: אונאמי מאכל: 300 גרם סטייק אנטריקוט... משקה: ג'ק דניאלס חטיף:במבה עיתון/מגזין:אמריקן סיינטיפיק עיר בחו"ל: סנט פטרסבורג - כמו לחיות בתוך חלום חלום/ שאיפה בחיים: לגור בכפר דייגים ולא לשאוף לכלום - לפעמים קוראים לזה נירוונה דרכי תקשורת(כתובת מסנג'ר/ אייסי/ אימייל/מסרים בתפוז): מסנג'ר: [email protected] דירוג לפורום 1-10: 5 כי הוא לא פעיל כל כך הצעות לשיפור? להביא עוד הרבה א-מיניים ולפרסם איכשהו עוד משהו שבא לכם להגיד? תתחברו לילד הניצחי בתוככם.מי שהייתם פעם,ומישהו ניסה למחוק את טביעות אצבעותיו- רק הוא יודע מה המשמעות של להיות חופשי סקרן ויצירתי. ותמונה (כלשהי לא חייבת להיות שלכם, יכול להיות סתם ציור או תמונה של בעל חיים^^): בהמשך שיהיה לכם חודש מקסים!

queen helen

New member
מתפקדת

שם/ ניק : נועה תאריך לידה/ נסתפק בגיל למתעקשים שביננו: 27 איפה אתם גרים/ איזור /עיר: תל אביב עיסוק / עבודה/ לימודים: הרבה עיסוקים, קצת עבודה ומעט לימודים מעוניין/ת בזוגיות א-מינית /כן לא , פרט/י: נראה לי שכן, אבל עד שאני לא אנסה, לא אדע... סגנון מוזיקה מועדף: רוק אלטרנטיבי (בעיקר משנות ה90) ועוד כמה יציאות מגדלים חיית מחמד (כן/ לא /איזה?): חתול שמן דברים שאתם אוהבים לעשות: להציק לחתול, לקרוא, לראות סרטים, לבשל, ללמוד, לישון, לטייל (רצוי בחו"ל). דברים שאתם שונאים לעשות: לנקות, לקום לפני 9 בבוקר ולאכול חצילים. התמכרויות (מקווה לראות פה רק גלידה ושוקולד ): פיצות מותר? ואינטרנט אצל ההורים לא בא לי טוב: אנשים טיפשים, מרעישים ושקרנים. טלויזיה (בעיקר עם כבלים דיגיטליים), גלגלצ את מי הייתם מעוניינים לפגוש במציאות: חברים שנמצאים אי שם בצד השני אל יבשת אסיה. ספר: קשה לבחור סרט: כל סרט שהגיע לסינמטק, לקולנוע לב או לhot prime הוא בעל פוטנציאל. מה אתם שומעים עכשיו? קול המוזיקה (אני אצל ההורים...) בר /מסעדה מועדף: כל מקום עם גינס זולה
מאכל: כל אוכל איטלקי או תאילנדי יתקבל בברכה, תודה! משקה: מים מהברז, דיאט קולה, בירה גינס חטיף: במבה ביסלי עיתון/מגזין: פשוש (עדיין קיים?) עיר בחו"ל: החלום היה אדינבורו (בסקוטלנד), אבל לעת עתה אני אסתפק בבייג'ינג, קונמינג, האנגז'ו או צ'ינגדאו (בסין). חלום/ שאיפה בחיים: לגלות מה החלום/שאיפה בחיים שלי היא... דרכי תקשורת(כתובת מסנג'ר/ אייסי/ אימייל/מסרים בתפוז): מסר דירוג לפורום 1-10: 6, אתמול היה שמייח, לרב די נטוש. שווה לעבוד על זה! הצעות לשיפור?
עוד משהו שבא לכם להגיד? סייג לחוכמה שתיקה ותמונה (כלשהי לא חייבת להיות שלכם, יכול להיות סתם ציור או תמונה של בעל חיים^^): אני לא מוצאת תמונות של החתול במחשב, אז

e i t a n 1 2 3

New member
אמרת אדינברו ושברת לי את הלב...

חייתי בסקוטלנד חודשיים וחצי (טיול מטורף והזוי עם ואן גדול בכפרים ובכל מקום שם ויש המון מה לראות ולעשות בקטע של ללמוד ולהכיר את התרבות הניבים המיוחדים והנופים שם למי ששואל "מה עשית שם חודשיים?". לא בקטע תיירותי כי אני לא מאלה שלוקחים טיול מאורגן או דומיו - הורס את כל החוויה לטעמי. אני אישית בא למקום ומתחיל להתערבב באוכלוסייה - זה הקטע שלי). חוויות נבחרות : אדינברו מדהימה,אבל אם היית שם איתי היית מבינה שזה רק קצה הקרחון. תראי את חיי הכפר שם ותתאהבי,אינברנס מטורפת, הייתי במקום חלומי שנקרא "לוק נס" זה כמו להיות אצל עליזה בארץ הפלאות. בקיצור...שברת לי את הלב. עכשיו צריך לאסוף את הרסיסים עד לסירת המשוטים הבאה שלי.... ואז סבתא שלי תשאל : "עד איזה גיל תשאר מרקו פולו ?" .(אז שתשאל...רק צריך להראות לה מקומות קסומים והיא תפסיק לשאול...) יום נפלא לכוווווווולם

queen helen

New member
פעם לגור שם היה החלום...

אך החלום ושברו... הרבה מים זרמו מאז ללוך נס, ועם הזמן אני מגלה שעם כל ההטרדות המיניות, פרשות השחיתות, הכפיה הדתית והטפשות שלא תאמן שקיימת כאן, זה המקום שאני הכי נהניית וקשורה ושייכת אליו בכל העולם!
יתכן שאני לא אחיה כאן את כל החיים, והייתי נותנת המון בשביל דרכון אירופאי כלשהוא, רק בשביל שיהיה לאן לברוח במקרה ש... אבל לחיות בחו"ל זה כבר מזמן לא שאיפה או חלום עבורי. בכל מקרה - טיולים עצמאים זה דבר נהדר, ואין לך מושג איזה תגובות אני מקבלת בכל פעם שאני מספרת שהייתי בסין 8 חודשים (וזאת היתה ההפעם השלישית שלי שם!)

p019

New member
עוד קצת עלי

איזו רשימה ארוקה, כמעט כמו הצעת המחקר שלי. שם/ ניק :רונית גיל : 31 איפה אתם גרים/ איזור /עיר: מרכז עיסוק / עבודה/ לימודים: דוקטורט בחקר המוח מעוניין/ת בזוגיות א-מינית : כן, אם כי כרגע אני לא מעמינה שזה יקרה (אני בשלב פסימי, זה בא והולך) סגנון מוזיקה מועדף: אין משהו ספציפי. מגדלים חיית מחמד (כן/ לא /איזה?):לא דברים שאתם אוהבים לעשות: לקרוא, לחשוב והרבה, על כל דבר כמעט, לצייר ועוד דברים שאתם שונאים לעשות: לכתוב הצעת מחקר
התמכרויות (מקווה לראות פה רק גלידה ושוקולד ):אין לא בא לי טוב: ממממ את מי הייתם מעוניינים לפגוש במציאות: גדל ספר:המשכוחית של קוני וויליס, בשורות טובות של גיימן ופרצט, שדה קרב ארץ - כל אחד מסיבה אחרת. סרט: בניגד לספרים - אין סרט שעולה על השאר. בכלל בזמן האחרון סרטים פחות מדברים אלי. מה אתם שומעים עכשיו? שקט - ושישאר כך. בר /מסעדה מועדף: אין ממש העדפה מאכל: משתנה לפי המצב רוח משקה:קוקה קולה חטיף: כל דבר עם שוקולד חום עיתון/מגזין: גלילאו עיר בחו"ל: מה רע בארץ? חלום/ שאיפה בחיים: לעזור להקים התיישבות על כוכב לחת אחר
דרכי תקשורת(כתובת מסנג'ר/ אייסי/ אימייל/מסרים בתפוז): [email protected] דירוג לפורום 1-10:כמו קודמי 5 - ומאותן סיבות הצעות לשיפור? קצת להשתחרר ולדבר גם על דברים לא קשורים. עוד משהו שבא לכם להגיד? שלום ותודה על הדגים ותמונה :

e i t a n 1 2 3

New member
לא קשור אבל אני חייב לשאול אותך...

אני בתכלס בתחום מדעי אחר (אחרי השלב של האתגר...מיצוי שכזה),אבל מדעי המוח מאוד מעניין אותי. יש לי שאלה חשובה לשאול כי עבר לי בראש להיכנס לעניין.נשמע מרתק רק אני לא יודע אם אני יכול את הקטע של פגיעה בחיות .אני רגיש מדיי.... השאלה אם יש מסלולים ללמוד את זה או אפילו יום אחד לחקור את בלי הכורח בניסויים מידיי קשים בחיות. אשמח אם תוכלי לשתף אותי קצת לאיזה עומק זה מגיע העניין של החיות שם (מה רמת הניסויים ,עד כמה אכזרי ועד כמה מחקר רציני כרוך או לא ביותר מהזרקת חומר אלא פתיחת איברים,קידוח בגולגולת של קופים וכו')ומה האופציות האחרות אם בכלל בתחום הזה. מתנצל מראש אם פגעתי בשאלה הזו או חדרתי לתחום אישי. אם בא לך תעני ומאוד תעזרי לי בזה. (וגם - איך את התגברת בהתחלה על העניין ,איך זה השפיע עלייך או לא וכו'? לא מטעמי חיטוט אלא התעניינות אישית אמיתית לבחון ת האופציה עבורי.) המון תודה מראש.

p019

New member
אני נגד ניסויים בחיות

ובעיקר בקופים. הבהרתי את זה מהרגע הראשון ואין אם זה בעיה. יש ניסיים בקופים. אני לא יעלים את זה. אבל מכל האנשים שאני מקירה את העבודה שלהם, רק אחד ישתמש בdata של קופים. כך שבהחלט אפשר לבצע מחקר על המוח בלי ניסויי בקופים. היה לי על זה שיחה ממש אתמול אם בחור שעובד איתי. הוא יותר קיצוני ממני, צימחוני מתעמים אידיאולוגים, ועדין חוקר את המוח. כיוון שהמתרה העיקרית שלנו היא ללמוד את המוח האנושי, עדיף לבצע ניסויים על בני אדם. האמת אני מקווה בחודש הבא לבצע ניסוי. לא כולל שום מחשור מפחיד. רק עט, לוח ומחשב. אני המידע הטוב ביותר שיש לנו על דברים יותר תכניים על המוח בא מנסויים על חולי אפילפסיה. ליפעמים כדי לטפל באפילפסיה פותחים את הראש מחברים אלקטרודות ומחקים להתקף כדי לגלות את מקור הבעיה. אז יש אנשים שמסכימים לבצע עליהם ניסוי תוך כדי.

queen helen

New member
ניסויים בבע"ח

בימים ההם, שלמדתי באוניברסיטה ועבדתי במעבדה, נאמר לי שהעבודה תכלול ניסויים בבע"ח. אמנם אני לא צמחונית, ומבינה שבכל מה שקשור לפיתוח תרופות אין מנוס מניסויים אלו ואחרים בבעלי חיים, אבל לא הייתי מסוגלת לבצע שום ניסוי. כל פעם שהייתי אמורה לעשות משהוא, כל דבר שהוא יותר חודרני מלתת אוכל ומים, הייתי מתחילה לרעוד, ובסוף מישהוא אחר היה עושה את הפעולה. מצד שני, שותפתי דאז, שהייתה צמחונית מושבעת, עבדה במעבדה שחקרה את המח, וכן - ניתחו שם קופים והחדירו להם אלקטרודות למח (היתה בדיוק מעבדה אחת שעשתה את זה בעין-כרם), ולא היתה לה עם זה שום בעיה מוסרית! לטענתה הקופים לא סבלו מכאבים, הניסויים היו די דבילים (ואת זה אני אומרת כי גם אני עשיתי אצלם את אותו הניסוי), והם אפילו קיבלו גרבר!
בקיצור - לא הכל שחור ולבן, מעט מאד מעבדות משתמשות בקופים, אחרות משתמשות בחיות, אך יש כאלה שלא. לפני שמתחילים את המחקר, אפשר להתנות אותו שלא תעבוד עם חיות, וגם אם כן - לעשות את כל מה שניתן כדי שהן לא יסבלו. בהצלחה!

אילי אילי

שם/ ניק : אילי! תאריך לידה/ נסתפק בגיל למתעקשים שביננו: 25 איפה אתם גרים/ איזור /עיר: ת"א עיסוק / עבודה/ לימודים: מחשבים הם חיי מעוניין/ת בזוגיות א-מינית /כן לא , פרט/י: לא, מעוניינת בזוגיות מינית. סתאאאאאם.. לא זה ולא זה, טוב לי ככה. סגנון מוזיקה מועדף: הרבה. אלטרנטיבי, פופ, וגם הדברים המוזרים האלה שאת שומעת. מגדלים חיית מחמד (כן/ לא /איזה?): בינתיים לא, לצערי. דברים שאתם אוהבים לעשות: לקרוא בפורום, לצ'טט, לנוח. דברים שאתם שונאים לעשות: ללמוד, כלים התמכרויות (מקווה לראות פה רק גלידה ושוקולד ): גלידה ושוקולד, גלידה ושוקולד, גלידה ושוקולד, גלידה ושוקולד, אינטרנט. לא בא לי טוב: הגבלות מיותרות. ואנשים ששואלים מה נשמע בלי לחכות לתשובה. את מי הייתם מעוניינים לפגוש במציאות: כל כך הרבה שקשה לעקוב מה אתם שומעים עכשיו? שירי אייטיז בר /מסעדה מועדף: אוכל מהיר מאכל: יש הרבה. אולי פסטה ופיצה. משקה: תפוחים חטיף: ש=ו=ק=ו=ל=ד! מכל סוג, חוץ ממנטה וקוקוס. עיתון/מגזין: מזמן לא קראתי כאלו עיר בחו"ל: משהו באנגליה, או עיר מרכזית בארה"ב. חלום/ שאיפה בחיים: לעשות משהו שיהיה משמעותי בעולם. להשלים את הדברים שאני מנסה לעשות. דרכי תקשורת(כתובת מסנג'ר/ אייסי/ אימייל/מסרים בתפוז): מסרים בתפוז, ו [email protected]. ניסיתי מסנג'ר, אבל קשה לזכור לפתוח אותו. דירוג לפורום 1-10: 10 כמובן הצעות לשיפור? אולי שרשור התפקדות
עוד משהו שבא לכם להגיד? אטלס קולורבי ותמונה (כלשהי לא חייבת להיות שלכם, יכול להיות סתם ציור או תמונה של בעל חיים^^): אחר כך, לא מצאתי פה

Limbonic Art

New member
הייי היי ../images/Emo6.gif

טוב, לראותך שוב, כבר התחלתי לדאוג לך וחשבתי שאם לא רואה תגובה שלך היום כאן בפורום, אני שולחת אימייל או מתקשרת!!! לאן נעלמת?
מקוה שזה רק לימודים ולא משהו רציני אחר

החיים האמיתיים תקפו אותי

אבל החזרתי להם כהוגן! אם הייתי יודעת שתתקשרי אם אעלם, הייתי נעלמת יותר..

Limbonic Art

New member
חוצפה לנטוש את הפורום ואת כולנו!../images/Emo46.gif

פעם הבאה תמצאי זמן גם לנו פה
הא! ואם את נעלמת פעם הבאה נעלמת שוב- אני צועקת לך באוזן כמו שאת לא אוהבת
סתם, אני באמת צריכה להתקשר אלייך לפעמים ...רעה שכמותי
אגב, רציתי להציע לך לבוא להופעה באפריל, כי דפש מוד הנקניקים הבריזו, אבל לא נראה לי תרצי או אח"כ תמצאי לי ארוך קבורה כנקמה על היום הנורא שעברת בגללי, אז מוותרת מראש...

מה אני?

לא נטשתי. לא היתה לי אפשרות לכתוב כמה ימים, בגלל מחשבים מרושעים, ותודות לידע הטכני שלי לפחות יכולתי לקרוא פה. תצעקי, תצעקי, כל עוד זה בטלפון, כשיש כפתור ווליום. מה יש באפריל? ואיזה יום נורא בראשך??

Limbonic Art

New member
אילי יקירה ../images/Emo13.gifזה היה לגמרי בצחוק

את רשאית להתעלם והניסוח יצא גרוע - פעם הבאה לא כותבת באמצע הלילה דברים , הם יוצאים נורא הזויים... ויש הופעה באפריל , אבל משערת שלא בא לך להיות קורבן באמצע מעגל פוגו, למען האמת גם לי לא מצד שני- רק להקות כאלה לא מבטלות בארץ הופעות
נ.ב. טענות להורים שהביאו אותי לעולם עם קול גבוה מידי *לא לוקחת אחריות*
חוץ מזה, מקווה לראותך בפורום יותר מעכשיו והלאה- את חסרה! ואשמור איתך על קשר מחוצה לו בימים הקרובים *טיפה עמוסה , לא משהו רציני *

למעלה